Kundeservice er lukket pga. uddannelse. Vi er tilbage fredag kl. 9.00 - Du kan altid sende os en mail på kundeservice@babysam.dk

Værd at vide om klapvogne

Hvilken klapvogn skal jeg vælge?

Valget af din klapvogn afhænger af, hvad dit behov er. Hvis du mest skal køre rundt i byen, så vil en mindre klapvogn ofte være lettest at manøvrere. De større modeller er derimod gode til udflugter. Hvis du gerne vil løbe med dit barn i en klapvogn, så kan du også finde specifikke modeller, som er gode til netop dette. Overvej også om klapvognssædet skal være vendbart, samt hvor langt et liggemål du ønsker.

Hvor længe må baby sove i klapvogn?

Hvis dit barn skal sove i klapvognen, anbefales det, at du køber en klapvogn, hvor ryglænet kan lægges helt ned. Hvis du vælger denne model, så kan dit barn sagtens sove hele sin lur heri. Men tjek altid til dit barn regelmæssigt, når han eller hun sover i klapvognen.

Hvornår kan man begynde at bruge klapvogn?

Dit barn må som udgangspunkt sidde i klapvogn, når det er i stand til at sidde oprejst uden hjælp. Hvornår, det sker, er meget individuelt. Det er vigtigt, at dit barns ryg er stærk nok til at kunne håndtere belastningen af at sidde oprejst over længere tid. Du bør desuden altid følge de anbefalinger og instruktioner, der følger med klapvognen.

Hvilken klapvogn skal jeg vælge?

Først og fremmest bør du gå efter en vogn, der lever op til de anbefalede sundheds- og sikkerhedskrav. Overvej desuden, hvor du vil bruge den. Hvis dit primære formål er at køre rundt i byen, så er en mindre og mere manøvredygtig klapvogn det bedste valg. De større modeller fungerer godt til mere ujævne terræn. Hvis du ønsker at kommunikere med dit barn under kørslen, bør du finde en klapvogn med et justerbart styr eller sæde.

Chicco-klapvogne

Når dit barn bliver for stor til at sidde i en barnevogn, så er en klapvogn det perfekte transportmiddel. En ting er, at dit barn vokser ud af barnevognen, men en anden faktor er, at dit barn også når en alder, hvor han eller hun ganske enkelt ikke gider sidde i en barnevogn længere, og her vil både du og dit barn få stor glæde af en Chicco-klapvogn.

 

Chicco-klapvogne i letvægtsdesign

Har du små børn, så er det mere eller mindre uundværligt med en god klapvogn. Når I skal på tur, så er det nemlig langt fra sikkert, at junior gider gå lige så meget, som dig, og frem for at have et træt og besværligt barn hænge på armen, så er klapvognen din redning. Her kan dit barn slappe af og eventuelt få sig en lur, imens du ubekymret kan trave videre. Chicco-klapvogne er kendt for mange ting, men ikke mindst for deres letvægtsdesign. Her kan du få en solid klapvogn på mindre end 7 kg, og med det drejelige forhjul bliver det nemt for dig at komme rundt i både butikker, caféer og supermarkeder. Ryglænet er justerbart, så dit barn sagtens kan tage en middagslur i helt vandret position. Kort sagt, så er Chicco-klapvogne til den moderne og krævende forælder, der ønsker masser af funktionalitet uden at skulle gå på kompromis med brugervenligheden eller komforten for dit barn.

Inden du kaster dig ud i at bestille en nu Chicco-klapvogn her på siden, så kan du med fordel overveje, om du skal bruge noget tilbehør til vognen også. Det kan fx være en god ide med et regnslag, et myggenet eller en kopholder. Mulighederne er mange, så gå dem alle igennem i dag.

 

Køb din nye Chicco-klapvogn hos BabySam

Har du besluttet dog for, at du bare må eje en af de smarte klapvogne her fra siden, så er du kun få klik væk fra at bestille den hjem. Chicco designer desuden et stort udvalg af andre produkter til børn, såsom diverse plejeartikler og tekstiler. Køb det hos os i dag og se frem til lynhurtig levering på kun 1-2 hverdage. Er du dog knap så sikker i din sag, men faktisk lidt i tvivl om, hvilken klapvogn du skal vælge, så kan du helt gratis og uforpligtende booke en rådgiver til en af vores fysiske butikker. Her kan du blive meget klogere på vores produkter og dermed spore dig nærmere ind på, om Chicco-klapvogne er noget for dig.