Relevans
Shop by
Nulstil
 • (1)
 • (6)
 • (5)
Liggemål
Nulstil
 • (7)
Antal børn
Nulstil
 • (7)
Testvinder
Nulstil
 • (3)
Justérbart styr
Nulstil
 • (7)
Drejelige forhjul
Nulstil
 • (7)
Farve
Nulstil
 • (2)
 • (2)
 • (4)
Kategori
Nulstil
Pris
Nulstil
3,699.00
6,399.00
Viser 7 ud af 7 produkter
Vis alle
Relevans
 • Dragonfly complete - graphite/midnight black/skyline blue
  Kun i webshop
  Bugaboo
  Dragonfly complete - graphite/midnight black/skyline blue
  6,399.00 DKK
  Online
  Nyhed
 • Butterfly complete - midnight black/black
  Bugaboo
  Butterfly complete - midnight black/black
  3,699.00 DKK
  Online
  21 butikker
 • Dragonfly complete - graphite/grey melange
  Bugaboo
  Dragonfly complete - graphite/grey melange
  6,399.00 DKK
  Online
  2 butikker
 • Butterfly complete - stormy blue/black
  Bugaboo
  Butterfly complete - stormy blue/black
  3,699.00 DKK
  Online
  15 butikker
 • Butterfly complete - forest green/black
  Bugaboo
  Butterfly complete - forest green/black
  3,699.00 DKK
  Online
  16 butikker
 • Dragonfly complete - black/midnight black
  Bugaboo
  Dragonfly complete - black/midnight black
  6,399.00 DKK
  Online
  3 butikker
 • Dragonfly complete - black/forest green
  Kun i webshop
  Bugaboo
  Dragonfly complete - black/forest green
  6,399.00 DKK
  Online
Side 1 ud af 1 | 7 ud af 7 produkter
1

Værd at vide om klapvogne

Hvilken klapvogn skal jeg vælge?

Valget af din klapvogn afhænger af, hvad dit behov er. Hvis du mest skal køre rundt i byen, så vil en mindre klapvogn ofte være lettest at manøvrere. De større modeller er derimod gode til udflugter. Hvis du gerne vil løbe med dit barn i en klapvogn, så kan du også finde specifikke modeller, som er gode til netop dette. Overvej også om klapvognssædet skal være vendbart, samt hvor langt et liggemål du ønsker.

Hvor længe må baby sove i klapvogn?

Hvis dit barn skal sove i klapvognen, anbefales det, at du køber en klapvogn, hvor ryglænet kan lægges helt ned. Hvis du vælger denne model, så kan dit barn sagtens sove hele sin lur heri. Men tjek altid til dit barn regelmæssigt, når han eller hun sover i klapvognen.

Hvornår kan man begynde at bruge klapvogn?

Dit barn må som udgangspunkt sidde i klapvogn, når det er i stand til at sidde oprejst uden hjælp. Hvornår, det sker, er meget individuelt. Det er vigtigt, at dit barns ryg er stærk nok til at kunne håndtere belastningen af at sidde oprejst over længere tid. Du bør desuden altid følge de anbefalinger og instruktioner, der følger med klapvognen.

Hvilken klapvogn skal jeg vælge?

Først og fremmest bør du gå efter en vogn, der lever op til de anbefalede sundheds- og sikkerhedskrav. Overvej desuden, hvor du vil bruge den. Hvis dit primære formål er at køre rundt i byen, så er en mindre og mere manøvredygtig klapvogn det bedste valg. De større modeller fungerer godt til mere ujævne terræn. Hvis du ønsker at kommunikere med dit barn under kørslen, bør du finde en klapvogn med et justerbart styr eller sæde.

Bugaboo-klapvogne

Bugaboo er eksperter, når det kommer til at fremstille vogne til børn. Brandet holder et skarpt fokus på funktionaliteten samt et innovativt design, så det bliver nemt for dig at have dit barn med på tur. Dyk derfor ned i udvalget af Bugaboo-barnevogne og tilhørende tilbehør her på siden i dag. Du vil ikke fortryde det.

 

Vælg nytænkende design fra Bugaboo

Hos BabySam kan du vælge en klassisk klapvogn fra Bugaboo, der opfylder alle de behov du har. Bugaboo har altid været på forkant med designet, og det gælder også med Bugaboo-klapvogne. Her får du en vogn, der er utrolig nemt at manøvrere, og de fire mindre hjul sikrer en stabil kørsel hver gang. Når din guldklump bliver træt og trænger til en lur, så kan du lægge sædet ned i horisontal position, og til de helt små størrelser kan du her tilkøbe en lift, der passer til klapvognen. Bugaboo-klapvogne er fremstillet i et praktisk letvægtsdesign, der derfor hverken vejer eller fylder særlig meget, når den er klappet sammen. Brandet har sørget for et tidløst design i et elegant udseende, der fås i enten sort, navy, grå eller khaki. Materialerne er fremstillet af genbrug, og der er altså rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør investere i en klapvogn fra Bugaboo.

Ud over de fantastiske klapvogne her på siden, så glem ikke, at Bugaboo også fremstiller et hav af andre vogne inden for fx barnevogne og duovogne. Lige meget hvad du bestiller hjem, så kan du glæde dig til et produkt i verdensklasse, som vil skabe masser af glæde for både dig og dit barn. Glem desuden ikke at få styr på tilbehøret til din nye vogn også. Det kan være en god ide med fx et insektnet eller et regnslag, og måske en kopholder også vil være en god ide?

 

Med Bugaboo bliver livet lidt nemmere

Med Bugaboo-klapvogne er der garanti for en vogn, der ser rigtig flot ud og som samtidig gør livet som børnefamilie en lille smule lettere. Har du brug for at se lidt nærmere på vores forskellige klapvogne, inden du beslutter dig, så duk op i en af vores mange fysiske butikker. Her kan du se og prøvekøre et stort udvalg af vogne, og samtidig kan du modtage masser af rådgivning og vejledning, hvis du er i tvivl om noget. Du er også altid velkommen til at give os et kald på tlf. 70 11 30 10, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.