Medlemstilbud! Spar 25% på badetøj, håndklæder & vandleg.

Godt at vide om nattøj til baby

Hvorfor natdragt baby?

Natdragter holder babyer varme om natten, og er lavet af gode materialer som bomuld eller uld. Natdragter er desuden nemme at tage af og på, hvilket gør det praktisk for forældre at skifte bleer om natten. De kan både have lynlåse eller knapper. Nogle er placeret foran andre nede ved bleområdet for at gøre det lettere at skifte bleen uden at skulle klæde babyen helt af.

Hvad er forskellen på sparkedragt og natdragt?

En sparkedragt er en heldragt, der normalt bruges om dagen og er designet til at give babyen bevægelsesfrihed til at lege og udforske. En natdragt er specielt designet til at blive brugt om natten, når dit barn sover. Den kan ligne en sparkedragt med lukning med lynlås, knapper eller trykknapper. Natdragter fås desuden både med og uden fødder.

Undertøj & nattøj til børn

For en god og rolig nattesøvn er der flere forskellige ting, der spiller en vigtig rolle. Naturligvis er en god seng afgørende. Herefter kommer dyner, puder, sengetøj og ikke mindst, hvor tryg barnet føler sig der, hvor han eller hun skal sove. En anden ting, der også er vigtig, er nattøjet, som barnet sover i. Barnet skal selvfølgelig hverken fryse eller have det for varmt i løbet af natten, og derfor er det faktisk ikke helt ligegyldigt, hvad for noget tøj/hvor meget tøj dit barn sover i. Vælg derfor nattøj til dit barn med omhu og tag højde for de omgivelser barnet sover i og ikke mindst årstiden. Så er du godt på vej mod at kunne tilbyde de bedste vilkår for, at dit barn får en god nattesøvn.

 

Stort udvalg af nattøj til børn

Her på siden finder du et stort og varieret udvalg af nattøj til din baby. Nogle børn trives bedst i en hel natdragt med fødder, imens andre trives bedst ved kun at sove i undertøj. Hos BabySam kan du købe nattøj til børn i alle aldre, og vi tilbyde nogle af de mest anerkendte brands på markedet, heriblandt Joha, BeKids og Minymo. Her finder du både pigeundertøj og drengeundertøj, undertøj i uld samt natdragter med fødder. Nattøj er altid lavet i bløde og behagelige materialer, og helst uden for mange knapper og lynløse, som kan genere barnet under søvnen. Uld undertøj er desuden en god løsning til din baby, som endnu ikke selv kan regulere sin kropstemperatur. Uld har nemlig den fantastiske egenskab, at det isolerer imod både varme og kulde, og leder fugt væk fra huden. Med lækkert nattøj i uld behøver du derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt dit barn sveder eller fryser, men kan altid regne med, at materialet sørger for en god temperatur. Vores nattøj og undertøj her på siden kommer i mange forskellige, smarte designs, farver, former og så videre. Her er noget for både seje drenge og yndige piger, så gå blot på jagt i dag og udvælg dig det nattøj du tror dit barn vil sove dejligt i.

 

Kvalitetsnattøj hos BabySam

Hos BabySam kan du finde nogle af de mest populære og anerkendte brands inden for børne- og babytøj. Vi gør meget ud af at udvælge forskellige brands, så der er noget for enhver smag og pengepung. Der er altid mange gode grunde til, hvorfor du skal vælge at gøre dine børnetøjsindkøb her hos os. Her får du altid 365 dages returret. Skulle du mod forventning gøre dig et fejlkøb, så kan du nemt og hurtigt returnere varen – også selvom der er gået flere måneder siden du købte den. Vi sender dine varer afsted i løbet af få hverdage efter, at vi har modtaget din ordre, og skulle der opstå spørgsmål til varer, leverings- eller handelsbetingelser, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling. Her sidder kompetente medarbejdere klar til at modtage din e-mail eller dit opkald.