Vi flytter lager. Du kan derfor forvente 1 dags længere leveringstid.
Relevans
Søg i resultater
Mærke
Nulstil
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (2)
 • (2)
Pris
Nulstil
15.98
224.98
Viser 7 ud af 7 produkter
Vis alle
Relevans
 • Lunch box - ghost
  Kun i webshop
  Outlet
  A Little Lovely Company
  Lunch box - ghost
  33.98 DKK
  Før: 84.95 DKK
  Online
  Spar 60%
 • Melamin kop - pyjamas heltene
  Outlet
  PJ Masks
  Melamin kop - pyjamas heltene
  15.98 DKK
  Før: 39.95 DKK
  Online
  1 butik
  Spar 60%
 • Ske og gaffel sæt, Brown/Feather grey
  Outlet
  That´s Mine
  Ske og gaffel sæt, Brown/Feather grey
  99.98 DKK
  Før: 249.95 DKK
  Online
  1 butik
  Spar 60%
 • Elvie flaske 3-pak
  Outlet
  Elvie
  Elvie flaske 3-pak
  224.98 DKK
  Før: 449.95 DKK
  Online
  5 butikker
  Spar 50%
 • Ske og gaffel sæt, Rose/Feather grey
  Outlet
  That´s Mine
  Ske og gaffel sæt, Rose/Feather grey
  99.98 DKK
  Før: 249.95 DKK
  Online
  1 butik
  Spar 60%
 • Melamin tallerken - pyjamas heltene
  Outlet
  PJ Masks
  Melamin tallerken - pyjamas heltene
  23.98 DKK
  Før: 59.95 DKK
  Online
  5 butikker
  Spar 60%
 • Cloby Kork Hagesmæk
  Outlet
  Cloby
  Cloby Kork Hagesmæk
  71.60 DKK
  Før: 179.00 DKK
  Online
  19 butikker
  Spar 60%
Side 1 ud af 1 | 7 ud af 7 produkter
1

Børnebestik

Når dit barn skal spise, så er det vigtigt med praktisk og ergonomisk service. Her på siden finder du derfor melamin service, der er en type plastik, som er utrolig holdbar og som kan tåle lidt af hvert, inklusiv maskinvask. Melamin er samtidig god, da det er et slags blødt materiale, modsat fx stål, og dit barn kan derfor ikke slå sig eller skære sig på materialet. Du kan derfor roligt lade din lille baby eksperimentere med at bruge melamin bestik. Her på siden finder du et stort udvalg af både bestik, kopper, tallerkener, madkasser og mange andre ting.

 

Børneservice i god kvalitet

Lige så snart dit barn udviser interesse for selv at bruge ske, kniv og gaffel, så gælder det bare om at lade ham eller hende forsøge selv. Nok tager det meget længere tid at nå igennem måltidet, men det er en vigtig del af udviklingen for barnet. Her udvikler dit barn nemlig i høj grad sin motorik og lærer samtidig at koncentrere sig, idet det kan være svært at få maden op på skeen. Der er altså rigtig mange gode grunde til at lade dit barn selv forsøge sig med bestik. Dog er det vigtigt, at du lade dit barn bruge noget bestik, som han eller hun ikke kan komme til skade på. Netop derfor er der udviklet børnebestik, og du kan finde det fra flere forskellige brands, såsom Done By Deer, Sebra og Kidsme, hvor du finder et meget varieret udvalg af de forskellige produkter. Køb det fx i sarte, ensfarvede designs eller vælg med søde og sjove motiver. Vi har noget for enhver smag, så du skal blot udvælge dit favorit plastik spisesæt og klikke det hjem i dag.

 

Kun det bedste til dit barn

Der er ingen tvivl om, at vi hos BabySam bestræber os på kun at tilbyde dig de mest anerkendte brands, så du kan give dit barn det aller bedste. Går du op i, at de produkter du køber skal være økologiske og/eller fri for sundhedsskadelige stoffer, så kan du i vores udvalg af børnebestik og –service naturligvis også finde rene produkter. Mangler du andre ting til spisetiden, så kan det være nogle nye hagesmække vil være sagen? Så er det i hvert fald muligt at begrænse svineriet en lille smule og måske spare en enkelt tøjvask også. Husk, at du her på siden altid får hele 365 dages returret på dine varer, og derudover leverer vi lynhurtigt på kun 1-2 hverdage.