Shop SALE! Spar op til 50%

hello baby

Min barsel lærte mig...

Stol på dig selv, bed om hjælp, når du har brug for det, og husk at gå på toilettet.

Mød to mødre, der ved lige præcis, hvad de lærte under deres barsel.

Frederikke Cavling Linder

Foto: private

"Acceptér at dine planer aldrig bliver som forventet"


Frederikke Cavling Linder, 31 år,

mor til Atlas på et år.


“Jeg er blevet god til at forudse det uforudsigelige, og jeg har lært at acceptere, at mine planer aldrig bliver som forventet. Derfor er det også vigtigt at udnytte de små pauser, der kommer.


Husk at tisse, når chancen byder sig, og insistér på at have et par rutiner og vaner i dagligdagen, som gavner dit eget velbefindende. Sådan har jeg kunnet holde tanken fuld af mor-energi.”


“Det er også vigtigt, at du beder om hjælp, når du har brug for det. Fortæl dine nærmeste, hvad du helt præcist har brug for. De kan ikke læse dine tanker. Vigtigst af alt: Der er mange meninger om, hvordan man er mor. Tag kun imod de råd, du kan bruge, og hold ellers fast i det, der virker for dig og dit barn.”

Trine Maria Hansen

Foto: Private

"Stol på dig selv. Du ved, hvad der er bedst for dig og dit barn"


Trine Maria Hansen, 24 år,

mor til Carla på et år.


“Det overraskede mig, hvor mange mødre der shamer hinanden. Der går enormt hurtigt konkurrence i det at være mor; Hvem har det bedste udstyr, hvem går til flest aktiviteter, hvornår smager barnet sukker for første gang. Jeg synes, jeg har lært ikke at lade andres meninger påvirke mig. Jeg kender mit barn bedst og ved, hvad der er rigtigt for hende.”


“En god mor sidder i hjertet, ikke i alt det praktiske. Dit barn skal nok klare sig, selvom du ikke lige får klippet de små negle. Og sundhedsplejersken tror ikke, at du er en dårlig mor, bare fordi du ikke serverer friskbagte boller, når hun kommer på besøg.”


“Hvis det er muligt, så anskaf dig en slyngevugge – helst med motor! Det er en gave til både forældre og barn og giver dig en vigtig pause i en babyfyldt hverdag.”

Se alle artikler fra hello Baby