Relevans
Shop by
Nulstil
  • (5)
Vandsøjletryk
Nulstil
  • (3)
Farve
Nulstil
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
Materiale
Nulstil
  • (6)
Pris
Nulstil
179.00
349.00
Viser 6 ud af 6 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 6 ud af 6 produkter
1

Værd at vide om vanter

Er luffer eller handsker varmest?

Luffer er generelt varmere end handsker, da de holder fingrene tættere sammen og dermed reducerer varmetabet. Desuden tillader lufferne, at fingrene kan dele kropsvarmen med hinanden, hvilket også bidrager til at holde dem varme. Handsker er dog stadig varme, så hvis dit barn bedre kan lide handsker, så findes der også mange, dejlige varme modeller.

Hvilke handsker/luffer skal man vælge?

Du bør tage højde for barnets aktivitetsniveau og alder, når du skal vælge handsker eller luffer. Luffer holder hænderne varmest, men handsker giver en bedre fingerfærdighed, hvilket er en fordel, hvis barnet skal lege i sne, med sand eller lignende. Pasform og størrelse er også vigtige faktorer. Vælg også gerne vandafvisende handsker eller luffer, hvis barnet skal lege i sneen.

Vælg Mini A Ture vanter til børn

Det danske brands går ikke på kompromis med hverken design eller kvalitet, og derfor kan du være sikker på at tilbyde dit barn nogle fantastiske produkter herfra. Se nærmere på Mini A Ture vanter hos BabySam og glæd dig til at klæde dit barn godt på til vinter.

 

Det er de færreste børn, der bekymrer sig om vejret, når de skal ud at lege. Hverken kulde eller regn holder dem tilbage, og derfor gælder det om at have det rette overtøj klar, så dit barn ikke bliver våd og kold. Fra Mini A Ture kan du finde vanter til både piger og drenge. Vælg et par vandtætte af slagsen med en smart og praktisk lynlås, der gør dem nemme for dit barn at få af og på. Elastikken omkring håndleddet sikrer, at vand, sne og snavs bliver holdt helt ude. Disse handsker er altså perfekte til de kolde og våde vinterdage, men mangler du nogle handsker til dit barn, der egner sig til lidt pænere brug, så kan du også finde det fra Mini A Ture lige her.

 

Mangler du andet overtøj til dit barn, så kan du fra det populære brand også finde både huer og tørklæder, jakker og flyverdragter – alt sammen overtøj, der vil matche de nye vanter. Det eneste du mangler nu, er et par gode vinterstøvler eller gummistøvler, og så er der garanti for, at dit barn kan holde varmen på legepladsen, selv når regnen siler.

 

Bestil nemt og hurtigt hos BabySam

Hos BabySam har vi sørget for, at det altid er nemt og hurtigt at bestille nye varer hjem til dit barn. Ikke nok med, at vi leverer på få hverdage, så får du også altid fragten med til skarpe priser. Er du helt på bar bund omkring, hvilke produkter du skal vælge til dit barn, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Booker du en personlig rådgiver til en af vores butikker, så kan du få gratis og helt uforpligtende vejledning, og på den måde kan du blive meget klogere på alle vores produkter. Det er en service, vi er meget glade for at kunne tilbyde, og som vi ved, vores kunder sætter stor pris på.