Godt at vide om ståbræt/søskendesæder

Hvorfor købe et ståbræt til barnevognen?

Et ståbræt, også kaldet et søskendesæde, giver en ældre søskende mulighed for at stå på barnevognen i stedet for at skulle gå selv. Dette kan være praktisk for forældre, der har brug for at have børnene tæt på sig, når de går tur med en baby i barnevogn. Det kan også være en god økonomisk løsning, da du kan undgå at skulle købe en helt ny barnevogn eller klapvogn.

Hvad skal man være opmærksom på med et ståbræt/søskendesæde?

Når du bruger et ståbræt eller søskendesæde på en barnevogn eller klapvogn, er det vigtigt, at du er opmærksom på vægtgrænsen. Nogle af dem har nemlig en begrænsning på børn op til 4 år. Det er desuden vigtigt at sikre, at ståbrættet eller søskendesædet er monteret korrekt og sikkert på barnevognen.

Søskendesæde og ståbræt til barnevogn

Der findes rigtig meget smart tilbehør og udstyr til barnevognen, og en af de ting er altså et søskendesæde og et ståbræt. Derfor tilbyder vi hos BabySam et fint udvalg af begge dele, så du kan have flere af dine børn med på tur samtidig, og aflaste dit barn, når han eller hun bliver træt. Du finder et ståbræt til din barnevogn fra flere forskellige mærker, som fx Babyjogger, My Baby Travel og Stokke. De fleste ståbræt kommer med to hjul for mest mulig stabilitet, men fås også i forskellige andre udgaver. En ting du skal være opmærksom på er, hvor mange kilo brættet kan holde til. Nogle af dem har nemlig begrænsninger på og kan ikke bære mere end et 4-årigt barn. Måske kender du dit barn godt nok til at vide, at han eller hun ikke gider stå på et bræt for at hvile sig, men mere har brug for at sidde ned, og her er et søskendesæde den rette løsning. Så kommer barnet lidt op i højden og kan bedre følge med i, hvad der sker rundt omkring. Her skal du være opmærksom på, at det ikke er alle barnevogne, hvorpå der kan monteres et søskendesæde. Det afhænger lidt af barnevognens design, og det er derfor heller ikke alle vogne, hvortil det vil være en god ide.

 

Køb det du mangler hos BabySam

Hvad end du mangler et søskendesæde, et ståbræt eller andet smart udstyr, så finder du det du mangler her hos os. Vi er nemlig i eksperter i salg af ting til dig, der har børn og vi ved, hvad I som børnefamilie har brug for i en travl hverdag. Derfor finder du også alt i vogne, autostole, ammepuder, pusletasker, vugger og mange andre ting her på siden, der gør livet med en baby meget nemmere for jer begge.