Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

Godt at vide om huer og hatte til babyer

Hvorfor er huen vigtig til de mindste?

Små børn kan ikke selv temperaturregulere. Derfor har de brug for hjælp til den rette mængde påklædning. Du bør give dit barn en hue på hovedet, når det er koldt — lige så vel som tøj på resten af kroppen — for at undgå nedkøling.

Hvad skal man være opmærksom på når man vælger hue og hat?

Når du skal vælge en hue til dit barn, så bør du overveje, hvilken tykkelse samt hvilket materiale der passer til årstiden. Børn, der er blevet et år, må gerne opholde sig i solen — hertil kan du med fordel overveje at investere i en forårshue og sommerhat med UV-beskyttelse. Huens størrelse måles efter hovedets omkreds i centimeter.

Reima huer

Reima har fokus på glæden ved bevægelse, og derfor er alt tøj designet ud fra et ønske om netop bevægelsesfrihed – naturligvis uden, at det skal være på kompromis af kvaliteten. Reima mener, at en glad barndom er en aktiv barndom, og at det ikke skal være dårligt vejr der afgør, om det er sjovt at lege udenfor eller ej. Derfor kan du også finde Reima-huer og Reima-hatte her på siden, der opfylder disse krav, ønsker og behøv. Med en hue eller hat her på siden, kan dit barn blive klar til al slags vejr, så kast dig over udvalget i dag og bestil hjem.

 

Huer og hatte til al slags vejr

Nok er en elefanthue ikke særlig velegnet om sommeren, men er til gengæld fantastisk om vinteren, når kulden trænger sig på. En elefanthue beskytter både hovedet, ørerne og halsen godt, så det egentlig kun er ansigtet, der er frit, og fra Reima finder du et flot og farverigt udvalg af netop den slags huer lige her. Havde du mere forestillet dig en sød strikhue med snører, så kan du også finde det her på siden. Derudover kan du dykke ned i et fint udvalg af Reima-hatte, der er perfekte på de lune sommerdage, hvor det er solen, der skal afskærmes og ikke kulden. De små størrelser kan ikke tåle solens farlige UV-stråler, og derfor er det altid en god ide med en god solhat. Alle solhatte fra Reima er fremstillet i materialer med solfaktor 50+, der samtidig er lette og åndbare for dit barn at have på i sommervarmen.

 

Uanset hvilken hue eller hat du vælger fra Reima her på siden, så kan du regne med at få fat i et kvalitetsprodukt i lækre materialer, som dit barn kan have glæde af i årevis.

 

Vælg Reima huer hos BabySam

Hos BabySam er vi stolte af at præsentere Reima blandt vores udvalg af anerkendte og populære mærker. Måske står du også og mangler regntøj eller termotøj til dit barn? I så fald kan du naturligvis også finde det fra Reima. Følg blot det ovenstående link og dyk ned i hele Reimas fantastiske univers. Hvad end du beslutter dig for, så kan du altid regne med at modtage det i løbet af få hverdage. Husk, at vi også altid står klar med gode råd og vejledning i vores fysiske butikker, som ligger jævnt fordelt rundt omkring i hele landet.