Shop SALE! Spar op til 50%


bObles

Tumletid med bObles


Hos BabySam holder vi løbende tumletid i samarbejde med bObles.

Kom til en leg og læring, hvor vi sammen lærer hvordan vi kan stimulere og udfordre børns motorik.


Du kan se datoer og tilmelde dig via linket her


bObles BabySam
bObles BabySam
bObles BabySam
bObles fisken
bObles elefanten

Historien om bObles

Det første tumlemøbel fra bObles så dagens lys tilbage i 2006. Ideen til bObles opstod, da arkitekt Bolette Blædel var på barsel med sit første barn. Her savnede hun møbler til børn, som appellerede til leg og bevægelse, men samtidig også havde udgangspunkt i godt dansk design. Hun gik derfor sammen med sin søster, Louise Blædel, og i fællesskab designede de en serie af multifunktionelle og motorisk stimulerende møbler, som børn havde lyst til at lege med, og som forældre gerne ville have stående i stuen.


Siden da er det gået stærkt. bObles har fået international anerkendelse og modtaget flere designpriser for deres farverige tumlemøbler, som motiverer til leg og bevægelse for børn.

Træning af grovmotorik

bObles samarbejder med flere forskellige fageksperter, som har specialiseret sig i børns udvikling. Blandt andet har de et tæt samarbejde med børnefysioterapeut Louise Hærvig, som sikrer, at tumlemøblerne bidrager til barnets motoriske udvikling. For det helt lille barn er det basale færdigheder, som at kravle, stå, rulle og balancere som stimuleres, og for de lidt ældre børn er det især balancen, som bliver udfordret, samt deres evne til at hoppe og koordinere.  


Øvelse gør mester

For bObles er ”bevægeglæde” utroligt vigtigt. Det er nemlig børns glæde ved bevægelse, der baner vejen for den videre udvikling. Jo mere børn bruger kroppen og øver sig, jo bedre vilkår får de også for at klare små hverdagsopgaver, såsom selv at tage sko på, gå på trapper, nå håndvasken og selv at kravle op i sengen. Som kropsbevidstheden udvikles og selvtilliden øges, bliver barnet mere selvhjulpen og klar til at lære nyt.


Når børn gennem motorisk udvikling og leg opnår en god kropforståelse, så styrker de evnen til at lære, føler et større selvværd og har lettere ved at interagere med andre.

bObles fisken BabySam
bObles ælling BabySam
bObles BabySam
bObles hest BabySam

bObles hos BabySam

BabySam er stolt af at være forhandler af bObles, både online og i alle vores fysiske butikker. Siden BabySam fik bObles i sortiment, har vi oplevet en stor interesse for det blandt vores kunder. Det unikke ved bObles er, at tumlemøblerne kan bruges på utallige måder og inspirere til timevis af motorisk, fantasifuld leg for børn – og så kan flere af dem også kombineres på forskellig vis.


bObles tumlemøbler er udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet.  De farvestrålende møbler er ofte navngivet efter dyr, efter form og facon. Men hvad er mulighederne med de forskellige tumlemøbler? Det dykker vi lidt mere ned i her.

Børns udviklingstrin

bObles har tumlemøbler som appellerer til alle aldre. Møblerne kan rent faktisk følge med barnet, som det vokser – de kan blot bruges forskelligt alt efter alder/motoriske færdigheder. Som inspiration til brug har bObles lavet en række videoer de kalder "Den Glade Udvikling", som viser hvordan man kan tumle og lege med møblerne - alt fra at ”ligge på maven”, ”stå og gå”, ”rulle, krybe og kravle, ”balancere” og ”hoppe”.  

bObles BabySam
bObles kylling
bObles myresluger


Kylling - vintage rose
bObles
Kylling - vintage rose
349,00 DKK
Online
27 butikker
Elefant S16 - cloudy blue
bObles
Elefant S16 - cloudy blue
549,95 DKK
Online
29 butikker
Prismatch
Krokodille L24 - cloudy blue
bObles
Krokodille L24 - cloudy blue
789,95 DKK
Online
29 butikker
PrismatchElefant L24 - vintage rose
bObles
Elefant L24 - vintage rose
1.104,96 DKK
Online
31 butikker
Prismatch
Myresluger - vintage rose
Kun i webshop
bObles
Myresluger - vintage rose
2.299,00 DKK
Online
Prismatch
Donut - walnut
bObles
Donut - walnut
599,00 DKK
Online
1 butikFisk 20M - vintage rose
bObles
Fisk 20M - vintage rose
424,96 DKK
Online
30 butikker
Prismatch
Tumlesten - grå
bObles
Tumlesten - grå
261,75 DKK
Online
21 butikker
Prismatch

Fotos: bObles.dk