Medlemstilbud! Spar 25% på badetøj, håndklæder & vandleg.
Relevans
Mærke
Nulstil
Pris
Nulstil
175,00
429,00
Viser 3 ud af 3 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 3 ud af 3 produkter
1

Værd at vide om regnslag til vogne

Hvilket regnslag skal jeg vælge?

Vælg først og fremmest et regnslag til din barnevogn eller klapvogn, der passer i størrelse og pasform. Desuden bør du kigge efter vandsøjletrykket, reflekser, åndbarhed, om regnslaget har en åbning i fronten og om åbningen kan skærmes af, så det kan beskytte dit barn mod regn og vind. Ofte kan du finde regnslag, der passer specifikt til den vogn, du har - for eksempel fra Baby Jogger, Cybex eller Emmaljunga.

Kan man vaske et regnslag til barnevognen?

Ja, de fleste regnslag til barnevogne kan vaskes. Undgå dog at bruge blegemiddel eller skyllemiddel, da det kan beskadige materialet. Når du har vasket regnslaget, skal du lade det lufttørre. Undgå at tørre regnslaget i tørretumbleren eller hænge det i direkte sollys, da det kan beskadige materialet eller få det til at falme. Tjek altid vaskeanvisningerne på det specifikke regnslag.

Regnslag & insektnet til barnevogne

Selvom et regnslag umiddelbart er opfundet til at opfylde et praktisk behov for småbørnsforældre, så kan det også sagtens være en flot løsning samtidig. Her på siden finder du derfor et stort udvalg af mange forskellige regnslag og myggenet til din barnevogn. Nogle af dem fås med smarte reflekser og lynlåse, der gør dem både mere praktiske og synlige. Derudover fås regnslagene i forskellige materialer. Vælg en model i coated nylon eller gå efter et i gennemsigtigt plastmateriale. Mulighederne er mange, og her på siden har du rig mulighed for at vælge lige præcis det regnslag, du bedst kan lide. BabySam tilbyder et væld af smart tilbehør til både barnevogne og klapvogne. Men glem ikke, at vi også har hundredvis af mange andre ting til dig og dit barn. Uanset hvad du er på jagt efter, så er det altid nemt at handle hos os. Vi går op i, at de produkter vi sælger som minimum overholder de love og standarder, der er lavet for at beskytte både miljø og mennesker – og i særdeleshed vores børn.

 

Beskyt både barn og vogn med et regnslag

Nogle gange kan det være nødvendigt at bevæge sig ud i regnen med dit barn, og andre gange kan det være, det begynder at regne uventet på en ellers god gåtur. I Danmark er et regnslag ganske uundværligt til barnevognen, og det er nærmest uanset årstiden. Her falder nemlig meget regn hele året, og derfor bør du gøre både dig selv, dit barn og ikke mindst barnevognen en tjeneste og købe et regnslag. Nok ligger din baby i forvejen godt beskyttet af en god barnevogn, en blød og varm dyne mm., men når regnen siler ned, så er det ikke alle vogne, der kan klare mosten alene. Et regnslag sørger for, at regnen ikke trænger ind til din lille guldklump, så han eller hun forbliver tør i selv det værste møgvejr. Og ikke nok med det, så vil du i længden også sætte pris på, at selve vognen ikke bliver udsat for regn i tide og utide. Du har sikkert betalt mange penge for en god vogn, og så ville det være synd ikke at passe ordentligt på den. Med et regnslag til din barnevogn forlænger du levetiden gevaldigt, og så skal du desuden heller ikke bøvle med en våd vogn, der skal stå og tørre i timevis og på sigt får fugtskader.

 

Køb et regnslag her hos BabySam i dag og modtag det i løbet af 1-2 hverdage. Skynd dig derfor at vælge alle de ting, du bare ikke kan undvære af udstyr til din barnevogn. Vores udvalg er stort og bredt fra mange fantastiske brands.