Shop SALE! Spar på alle kategorier her.

hello baby

Jeg ville aldrig have undværet …

Rugbrødsmadder om natten, fem minutters lur på toilettet og nye pladser i dobbeltsengen.

Mød to mødre, der ved lige præcis, hvad der var deres lifesavers under graviditeten.

“Det føltes som konstante ­tømmermænd”

Celina Esbensen, 30 år,

mor til Freja på 10 måneder

“Jeg levede af knækbrød, nødder og clementiner i de tre ugers tid, jeg havde kvalme. Det føltes som konstante tømmermænd, og så hjalp det mig at spise små måltider hele tiden. I lang tid spiste jeg også rugbrødsmadder om natten, fordi jeg vågnede og var megasulten. Faktisk måtte min mand en enkelt gang løbe efter leverpostej, som jeg virkelig havde lyst til en aften!”


“I de første tre måneder var jeg ustyrligt træt, så der tog jeg fem-minutters lure på toilettet på arbejdet. Ellers kunne jeg simpelthen ikke komme igennem dagen. Men ellers var jeg heldig at have en nem graviditet rent fysisk.”

Celina

Foto: Private

“Hver anden time trillede jeg ud ad sengen”

Mette Axèl, 36 år,

mor til Valdemar på otte måneder

“Min graviditet var ret ukompliceret, men jeg skulle tisse hele tiden! Jeg drak ikke mere vand end normalt, men hver nat var jeg oppe hver anden time. Så vi endte med at bytte pladser i sengen, så jeg kunne være tættest på bade­værelset og nemt trille ud ad sengen – nærmest i søvne. Det blev en rutine for mig at finde toilettet i fuldstændig mørke, så jeg hurtigt kunne falde i søvn igen. Min mand kunne sagtens sove fra mit natteroderi.”


“Valdemar lå med numsen nedad, og efter to ­mislykkedes vendingsforsøg måtte vi erkende, at han havde valgt ikke at komme ud på traditionel vis. Vi prøvede en masse ­rebozo-øvelser, jeg kravlede rundt med hovedet nedad og en masse andet. Men lige lidt hjalp det, og vi endte med et planlagt kejsersnit.”

Mette

Foto: Private

Se alle artikler fra hello Baby