Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.
Relevans
8 produkter
Shop by
Nulstil
 • (4)
Lagerstatus
Nulstil
 • (8)
 • (7)
Mærke
Nulstil
Materiale
Nulstil
 • (4)
 • (4)
Kategori
Nulstil
Pris
Nulstil
165,00
399,00
Viser 8 ud af 8 produkter
Vis alle
Relevans
 • Serena badedragt - Black
  Varen udgår
  MamaLicious
  Serena badedragt - Black
  190,00 DKK
  Før: 380,00 DKK
  Online
  4 butikker
  Spar 50%
 • Lullu badedragt - slushy
  Varen udgår
  Kun i webshop
  MamaLicious
  Lullu badedragt - slushy
  180,00 DKK
  Før: 360,00 DKK
  Online
  Spar 50%
 • Newrussel badedragt - Black
  Varen udgår
  MamaLicious
  Newrussel badedragt - Black
  165,00 DKK
  Før: 330,00 DKK
  Online
  1 butik
  Spar 50%
 • Louisa badedragt - Black
  Varen udgår
  MamaLicious
  Louisa badedragt - Black
  180,00 DKK
  Før: 360,00 DKK
  Online
  1 butik
  Spar 50%
 • Original graviditets badedragt sort l
  Carriwell
  Original graviditets badedragt sort l
  399,00 DKK
  Online
  2 butikker
 • Original graviditets badedragt sort m
  Carriwell
  Original graviditets badedragt sort m
  399,00 DKK
  Online
  6 butikker
 • Original graviditets badedragt sort xl
  Carriwell
  Original graviditets badedragt sort xl
  399,00 DKK
  Online
  7 butikker
 • Original graviditets badedragt sort s
  Carriwell
  Original graviditets badedragt sort s
  399,00 DKK
  Online
  3 butikker
Side 1 ud af 1 | 8 ud af 8 produkter
1

Godt at vide om svømning og bad for gravide

Kan gravide svømme i bassin?

Ja, gravide kan svømme i bassin, og det kan faktisk være en rigtig god træningsform for gravide. Svømning giver god træning til hele kroppen og hjælper med at opretholde styrke og kondition under graviditeten. Det kan også være en god måde at reducere hævelse og lindre smerter i leddene på, da vandet kan hjælpe med at støtte kroppens vægt.

Hvor længe må man bade som gravid?

Der er ingen fastsat tid, som gravide må bade i. Generelt set kan det dog være en god idé at undgå meget varme bade og saunabesøg, da dette kan påvirke fostrets udvikling. Det anbefales også at undgå varme bade og brusebade, der får kropstemperaturen til at stige over 38 grader i mere end 10-15 minutter ad gangen.

Badedragter egner sig godt til gravide

Er du gravid, og kan du godt lide at bruge svømning som motionsform? Eller planlægger du en rejse til dig og din bedre halvdel inden familien forøges? Så får du måske mere glæde af en graviditetsbadedragt frem for den bikini, du normalt plejer at bruge. 

 

Mange gravide synes, det er dejligt at svømme. Der er nemlig ikke nogen vægt eller anden påvirkning på din krop og dine led med denne form for motion. Fordelen ved en badedragt designet til dig, der er gravid, er at den er tilpasset en mave, der vokser. Den giver altså plads til din mave uden hverken at stramme eller på andre måde genere dig.

 

Komfortabelt design

Med badedragter til gravide fra Mamalicious kan du være sikker på at få et produkt i en god og lækker kvalitet, som du kan have glæde af hele din graviditet. Badedragter til gravide er designet i et strækbart materiale, der gør den dejlig komfortabel at have på, uanset om du er 5 eller 8 måneder henne. 

 

Som gravid med en mave og en barm, der kun bliver større for hver dag, får du måske også andre behov, fordi din krop ændrer sig. Måske ønsker du at dække din krop lidt mere til, og her gør badedragten altså et rigtig godt stykke arbejde. 

 

Køb badedragter til gravide hos BabySam 

Vil du gerne se nærmere på en badedragt, inden du køber den? Eller står du og mangler andre ting også, kan du altid besøge en af vores fysiske butikker. Vi har mange butikker på landsplan, så der er rig mulighed for at finde en butik nær dig. 

 

Du kan også bestille din graviditetsbadedragt i vores netbutik, og prøve den på derhjemme inden du beslutter dig. Vi tilbyder nemlig hurtig levering, og som kunde har du selvfølgelig både bytte- og returret. Det kan du læse meget mere om her. Du kan altså trygt handle hos BabySam, hvad end du foretrækker at handle online eller i vores fysiske butikker.

 

Ventetid og barsel

Er du på udkig efter andet end badedragter til gravide? Dyk ned i vores store sortiment af produkter til dig og din baby - se fx vores store udvalg af ventetøj. Eller mangler du i stedet en amme-bh? Vi har alt i udstyr til mødre, børn og babyer. Velkommen til BabySam. Vi glæder os til at hjælpe dig igennem dit køb!