Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.
Relevans
10 produkter
Shop by
Nulstil
 • (2)
 • (2)
Lagerstatus
Nulstil
 • (9)
 • (8)
Pris
Nulstil
89,00
799,00
Viser 10 ud af 10 produkter
Vis alle
Relevans
 • Toilettræner med trappe - Hvid
  BabyDan
  Toilettræner med trappe - Hvid
  149,00 DKK
  Online
  30 butikker
  Skarp pris
 • Toilet med skylle lyd
  BabyDan
  Toilet med skylle lyd
  259,00 DKK
  Online
  30 butikker
  Skarp pris
 • Badekarstativ
  Kun i webshop
  BabyDan
  Badekarstativ
  230,00 DKK
  Online
  Prismatch
 • Badekar - Hvid
  BabyDan
  Badekar - Hvid
  156,00 DKK
  Online
  2 butikker
  Prismatch
 • Soft puslepude - Grå
  BabyDan
  Soft puslepude - Grå
  359,00 DKK
  Online
  1 butik
 • Aquasit Badestol LUMA - BabyDan
  BabyDan
  Aquasit Badestol LUMA - BabyDan
  209,00 DKK
  Online
  3 butikker
 • Skammel, to trin, grå
  BabyDan
  Skammel, to trin, grå
  149,00 DKK
  Online
  28 butikker
 • Lille Skridsikker Bademåtte
  BabyDan
  Lille Skridsikker Bademåtte
  89,00 DKK
  Online
  32 butikker
 • Stor Skridsikker Bademåtte
  BabyDan
  Stor Skridsikker Bademåtte
  109,00 DKK
  Online
  2 butikker
 • Folde Badekar 100L
  BabyDan
  Folde Badekar 100L
  799,00 DKK
  Online
  Udsolgt i butik
Side 1 ud af 1 | 10 ud af 10 produkter
1

Gode hverdagsprodukter til dit barn

De første måneder af din babys liv er der ikke brug for særlig mange spiseartikler, eftersom babyen får mælk hos din mor eller i form af modermælkserstatning. Men så snart din baby når en alder, hvor han eller hun skal til at have fast føde, så kræver det nogle helt andre ting. Og pludselig går der heller ikke længe, før dit barn selv vil styre skeen, og du derfor også er nødt til at helgardere dig i form af fx forklæder og særligt service, der begrænser svineriet. Men ud over ting til spisetid, så finder du også et udvalg af plejeprodukter til både dig og dit barn lige her. Gå derfor udvalget igennem og find alle de ting du ikke kan undvære.

 

Gode hverdagsprodukter til dit barn

I hverdagen er der behov for mange plejeprodukter til dit barn, både til pleje ved pusletid og ved spisetid. Vi har her samlet alt, hvad du får brug for af service, sutteflasker, potter og skamler, badekar og puslepuder. Udvalget er stort og varieret og består af mange forskellige brands, heriblandt Filibabba, Mininor og Sebra, og du kan derfor regne med at få fat i nogle fantastiske kvalitetsprodukter, uanset hvad du vælger. Der er mange ting, du kan investere i for at gøre spisetiden så nem som muligt for ikke kun dit barn, men også for dig som forælder. Du kan fx købe en smart Happy Mat, der består af skåle og tallerkener med en slags indbygget dækkeserviet i en silikonekvalitet der gør, at den sætter sig fast på bordet, så dit barn ikke kaster rundt med servicen. Du kan naturligvis også finde almindelige melamin-tallerkener med søde motiver og hagesmække, der helt sikkert vil opsamle det meste svineri under maden. Mangler du en ny babyolie, babyshampoo eller babysalve, så find det blandt vores mange lækre plejeprodukter. Med alle vores skønne produkter her fra siden, giver du dit barn nogle gode vilkår, og de fleste af vores produkter er selvfølgelig helt uden parfume, parabener og andre allergifremkaldende eller sundhedsskadelige kemikalier.

 

Find alt til spisetid og pleje hos BabySam

Som du nok kan se her på siden, så har vi hundredvis af spisetids- og plejeprodukter til dit barn. Vi er meget glade for at kunne præsentere så bred en skare af produkter, der dækker stort set alle behov. Her er det muligt at finde noget, uanset hvad din økonomi tillader dig, så læn dig blot tilbage i sofaen i dag og find alt det du mangler. Husk, at vi også har en masse andre spændende kategorier med varer – vi sender det hele til dig i løbet af kun 1-2 hverdage.