Hvorfor er solbriller vigtige for børn?

De fleste af os ved godt, hvor vigtigt det er at beskytte vores børns hud mod solens stråler og direkte sollys. Vi ved, at vi skal smøre os selv og ikke mindst vores børn ind i solcreme. Men vidste du, at det faktisk også er vigtigt at beskytte børnenes øjne? Børns øjne er mere følsomme end voksne, og langvarig udsættelse for solens skadelige UV-stråler er på den lange bane ikke godt for dit barn.

 

Derfor er det altså vigtigt med et par gode solbriller til dit barn. Men bare rolig, hos BabySam har vi sørget for, at vores solbriller ikke bare er praktiske, men også utrolig seje at have på. For vi ved, at hvis dit barn synes, de er seje, så er de også meget mere tilbøjelige til at beholde dem på. Og det er trods alt det, der er det vigtigste - at beskytte deres øjne, mens de udforsker verden omkring dem.

 

Find de rette solbriller til dit barn

Hos BabySam har vi solbriller i forskellige farver og motiver på stellet, så du kan finde solbriller, der passer godt til dit barns personlighed. Vi har blandt andet solbriller med motiver fra nogle af børnenes favoritfilm og -serier. Hvad siger du for eksempel til et par seje Batman- eller spidermansolbriller, der vil få dit barn til at føle sig som en superhelt? Eller et par solbriller med Gurli Gris, der vil bringe et smil frem på dit barns læber? Vi har også solbriller med motiver fra Frost og Paw Patrol. Med andre ord har vi noget, der kan begejstre de fleste børn.

 

Køb nye solbriller og andet tilbehør til sommeren hos BabySam

Uanset om dit barn er til superhelte, prinsesser eller bare elsker farver, så har vi et par solbriller, der passer til dit barn, og som kan beskytte mod solens UV-stråler. Hvis du har brug for hjælp til at finde de rette produkter til dit barn, så sidder vores erfarne og venlige kundeservice selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder også hurtig og pålidelig levering, så dit barn kan blive klædt på i sommerens sol hurtigst muligt. Kontakt os her, eller mød os i din nærmeste BabySam.