Shop SALE! Spar op til 50%

hello baby

3 fødsler

3 fødsler

Alle har deres egen historie, når det kommer til graviditet og fødsel. Her kan du læse tre personlige historier, da nybagte forældre.

40 uger

40 FORUNDERLIGE UGER

Kom med fra uge 1 og hele vejen frem til fødsel. Vi gennemgår alle tre trimestre  og hvordan din baby i maven udvikler sig uge for uge.

Få den bedste ammestart

FÅ DEN BEDSTE AMMESTART

Planlægger du at amme? Som kommende førstegangs-mor fylder tankerne om amning oftest meget - hvornår løber mælken til, hvordan skal jeg sidde, hvilke produkter kan hjælpe mig for en god amning? Vi hjælper dig lidt på vej.

Babybadet

BABYBADET

Sundhedsplejerske Katrine Kuhl giver dig hendes bedste råd til en god badeoplevelse for dig og for baby.

ud at køre

UD AT KØRE....

MED HELE FAMILIEN

Hvilken autostol er den rette for jer? Vi guider dig lidt frem her, med nogle af de typiske spørgsmål.

Barnevognen

BARNEVOGNEN -

HVILKEN SKAL DU VÆLGE?

Er det tid til at kigge på barnevogn, men er du i tvivl om hvilken type du skal gå efter? Netop barnevognen vil sandsynligvis få en stor rolle i jeres kommende hverdag med en lille ny. Vi hjælper dig her med nogle af de mest stillede spørgsmål, når valget kommer på den rette vogn.

Caroline

CAROLINE CORINTH


"Det vækker en masse følelser at blive mor, når du mister din egen"

Med moderskabet medfølger en masse spørgsmål og behov for at tale med andre. Læs interviewet med Caroline Corinth her, som fortæller hvordan hun selv har oplevet at skulle blive mor, uden at have sin egen ved sin side.

Camille

CAMILLE GUDMAND LANGE


"Jeg har fravalgt dårlig samvittighed i min barsel nummer 2"

Som forælder og under barsel er der 'run' på, og du forsøger at få alle ender til at mødes. Derfor hører man også oftest om dårlig samvittighed, da du måske ikke altid føler at du når det hele. Læs interviewet med Camille Gudmand Lange her om hvordan hun tackler sin barsel denne gang og hvad hun lærte af sin første.

Charlotte Sandgren

CHARLOTTE SANDGREN

"Mit liv handler ikke længere om mig, men om mit barn"


Charlotte Sandgren havde travlt med karrieren og et barn var derfor ikke med i overvejelserne. Det var derfor lidt af en omvæltning da hun pludselig stod med udsigterne til at være mor og forene sit travle nye arbejde. Læs interviewet her, hvor Charlotte fortæller mere om de tanker og beslutninger hun stod overfor.

Spørg jordemoderen

SPØRG JORDEMODEREN


Om karbade, slimpropper & hindbærblad-te

Som gravid har du masser af spørgsmål, som du måske stiller din veninde, læge, jordemoder eller måske egen mor. Cellavivas Jordemoderteam besvarer her nogle af de spørgsmål som de har hørt. Måske besvarer de her også nogle af de spørgsmål du ligger inde med?

lifte

VOKSIPOSE, KØREPOSE ELLER LIFT?


Læs med her hvor vi fortæller lidt om forskellene mellem en voksipose, kørepose eller lift og hvilke fordele de hver især har.

spiseskole

SPISESKOLE FOR BABYER

Når I starter på skemad, er det vigtigt at være tålmodig og opmærksom på dit barns signaler, for at gøre oplevelsen så god som mulig. Her kan du følge ­sundhedsplejerskens vej gennem de tre første faser af skemad. ​​​​​​​

Jeg ville aldrig have undværet

JEG VILLE ALDRIG HAVE UNDVÆRET

"Husk nu at få sovet, mens du kan!" Har du også efterhånden hørt den utallige gange fra andre i din omgangskreds? For at forstå jeres kommende søvnmønstre og vigtigheden af søvn, fortæller vi her lidt om hvordan du kan forvente din baby vil sove og hvordan du skaber de bedste rammer for en god søvn.

Lene Vester-Madsen

LENE VESTER-MADSEN


"Jeg drømte om tre børn, før jeg blev 25 år"

"Husk nu at få sovet, mens du kan!" Har du også efterhånden hørt den utallige gange fra andre i din omgangskreds? For at forstå jeres kommende søvnmønstre og vigtigheden af søvn, fortæller vi her lidt om hvordan du kan forvente din baby vil sove og hvordan du skaber de bedste rammer for en god søvn.

ammepude

BLØDT TIL DIN BABY

- OG TIL DIG

En ammepude kan meget vel være din foretrukne pude, mens baby er lille.

Bæresele eller vikle

BÆRESELE ELLER VIKLE?

Vil du have en kort forklaring på bæresele og vikle? Så læs med her.

Pak hospitalstasken

PAK TASKEN TIL FØDSLEN

Hvad skal du have med, når tasken til fødslen skal pakkes? Vi giver dig en oversigt her.

Se hello baby magasinet fra efteråret 2022

hello baby

Family Magazine


D. 11. september 2022 lancerede vi vores 3. udgave af hello baby magasinet, som er fyldt med inspiration og tips til dig som forælder - både før, under og efter fødslen. For hvad sker der egentlig med kroppen, når man bliver gravid? Hvordan finder du den rigtige barnevogn? Hvad er vigtigt at have med i hospitalstasken, og hvordan kan du som partner, støtte bedst muligt under forløbet? Alt dette og meget mere kan du blive klogere på i magasinet.

Find magasinet online, via linket nedenfor.

Se hello baby magasinet fra foråret 2022

hello baby

Family Magazine

D. 1. marts 2022 lancerede vi vores 2. udgave af hello baby magasinet. Her finder du bl.a. inspiration til børneværelset, råd og vejledning fra Cellavivas jordemoderteam, tips til hospitals- og pusletasken samt guides til amning, pusletid, valg af barnevogn og meget mere.
Derudover kan du blive klogere på, hvad der sker med din krop undervejs i graviditeten og læse artikler fra forskellige forældre, der både fortæller om, hvad der hjalp dem under graviditeten, samt hvordan de oplevede selve fødslen.

Du kan også læse magasinet online, ved at trykke på linket nedenfor.

Se hello baby magasinet fra efteråret 2021

hello baby

Family Magazine


Mandag d. 20. september 2021 lancerede vi vores nye magasin Hello Baby - et helt nyt magasin fyldt med spændende, inspirerende og relevant indhold til nybagte forældre og kommende forældre. Du kan blandt andet glæde dig til at læse artikler med en række meget forskellige forældre, få konkrete tips og tricks til hospitals- og pusletasken, blive klogere på din graviditet og din baby med adskillige guides til amning, overgangen fra mælk til mos og den første badetid skrevet af anerkendte jordemødre og sundhedsplejersker samt få en masse inspiration til babyudsyr og børneværelset.

Du kan også læse hele magasinet, ved at trykke på linket nedenfor