Filtre
Relevans
Søg i resultater
Nulstil
Shop by
Nulstil
  • (5)
Mærke
Nulstil
  • (1)
  • (6)
  • (2)
  • (3)
Pris
Nulstil
189
189
2849
2849
kr. 189kr. 2849
Viser 12 ud af 12 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 12 ud af 12 produkter
1

Få ro i sindet med en babyalarm

Din babys sikkerhed er førsteprioritet både for dig og os hos BabySam. Derfor har vi samlet et stort udvalg af de modeller, vi mener, kan løfte opgaven. Din baby skal nok falde i søvn og få en god lur eller nattesøvn – babyalarmen er lige så meget dit hjælpemiddel til at slappe af velvidende, at alarmen røber det mindste ynk fra din baby.

 

I Danmark er der tradition for, at de små sover udenfor i haven i stort set alt slags vejr. Her er en god og pålidelig babyalarm altafgørende. Som nybagte forældre kan det virke grænseoverskridende at lade sit barn ude af syne, også selvom det kun er nogle få meter eller lige på den anden side af døren. Derfor er det vigtigt, at du vælger en babyalarm, der kan give dig ro i sjælen, når din baby tager sig en lur.

 

En babyalarm er noget af det første, man som nybagte forældre anskaffer sig, til når børnene er små og sover til middag. Men faktisk er alarmen også god at have, når de små bliver større. Medbring babyalarmen når familien er på besøg et sted, hvor børnene bliver puttet i et andet rum. Så kan både du og barnet slappe af velvidende, at alarmen er der til at informere om, at barnet er vågnet. Der er ikke noget mere betryggende end at vide, at barnet sover trygt og godt ude i sin barnevogn eller seng. Følelsen bliver ekstra god, når man ved, at det udstyr der overvåger barnet er i top.

 

Hos BabySam finder du et udvalg af babyalarmer, du trygt kan stole på. Du placerer blot en alarmenhed hos dit barn, imens du selv har forældreenheden tæt på, så du kan høre aktiviteten fra barnevognen. Selvom lyden er det vigtigste, så er det langt fra det eneste, babyalarmerne kan bidrage med. Babyalarmer udvikler sig naturligvis i samme tempo som alt muligt andet elektronik – det vil sige hurtigt! En babyalarm er derfor ikke bare en hvilken som helst alarm, der kan give besked, når barnet græder eller vågner. En højteknologisk babyalarm, som dem der fylder markedet og sortimentet her hos BabySam, kan meget mere end det. Derfor er det også vigtig at overveje, hvad behovet er, når du skal på jagt efter en babyalarm. Er det vigtigt, at alarmen har en lang rækkevidde, så babyen kan placeres i den anden ende af haven uden problemer? Eller er sådan noget som talk-back-funktion vigtigt, så du kan berolige og tale til dit barn fra forældreenheden? Med den nyeste teknologi på området kan du nu holde ekstra godt øje med dit barn ved at vælge en babyalarm med kamera. Så kan du tjekke til barnet uden at forstyrre søvnen. Med andre ord så er der et hav af smarte og sikkerhedsfremmende funktioner, som du kan få glæde af, når du bestiller din babyalarm her hos BabySam.

 

Vælg en babyalarm fra markedets bedste brands

På denne side kan du finde en babyalarm til dit barn fra mærker som Padwico og CaPiDi. Padwico designer og producerer nogle af de mest populære babyalarmer, du kan finde, og det er der flere gode grunde til. Babyalarmerne herfra er kendte for deres lange rækkevidde på helt op til 800 meter, og så er de desuden også kendte for at udsætte dit barn for væsentligt mindre stråling end mange andre modeller. Denne babyalarm er utroligt nem at betjene og har en høj brugervenlighed, og det er derfor en babyalarm, du kan købe med ro i sindet velvidende, at den nok skal fortælle dig, når din baby har brug for dig.

 

En anden babyalarm, der også høster mange roser hos småbørnsforældre, er CaPiDi. Denne alarm er lille, kompakt og utrolig enkel i designet. Den kommer med en smart USB-vågelampe, der kan bruges som lampe der, hvor din baby sover, hvilket skaber ekstra meget tryghed for den lille. Babyalarmen giver dig besked, når batteriniveauet er lavt, og dermed skal du ikke være bange for, at den pludselig løber tør, så du ikke kan høre dit barn. Køber du din babyalarm her hos os i dag, så kan du glæde dig til at modtage den i løbet af kun 1-3 hverdage.  Læg din bestilling i dag – vi glæder os til at tage imod din ordre.