Shop SALE! Spar op til 50%
Relevans
5 produkter
Shop by
Nulstil
 • (1)
Lagerstatus
Nulstil
 • (2)
 • (5)
Materiale
Nulstil
 • (5)
Pris
Nulstil
137,40
698,00
Viser 5 ud af 5 produkter
Vis alle
Relevans
 • Fossflakes Ammepude
  Cam Cam Copenhagen
  Fossflakes Ammepude
  499,00 DKK
  Online
  28 butikker
 • Ammepudebetræk - dreamland
  Cam Cam Copenhagen
  Ammepudebetræk - dreamland
  199,00 DKK
  Online
  3 butikker
 • Ammepudebetræk - GOTS Classic Stripes Camel
  Varen udgår
  Cam Cam Copenhagen
  Ammepudebetræk - GOTS Classic Stripes Camel
  137,40 DKK
  Før: 229,00 DKK
  Online
  28 butikker
  Spar 40%
 • Ammepudebetræk - GOTS lierre
  Cam Cam Copenhagen
  Ammepudebetræk - GOTS lierre
  199,00 DKK
  Online
  6 butikker
 • Fossflakes ammepude inkl. betræk lierre
  Cam Cam Copenhagen
  Fossflakes ammepude inkl. betræk lierre
  698,00 DKK
  Online
  6 butikker
Side 1 ud af 1 | 5 ud af 5 produkter
1

Godt at vide om ventetid & barsel

Hvornår går man i ventetøj?

Man går normalt i ventetøj, når man er gravid og ens almindelige tøj ikke længere passer eller føles behageligt. Hvornår ventetøjet tages i brug er meget individuelt og helt op til den enkelte at afgøre. Nogle kvinder vælger at fortsætte med deres almindelige tøj indtil sent inde i graviditeten, mens andre finder det mere behageligt at skifte til ventetøj tidligt.

Hvorfor bruger man en ammebrik?

En ammebrik er en form for brystskjold, der er lavet af blødt silikone eller gummi. Nogle kvinder har flade eller indadvendte brystvorter, der kan gøre det vanskeligt for baby at tage fat omkring brystet. Her kan ammebrikken gøre det nemmere for babyen at få fat. Mange bruger også ammebrikken, hvis de har smerter eller ubehag ved amning, da ammebrikken kan beskytte brystvorten og dermed reducere smerterne.

Ventetøj og uundværlige produkter til barselslivet

I den søde ventetid kan vi altså komme i tanke om mange ting, som du kan gå og kigge på og udvælge i ro og mag, og mange af tingene kan du som gravid også få stor gavn af igennem hele graviditeten – ikke mindst, når maven begynder at blive stor. Kast dig derfor over vores udvalg i dag og opdag ting, du måske slet ikke vidste, du manglede.

 

Gør din graviditet nem og behagelig

Som kvinde er det meget individuelt, hvordan og hvor nemt, man kommer igennem graviditeten. Mange får en helt ukompliceret graviditet, imens andre bøvler med diverse gener helt fra begyndelsen. En ting, der dog er sikker er, at når først maven begynder at blive stor og tung, så er det rart med noget støtte til ryggen og lænden. Og netop støtte kan du finde i meget af vores graviditetstøj fra Carriwell. Graviditetstøjet er designet til at støtte og skabe komfort de helt rette steder på kroppen, og det er noget, mange får stor gavn af. Men ud over graviditetstøj, kan du her på siden også finde både ammepuder, brystpumper og bøger, der kan gøre dig meget klogere på livet med børn og forberede dig på fødslen. Produkterne finder du fra populære og anerkendte brands som Smallstuff, Medela og Mamalicious, og du kan derfor glæde dig til at modtage nogle fantastiske produkter, uanset hvad du klikker hjem.

 

Bliv klar til forælderrollen hos BabySam

Hos BabySam gør vi meget ud af at udvælge en masse gode produkter, der kan forberede dig på at blive forælder, og som vil gøre ventetiden lidt mere behagelig. Derudover har vi selvfølgelig også alt det, du skal bruge til dit barn efter fødslen. Vi har nemlig alt i tøj, udstyr, møbler og plejeprodukter, og du kan købe det hele hjem direkte fra vores webshop. Skulle du mod forventning fortryde dit køb, så tilbyder vi hele 365 dages landsdækkende returret. Tøv derfor ikke med at klikke alt det nødvendige til din graviditet og barsel hjem i dag.