Medlemstilbud! Spar 25% på badetøj, håndklæder & vandleg.

CeLaVi-regntøj

CeLaVi er et brand, der er dedikeret til at skabe overtøj til børn af høj kvalitet, i lækre materialer og fine designs. Brandet er ikke bange for at bruge farver, og du finder derfor CeLaVi-regntøj i klare farver, ofte med mønstre eller sjove figurer på, der virkelig appellerer til de små størrelser. Der er flere ting, der gerne skal gå op i en højere enhed, når det gælder regntøj til børn, og du kan trygt stole på, at CeLaVi lever op til forventningerne.

 

CeLaVi-regntøj til det aktive barn

Regntøj er først og fremmest til for at holde regnvandet ude, så man ikke bliver drivvåd, og her gør regntøjet fra CeLaVi sin opgave til perfektion. Meget af regntøjet her på siden er 100% vind- og vandtæt med et højt vandsøjletryk, der altså kan holde store mængder af vand ude. De tapede sømme sørger yderligere for, at lommerne ikke bliver fyldt med vand, og de elastiske ender ved håndled og ankler slutter helt tæt. Alle jakker har aftagelig hætte, der nemt kan klikkes af og på ved trykknapper, og ofte er buksebenet og armen udstyret med reflekser, så der ikke er nogen, der overser din guldklump i mørket.

Det forholder sig oftest sådan, at regntøj er lavet i relativt tynde materialer for at gøre det så let som muligt. Det betyder samtidig også, at regntøj ikke er særligt varmeisolerende, men det er der råd for. Her finder du nemlig også CeLaVi-termotøj, som dit barn kan have på under regntøjet. Termotøjet kommer i de samme flotte designs som regntøjet, og du kan faktisk få begge dele til at matche. CeLaVi-termotøj er fantastisk i mange forskellige henseender, og du vil helt sikkert ikke fortryde købet af hverken det ene eller det andet.

 

Lad dit barn udfolde sig i CeLaVi-regntøj

I regntøj fra CeLaVi får dit barn den optimale bevægelsesfrihed og komfort. Find det til både søde piger og seje drenge lige her, og mangler du et par gummistøvler hertil, så kan vi naturligvis også tilbyde et stort udvalg af det hos BabySam. Vi er rigtig glade for, at du vælger at handle her i vores webshop. Derfor tilbyder vi altid lynhurtig levering og billig fragt. Skulle du have købt den forkerte størrelse hjem, så har du hele 365 dages returret.