Relevans
Mærke
Nulstil
Kategori
Nulstil
Pris
Nulstil
27,48
131,97
Viser 11 ud af 11 produkter
Vis alle
Relevans
 • Cloby Kork Hagesmæk
  Outlet
  Cloby
  Cloby Kork Hagesmæk
  71,60 DKK
  Før: 179,00 DKK
  Online
  7 butikker
  Spar 60%
 • Spisesæt - green
  Outlet
  Copenhagen Colors
  Spisesæt - green
  124,98 DKK
  Før: 249,95 DKK
  Online
  2 butikker
  Spar 50%
 • Låg Mini Bowl - grå
  Outlet
  EZPZ
  Låg Mini Bowl - grå
  27,48 DKK
  Før: 54,95 DKK
  Online
  9 butikker
  Spar 50%
 • Låg Mini Mat - støvet grøn
  Outlet
  EZPZ
  Låg Mini Mat - støvet grøn
  34,98 DKK
  Før: 69,95 DKK
  Online
  7 butikker
  Spar 50%
 • Låg Mini Bowl - støvet grøn
  Outlet
  EZPZ
  Låg Mini Bowl - støvet grøn
  27,48 DKK
  Før: 54,95 DKK
  Online
  9 butikker
  Spar 50%
 • Hagesmæk Langærmet - Kokosnød
  Outlet
  Twistshake
  Hagesmæk Langærmet - Kokosnød
  131,97 DKK
  Før: 219,95 DKK
  Online
  1 butik
  Spar 40%
 • Silikoneskål, Fanto - vintage rose
  Outlet
  Kun i webshop
  Sebra
  Silikoneskål, Fanto - vintage rose
  77,40 DKK
  Før: 129,00 DKK
  Online
  Spar 40%
 • Låg Mini Mat - støvet rosa
  Outlet
  EZPZ
  Låg Mini Mat - støvet rosa
  34,98 DKK
  Før: 69,95 DKK
  Online
  9 butikker
  Spar 50%
 • Låg Mini Bowl - støvet rosa
  Outlet
  EZPZ
  Låg Mini Bowl - støvet rosa
  27,48 DKK
  Før: 54,95 DKK
  Online
  9 butikker
  Spar 50%
 • Silikoneskål, Fanto - nordic blue
  Outlet
  Kun i webshop
  Sebra
  Silikoneskål, Fanto - nordic blue
  77,40 DKK
  Før: 129,00 DKK
  Online
  Spar 40%
 • Låg Mini Mat - grå
  Outlet
  EZPZ
  Låg Mini Mat - grå
  34,98 DKK
  Før: 69,95 DKK
  Online
  8 butikker
  Spar 50%
Side 1 ud af 1 | 11 ud af 11 produkter
1

Godt at vide om babymad

Hvornår må man give baby mad?

De fleste børn trives med modermælk eller modermælkserstatning de første 6 måneder af deres liv. Men hvis dit barn, når det er omkring 4 måneder (17 uger), ikke længere bliver mæt af modermælk eller modermælkserstatning, så kan du begynde at introducere skemad. Tal eventuelt med en sundhedsplejerske, hvis du har brug for vejledning.

Hvor mange måltider om dagen baby?

Det anbefales, at en nyfødt baby ammes hver tredje time eller mindst otte gange i døgnet for at få godt gang i mælkeproduktionen og amningen. Når babyen når 2-3 måneders alderen, vil antallet af måltider typisk falde til omkring 6-8 om dagen. Når babyen er 6 måneder eller ældre, kan man begynde at introducere fast føde.

Børnebestik

Når dit barn skal spise, så er det vigtigt med praktisk og ergonomisk service. Her på siden finder du derfor melamin service, der er en type plastik, som er utrolig holdbar og som kan tåle lidt af hvert, inklusiv maskinvask. Melamin er samtidig god, da det er et slags blødt materiale, modsat fx stål, og dit barn kan derfor ikke slå sig eller skære sig på materialet. Du kan derfor roligt lade din lille baby eksperimentere med at bruge melamin bestik. Her på siden finder du et stort udvalg af både bestik, kopper, tallerkener, madkasser og mange andre ting.

 

Børneservice i god kvalitet

Lige så snart dit barn udviser interesse for selv at bruge ske, kniv og gaffel, så gælder det bare om at lade ham eller hende forsøge selv. Nok tager det meget længere tid at nå igennem måltidet, men det er en vigtig del af udviklingen for barnet. Her udvikler dit barn nemlig i høj grad sin motorik og lærer samtidig at koncentrere sig, idet det kan være svært at få maden op på skeen. Der er altså rigtig mange gode grunde til at lade dit barn selv forsøge sig med bestik. Dog er det vigtigt, at du lade dit barn bruge noget bestik, som han eller hun ikke kan komme til skade på. Netop derfor er der udviklet børnebestik, og du kan finde det fra flere forskellige brands, såsom Done By Deer, Sebra og Kidsme, hvor du finder et meget varieret udvalg af de forskellige produkter. Køb det fx i sarte, ensfarvede designs eller vælg med søde og sjove motiver. Vi har noget for enhver smag, så du skal blot udvælge dit favorit plastik spisesæt og klikke det hjem i dag.

 

Kun det bedste til dit barn

Der er ingen tvivl om, at vi hos BabySam bestræber os på kun at tilbyde dig de mest anerkendte brands, så du kan give dit barn det aller bedste. Går du op i, at de produkter du køber skal være økologiske og/eller fri for sundhedsskadelige stoffer, så kan du i vores udvalg af børnebestik og –service naturligvis også finde rene produkter. Mangler du andre ting til spisetiden, så kan det være nogle nye hagesmække vil være sagen? Så er det i hvert fald muligt at begrænse svineriet en lille smule og måske spare en enkelt tøjvask også. Husk, at du her på siden altid får hele 365 dages returret på dine varer, og derudover leverer vi lynhurtigt på kun 1-2 hverdage.