Spar 20-30% på flere brands! Shop medlemstilbud her.
Relevans
Shop by
Nulstil
 • (47)
 • (33)
 • (8)
 • (1)
Antal børn
Nulstil
 • (37)
Justérbart styr
Nulstil
 • (7)
 • (33)
Farve
Nulstil
 • (2)
 • (2)
 • (6)
 • (4)
 • (13)
Pris
Nulstil
1.495,00
4.499,00
Viser 36 ud af 49 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 2 | 36 ud af 49 produkter
1
2

Bliv klogere på alle fordelene ved en rejseklapvogn 

Vores udvalg af rejseklapvogne er letvægtige, sammenfoldelige og nemme at transportere. Du kan derfor også have din klapvogn med overalt. Fra weekendture og flyrejser til daglige eventyr i byen. Uanset om du har brug for en kompakt klapvogn til din næste rejse eller en praktisk løsning til at bevæge dig rundt i hverdagen, så finder du en klapvogn, der kan bruges til netop dét her i vores sortiment. 

 

Hvad er en rejseklapvogn? 

En rejseklapvogn er en let klapvogn sammenlignet med den almindelige klapvogn og barnevogn. Den er derfor også nem at tage med rundt i sammenklappet tilstand, blandt andet på grund af sin lette vægt, og fordi den typisk er mere sammenfoldelig og kompakt end andre typer af barne- og klapvogne. Rejseklapvogne er ofte udstyret med hjul, der kan låses for at sikre stabilitet under ujævnt terræn, og så kan de også have en række andre funktioner.

 

Klik ind på de forskellige klapvogne her på siden, og læs om deres specifikationer. Vi har rejseklapvogne fra Emmaljunga, Cybex, Baby Jogger, Kinderkraft og mange andre anerkendte mærker

 

Hvilke funktioner har en rejseklapvogn? 

En rejseklapvogn er ikke kun praktisk og let at transportere, den er også udstyret med forskellige funktioner, der sikrer komforten og bekvemmeligheden for både dig og dit barn under rejsen. Her er nogle af de funktioner, du kan finde hos flere af vores modeller:

- Justerbart ryglæn

- Vendbart sæde

- Justerbart håndtag 

- God skyggende kaleche 

- Drejbare hjul

- Magnetisk 5 punktsele 

 

Ud over disse funktioner kan rejseklapvogne også have andre ekstrafunktioner som opbevaringslommer, indbygget fodstøtte, en rem så klapvognen kan bæres på skulderen og kompatible adapters til autostole. Det er værd at undersøge og overveje, hvilke funktioner der er vigtige for dig og dit barns behov, når du vælger en rejseklapvogn.

 

Sådan tager du din rejseklapvogn med på ferie

En rejseklapvogn er en fantastisk løsning til at bevare mobiliteten og komforten for dit barn under ferien. Hvis du planlægger at medbringe din rejseklapvogn på flyet, er det relevant at undersøge og forstå retningslinjerne for det specifikke flyselskab. Hvert flyselskab har nemlig forskellige regler for størrelsen og vægten af klapvogne. Det kan også være forskelligt, om rejseklapvognen skal checkes ind som indchecket bagage. En rejseklapvogn passer dog som håndbagage hos de fleste rejseselskaber. Men sørg for at undersøge de gældende regler for dit fly- og rejseselskab, så du undgår eventuelle overraskelser eller problemer i lufthavnen.

 

Køb rejseklapvogne og andet udstyr hos BabySam

Når du er på udkig efter den perfekte rejseklapvogn, en almindelig klapvogn eller andet udstyr til din kommende ferie, så behøver du ikke lede længe. BabySam har alt, hvad du skal bruge i alle prisklasser. Og når du køber en rejseklapvogn hos BabySam, kan du være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt, der er designet til at gøre dine rejser mere behagelige og bekvemme. Vi forstår nemlig vigtigheden af ​​at vælge den rigtige klapvogn, der passer til dig og dit barns behov. 


Har du brug for mere vejledning? Læs vores guide til klapvogne her. Og hvis du har spørgsmål til din ordre, en specifik rejseklapvogn eller noget helt tredje, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vores kompetente kundeservice er klar til at hjælpe dig, så du kan træffe det rigtige valg.