Relevans
Mærke
Nulstil
Materiale
Nulstil
 • (3)
Pris
Nulstil
134,50
499,00
Viser 4 ud af 4 produkter
Vis alle
Relevans
 • Ammepude Moon - desert
  Outlet
  Moonboon
  Ammepude Moon - desert
  239,40 DKK
  Før: 399,00 DKK
  Online
  21 butikker
  Spar 40%
 • B.Love 2-i-1 amme- & graviditetspude - terracotta
  Outlet
  Kun i webshop
  Babymoov
  B.Love 2-i-1 amme- & graviditetspude - terracotta
  499,00 DKK
  Før: 999,95 DKK
  Online
  Spar 50%
 • Graviditets & amme BH original deluxe blå XL
  Outlet
  Carriwell
  Graviditets & amme BH original deluxe blå XL
  134,50 DKK
  Før: 269,00 DKK
  Online
  4 butikker
  Spar 50%
 • Ammepude - desert
  Outlet
  Moonboon
  Ammepude - desert
  329,40 DKK
  Før: 549,00 DKK
  Online
  14 butikker
  Spar 40%
Side 1 ud af 1 | 4 ud af 4 produkter
1

Ammetid

Har du valgt at amme dit barn, så finder du på denne side alt det, du har brug for, for at gøre amningen til en god oplevelse for både dig og dit barn. Det lyder måske til at være meget lige til – du lægger dit barn til brystet og dit barn spiser indtil det er mæt. Men så enkelt er det ikke altid. Mange bliver overraskede over, hvor svært det kan være i begyndelsen. Både du og dit barn skal lige finde rytmen, men hvis du har forberedt dig godt allerede inden dit barn er kommet til verden, og har fået købt de rette ting ind, så vil det uden tvivl blive nemmere for dig at komme i gang.

 

Alt i udstyr til amning

Når du ammer dit barn, så skal det gerne være en god og behagelig stund for jer begge. Hvis der er for meget uro, eller du er stresset omkring det, så vil det gøre det svært for dit barn at koncentrere sig og finde ro omkring det, og så risikerer du, at dit barn slet ikke får spist. Overvej, om du vil få gavn af en god ammepude. Med en ammepude får du støtte, så du selv kan hvile din arm, imens dit barn spiser, og samtidig ligger dit barn trygt og tæt omsluttet af puden. Vi har ammepuder fra populære mærker som My Baby Dream, Vanilla og Rätt Start, så gå vores udvalg igennem og vælg din favorit. Ud over gode ammepuder finder du også brystpumper, der kan være en fordel at have for dig, der gerne vil tilbyde dit barn den næringsrige modermælk, men nogle gange er nødt til at servere det igennem en flaske. Det kan også være du er nødt til at pumpe mælk ud, hvis dit barn fx er født for tidligt, eller er indlagt på hospitalet. Udpumpning sætter gang i mælkeproduktionen, hvis du eksempelvis i en periode har været nødt til at afbryde amningen. Herudover finder du også amme bh’er og ammeindlæg, der begge er uundværlige til dig, der ammer.

 

BabySam har det, du mangler

Har du efterhånden fået styr på, hvad du mangler til amning, så glem ikke, at tjekke vores mange andre varer ud også. Vi har også masser af ventetøj, der gør tiden, både inden og efter dit barn er kommet til verden, nemmere og mere behagelig. Her finder du både tøj, som din store mave kan føle sig godt tilpas i, men også ammetøj, der gør det nemt for dig at give dit barn med, uanset hvor I befinder jer. Derudover har vi naturligvis alt i vogne, autostole, tøj, bæreseler, pusleborde, sutteflasker og meget andet. Skulle du mod forventning fortryde et køb, så kan du i løbet af de næste 365 dage returnere dine varer. Det bliver ikke meget nemmere.