Shop SALE! Spar på alle kategorier her.
Relevans
2 produkter
Shop by
Nulstil
 • (2)
 • (2)
 • (2)
Mærke
Nulstil
 • (2)
Kategori
Nulstil
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
 • Balance t-shirt mommy to be - 10
  Varen udgår
  COZY BY JZ
  Balance t-shirt mommy to be - 10
  119,70 DKK
  Før: 399,00 DKK
  Online
  1 butik
  Spar 70%
 • Balance t-shirt mommy to be - 38
  Varen udgår
  COZY BY JZ
  Balance t-shirt mommy to be - 38
  119,70 DKK
  Før: 399,00 DKK
  Online
  3 butikker
  Spar 70%
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

Cozy by JZ til gravide

Cozy by JZ har lanceret en virkelig lækker kollektion af ventetøj til den moderne, stilbevidste kvinde, der værdsætter velvære, velbehag, selvforkælelse og ikke mindst hygge. Som navnet Cozy understreger, er det danske brand garant for hygge. Dét forsøger designeren og skuespilleren bag, Julie Zangenberg, at tilbyde travle, moderne kvinder med Cozy’s dejlige, bløde og smukke ventetøj.

 

Mærket tilbyder også et stort udvalg af hyggetøj for alle kvinder i alle aldre - gravide eller ej - og her kan du også finde flot design, som du vil elske både som gravid og i barselstiden, hvor din krop kommer sig ovenpå graviditeten og fødslen.

 

Her hos BabySam ved vi, at komfort er af stor betydning for rigtig mange gravide kvinder. Din mave skal have plads til at vokse sig stor, uden at noget klemmer eller strammer. Derfor forhandler vi selvfølgelig det behagelige tøj fra Cozy by JZ. Her på siden kan du dykke ned i alt, hvad vi tilbyder fra det populære mærke.

 

Tøj til graviditet og barsel 

Når graviditetstesten er positiv, kan du godt begynde at forberede dig på, er, at du med stor sandsynlighed vokser ud af dit tøj inden længe. Og selvom du formentlig har nogle baggy joggingbukser og en løs hættetrøje, som har plads til din snarligt struttende mave, så har de fleste gravide brug for at købe noget ventetøj til de ni måneders vokseværk, som den gravide krop skal igennem - og til den efterfølgende barselstid.

 

Din krop har nemlig brug for at komme sig, efter dit lille barn er kommet til verden. Særligt i tiden lige efter fødslen, hvor din krop restituerer efter den store kraftanstrengelse, det er at føde et barn, vil du takke dig selv for behageligt barselstøj med god plads; også til en voksende barm. Læs mere om ammetøj herunder.

 

Ammetøj og ammeudstyr 

Ammer du dit barn, vil du højst sandsynligt opleve, at din barm vokser kort efter fødslen, hvor mælken løber til, og så er nogle gode amme-BH’er helt essentielle. Mange er også glade for toppe og bluser, der er lavet specielt til amning. De har eksempelvis en klikåbning over brystet, så du kan amme dit barn uden at skulle smide hele blusen.

 

En velfungerende brystpumpe kan også være god at have, sammen med nogle varmende ammeindlæg i eksempelvis uld eller silke, der beskytter mod brystbetændelse. Vælger du at give dit barn nærende modermælkserstatning, er sutteflasker selvfølgelig også nødvendige.

 

Meget ventetøj kan også bruges som barsels- og ammetøj. Leder du efter lækkert ventetøj i høj kvalitet, som du også kan få glæde af efter fødslen, er det danske brand Cozy by JZ helt oplagt at udforske. Find inspiration til dit graviditets- og barselslook her på siden.