Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.
Relevans
49 produkter
Shop by
Nulstil
  • (3)
Lagerstatus
Nulstil
  • (43)
  • (23)
Pris
Nulstil
50,00
579,95
Viser 36 ud af 49 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 2 | 36 ud af 49 produkter
1
2

Godt at vide om toiletsæder til børn

Hvornår skal børn Pottetrænes?

Når børn er omkring 2-3 år, begynder de naturligt at vise interesse for at smide bleen. Nogle børn viser endda interesse tidligere — og så er det bare om at gribe chancen. Du kan godt prøve at sætte dit barn på potte eller toiletsæde, allerede fra de er 18 måneder, men det vigtigste er, at de får en god oplevelse med det.

Hvilken toiletsæde eller potte skal man vælge?

Køber du et toiletsæde til dit barn, så anbefaler vi, at du anskaffer et sæde med stige, så dit barn selv kan komme op og ned samt sidde uden hjælp. Her laver BabyDan og Tiny Republic nogle gode varianter. Køber du en potte, så bør du gå efter én med god udformning, som er nem at tømme og holder lugten nede.

Potter og pottetræning

Der kan være stor forskel på, hvornår børn begynder at gå på potte. Rent fysisk begynder barnet selv at få en fornemmelse for, hvornår det skal på toilet, omkring halvandet til to års alderen. Herefter vælger mange at introducere barnet for potten, og barnet får også ofte en helt naturlig interesse for det. Mange børn smider bleen i dagtimerne, når de er imellem 2 og 3 år, hvor natbleen ofte tager lidt længere tid at slippe af med. Dog er det vigtigt, at du giver dit barn tid til at vænne sig til at sidde på potten. Mange børn bryder sig ikke om det i begyndelsen, så derfor er det en god ide ikke at gøre et alt for stort nummer ud af det, og respektere de dage, hvor barnet ikke gider. Her på siden kan du se vores udvalg af potter til både piger og drenge. De findes i mange forskellige slags og fra flere brands som fx Bébé-Jou og Nanny. Men her kan du også finde skamler og toiletsæder, til når dit barn er nået skridtet videre til at sidde på det ”rigtige” toilet.

 

Tid til pottetræning

Føler du, at dit barn er ved at være klar til at begynde pottetræning, så sørg for at gøre det til en god oplevelse, ved blandt andet at købe en potte, der ikke virker skræmmende for barnet. Vælg neutrale og milde farver, der ikke er for overvældende. Alle vores produkter her på siden er enten hvide, mintfarvede, lyseblå eller lyserøde, og du kan derfor finde den perfekte potte, hvad end du har en pige eller en dreng derhjemme. Det er oplagt at købe en skammel, når dit barn er ved at være så stor, at han eller hun selv vil stå ved vasken, eller hvis barnet har svært ved at nå op på det store toilet. Derfor kan du naturligvis også finde en masse forskellige skamler her på siden, samt børnetoiletsæder.

 

BabySam har alt det bedste

Hvad end du leder efter til dit barn, så finder du det her hos os. Vi har alt lige fra potter, badekar og pusleudstyr til legetøj, babyalarmer og vugger. Uanset hvad du vælger, så lover vi at levere det i løbet af få hverdag. Vi forsøger altid at gøre det nemt for dig at være kunde her hos os, og skulle du nogensinde have spørgsmål til vores varer, leverings- eller handelsbetingelser, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Her sidder vi altid klar til at modtage dit opkald eller din e-mail, og vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig godt igennem dit køb.