Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.
Relevans
47 produkter
Shop by
Nulstil
 • (11)
 • (7)
Lagerstatus
Nulstil
 • (37)
 • (24)
Alder
Nulstil
 • (1)
 • (1)
 • (12)
 • (17)
 • (7)
 • (25)
 • (7)
Certificering
Nulstil
 • (37)
Mærke
Nulstil
 • (47)
Pris
Nulstil
69,95
349,95
Viser 36 ud af 47 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 2 | 36 ud af 47 produkter
1
2

Få sikkert trælegetøj til din baby

Findes der en skandinavisk børnefamilie, som ikke kender til det ikoniske legetøj fra BRIO? Den gode kvalitet udformer sig i form af tidløst design, en innovativ stil og selvfølgelig holdbart legetøj, der er sikkert og sjovt for dit barn. Med deres mange års erfaring har BRIO formået at producere nyt legetøj i mere end 100 år. Her er der mulighed for at slippe fantasien løs, som kan hjælpe dit barn med at udvikle sig. Derfor kan du naturligvis finde et flot udvalg af det populære legetøj her hos BabySam.

 

Du har sikkert bemærket, at træ går igen i stort set alt legetøj fra BRIO. Herunder er bøg en af de mest anvendte materialer i legetøjet, hvilket gør produkterne både hårdt og svært at slå i stykker. Det er altså perfekt underholdning til dit barn, der måske kan lide voldsom leg. Desuden er alt det træ, som BRIO bruger, FSC-mærket. Det betyder, at træet kommer fra genplantede skove, så vores klode bliver mindre belastet. Du kan finde vores samlede oversigt af trælegetøj her.

 

Er du i tvivl, om dit barn må sutte eller tage legetøj fra BRIO i munden? Det svenske mærke sætter en ære i, at sikkerheden altid er i top på deres legetøj. Derfor er deres vandbaseret maling testet grundigt igennem, før produkterne bliver sendt ud i butikkerne. Selvom træ er hovedmaterialet, kan du også finde flere plastikdele fra BRIO. Der er typisk tale om termoplast, der ligeledes bliver udsat for tests og som udelukkende er fri for PVC og ftalater. Med BRIO legetøj behøver du således ikke at bekymre dig om dårlig holdbarhed eller sikkerhed.

 

BRIO legetøj er din perfekte gave 

Forestil dig, at din baby vader rundt i stuen med et smil på læben og en trækvogn foran sig som støtte. Andre dage sidder barnet måske på gulvet med flere rækker af togbaner i træ, som bliver bygget sammen på utallige måder og med masser af sjovt tilbehør. Når der skal introduceres til madlavning, har din guldklump måske gang i det røde komfur - naturligvis som ufarligt legetøj. Alle disse eksempler er blot nogle af de mange klassikere fra BRIO, som mange børnefamilier elsker og lader gå videre i generationen.

 

Med ikonisk legetøj fra BRIO får du og dit barn en unik oplevelse, der sætter gang i fantasien. Er du på jagt efter den perfekte gave, så er der en masse at vælge imellem. Køb for eksempel en togbane til familiens yngste togførere. Tag det sjove tog med på en tur og udforsk de forskellige togbaner, som du kan bygge sammen med dit barn. Er der en kommende racerfører iblandt jer, så er det måske en BRIO racerbil med fjernbetjening, du skal gå efter. Endelig kan vi også anbefale trækdyr som søde og farverige figurer. Når der trækkes i snoren, sker der finurlige sager, der opmuntrer til barnets første skridt.

 

Har BRIO legetøj ikke allerede vækket dine barndomsminder, så vil nostalgien i deres legetøj helt sikkert inspirere til leg hos både børn og voksne. En vigtig mission hos BRIO er nemlig, at dit barn bliver motiveret til at opdage, udforske og lære. Alt imens legetøjet udvikler børnenes motorik i mange hjem, børnehaver og vuggestuer. Ønsker du at købe legetøj, der skaber glade og lykkelige barndomsminder? Lad dig blive inspireret til leg og oplev glæden i dit barns øjne med legetøj fra BRIO. Vil du se vores samlede sortiment af dejligt legetøj? Klik her på legetid og dyk ned i vores store udvalg.

 

Find mere legetøj her hos BabySam

Var det ikke trælegetøj eller legetøj fra BRIO, som du fandt mest interessant? Heldigvis har vi hos BabySam også en masse legetøj til både indendørs og udendørs leg. For børn er født nysgerrige og ivrige efter at lære noget nyt. Foruden legetøj til større børn tilbyder vi også et sortiment til babyer. Fælles for alt vores legetøj er fokus på sjov underholdning, der imødekommer dit barns niveau og alder.  

 

Er du kommet i tanke om, at du behøver tøj og sko eller måske noget service til spisested? Hos BabySam finder du stort set alt, hvad du skal bruge under ventetid og barsel, men også mange år efter barnet er født. Vil du mærke produkterne med dine egne hænder, eller ønsker du rådgivning? Find din nærmeste BabySam butik, og vi vil selvfølgelig hjælpe dig godt på vej.