Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

hello baby

3 fødsler

3 fødsler

Alle har deres egen historie, når det kommer til graviditet og fødsel. Her kan du læse tre personlige historier, fra nybagte forældre.

40 uger

40 FORUNDERLIGE UGER

Kom med fra uge 1 og hele vejen frem til fødsel. Vi gennemgår alle tre trimestre  og hvordan din baby i maven udvikler sig uge for uge.

Få den bedste ammestart

FÅ DEN BEDSTE AMMESTART

Planlægger du at amme? Som kommende førstegangs-mor fylder tankerne om amning oftest meget - hvornår løber mælken til, hvordan skal jeg sidde, hvilke produkter kan hjælpe mig for en god amning? Vi hjælper dig lidt på vej.

Babybadet

BABYBADET

Sundhedsplejerske Katrine Kuhl giver dig hendes bedste råd til en god badeoplevelse for dig og for baby.

ud at køre

UD AT KØRE....

MED HELE FAMILIEN

Hvilken autostol er den rette for jer? Vi guider dig lidt frem her, med nogle af de typiske spørgsmål.

Barnevognen

BARNEVOGNEN -

HVILKEN SKAL DU VÆLGE?

Er det tid til at kigge på barnevogn, men er du i tvivl om hvilken type du skal gå efter? Netop barnevognen vil sandsynligvis få en stor rolle i jeres kommende hverdag med en lille ny. Vi hjælper dig her med nogle af de mest stillede spørgsmål, når valget kommer på den rette vogn.

Joan

Joan Divine


"Tænk, at vi blev ved! Men det lykkedes jo"

Da Joan og Michael fandt sammen i 2012, var de begge opsat på at få børn hurtigt. Hele graviditetsforløbet endte dog med at vare ni år, og var både hårdt for krop, sind og parforhold. Læs interviewet med Joan Divine, der fortæller om at gå fra at give alt hvad man har og mere til, til at have opgive håbet, og så alligevel give det et sidste forsøg.

Katrine

Katrine Kæmsgaard Bidstrup


"Jeg føler mig som en ægte powerkvinde, når jeg kan få hverdagen til at hænge sammen"

Katrine og Anders har sammen to børn, og har lige fra starten taget et bevidst valg om, at Katrine passer familien, og Anders passer sin virksomhed. For at få hverdagen til at hænge sammen, har hun til tider måtte bryde med forestillingen om at være den "perfekte mor". Du kan læse hele interviewet med Katrine Kæmsgaard Bidstrup lige her.

Michella

Michella Meier-Morsi

"Hvis du fortalte, at jeg på fem år ville blive mor til fem, ville jeg tænke, du var skør"


Under 2. gaviditet håbede Michella og Mark på at få en lillesøster eller lillebror til deres tvillingepiger. Til parrets store overraskelse, viste scanningen dog intet mindre end tre hjerteblink, og det satte med det samme en masse tanker og bekymringer igang. Læs interviewet om hele Michellas rejse, som gravid med trillinger, når man i forvejen er mot til tvillinger.

Spørg jordemoderen

SPØRG JORDEMODEREN


Om karbade, slimpropper & hindbærblad-te

Som gravid har du masser af spørgsmål, som du måske stiller din veninde, læge, jordemoder eller måske egen mor. Cellavivas Jordemoderteam besvarer her nogle af de spørgsmål som de har hørt. Måske besvarer de her også nogle af de spørgsmål du ligger inde med?

lifte

VOKSIPOSE, KØREPOSE ELLER LIFT?


Læs med her hvor vi fortæller lidt om forskellene mellem en voksipose, kørepose eller lift og hvilke fordele de hver især har.

spiseskole

SPISESKOLE FOR BABYER

Når I starter på skemad, er det vigtigt at være tålmodig og opmærksom på dit barns signaler, for at gøre oplevelsen så god som mulig. Her kan du følge ­sundhedsplejerskens vej gennem de tre første faser af skemad.

Jeg ville aldrig have undværet

JEG VILLE ALDRIG HAVE UNDVÆRET...

Her møder du to mødre, der hver fortæller om deres graviditet samt hvad der blev deres forskellige lifesavers under graviditeten, som de absolut ikke kunne undvære.

Jeg ville aldrig have undværet

MIN BARSEL LÆRTE MIG...

Der er ofte mange meninger om det at være mor, men det er vigtigt at man husker at lytte til sig selv! Frederikke Cavling Linder og Trine Maria Hansen fortæller her om nogle af de vigtigste ting, de lærte under graviditeten.

ammepude

BLØDT TIL DIN BABY

- OG TIL DIG

En ammepude kan meget vel være din foretrukne pude, mens baby er lille.

Bæresele eller vikle

BÆRESELE ELLER VIKLE?

Vil du have en kort forklaring på bæresele og vikle? Så læs med her.

Pak hospitalstasken

PAK TASKEN TIL FØDSLEN

Hvad skal du have med, når tasken til fødslen skal pakkes? Vi giver dig en oversigt her.

Se hello baby magasinet fra efteråret 2022

hello baby

Family Magazine


D. 11. september 2022 lancerede vi vores 3. udgave af hello baby magasinet, som er fyldt med inspiration og tips til dig som forælder - både før, under og efter fødslen. For hvad sker der egentlig med kroppen, når man bliver gravid? Hvordan finder du den rigtige barnevogn? Hvad er vigtigt at have med i hospitalstasken, og hvordan kan du som partner, støtte bedst muligt under forløbet? Alt dette og meget mere kan du blive klogere på i magasinet.

Find magasinet online, via linket nedenfor.

Se hello baby magasinet fra foråret 2022

hello baby

Family Magazine

D. 1. marts 2022 lancerede vi vores 2. udgave af hello baby magasinet. Her finder du bl.a. inspiration til børneværelset, råd og vejledning fra Cellavivas jordemoderteam, tips til hospitals- og pusletasken samt guides til amning, pusletid, valg af barnevogn og meget mere.
Derudover kan du blive klogere på, hvad der sker med din krop undervejs i graviditeten og læse artikler fra forskellige forældre, der både fortæller om, hvad der hjalp dem under graviditeten, samt hvordan de oplevede selve fødslen.

Du kan også læse magasinet online, ved at trykke på linket nedenfor.

Se hello baby magasinet fra efteråret 2021

hello baby

Family Magazine


Mandag d. 20. september 2021 lancerede vi vores nye magasin Hello Baby - et helt nyt magasin fyldt med spændende, inspirerende og relevant indhold til nybagte forældre og kommende forældre. Du kan blandt andet glæde dig til at læse artikler med en række meget forskellige forældre, få konkrete tips og tricks til hospitals- og pusletasken, blive klogere på din graviditet og din baby med adskillige guides til amning, overgangen fra mælk til mos og den første badetid skrevet af anerkendte jordemødre og sundhedsplejersker samt få en masse inspiration til babyudsyr og børneværelset.

Du kan også læse hele magasinet, ved at trykke på linket nedenfor