Sæt fantasien fri med LEGO Duplo

Elsker dine børn også LEGO Duplo? Så er de langtfra de eneste. LEGO Duplo er en serie af større LEGO-klodser, der er specielt designet til børn i alderen 0-5 år. Den større størrelse på klodserne – som faktisk er dobbelt så stor som de almindelige LEGO-klodser – gør det nemmere for små hænder at gribe og bygge med dem, hvilket hjælper med at udvikle finmotorik og kreativ tænkning. LEGO Duplo tilbyder også en række temaer og figurer, som kan hjælpe børn med at lære om farver, tal og former, samt udvikle fantasifulde historier og bygge små tårne. I vores sortiment finder du blandt andet:

 

- LEGO Duplo brandbiler, lastbiler og andre køretøjer 

- LEGO Duplo med diverse dyretemaer

- LEGO Duplo bondegård 

- LEGO Duplo byggeklodser

- LEGO Duplo byggeplads

 

LEGO Duplo-klodser er et sjovt og lærerigt legetøj, der kan hjælpe med at stimulere børns fantasi og kreativitet. Køb det online hos BabySam.

 

Hvorfor skal dit barn lege med LEGO Duplo?

LEGO Duplo-klodserne giver uendelige muligheder for sjov og leg, og med de populære klodser er der fantastisk mulighed for at slippe fantasien løs og lave en masse sjove kreationer. Lige som du selv måske har leget med de farverige klodser, da du var barn, er det også en oplevelse, du med glæde kan give videre til dine egne børn. 

 

Her hos BabySam er vi vilde med LEGO, og derfor har vi selvfølgelig også altid et udvalg af LEGO Duplo-sæt, så dit barn kan komme godt i gang med at lege med de danske klodser, der har taget hele verden med storm.

 

LEGO Duplo styrker barnets motorik og kognitive færdigheder

Noget af det, der er med til at gøre LEGO så fantastisk, og som nok også er grunden til, at klodserne gennem årtier har fået børn over hele verden til at bruge hundredvis af timer på at bygge og lege, er, at de giver så god mulighed for, at man kan bruge fantasien. 

 

Hvis man vil, er der faktisk ingen grænser for, hvilken verdener man kan skabe, og hvad man kan bygge med klodserne. Og ud over, at der venter mange timers sjov leg, når man går i gang med at bygge med klodserne, så er der faktisk også en masse læring, man som barn kan tage med sig. For eksempel kan din guldklump træne sin motorik ved at stable klodserne fra Duplo – det træner nemlig hånd-øje-koordinationen. 

 

De kan også træne deres kognitive færdigheder ved at bygge med klodserne, fordi det blandt andet træner deres beslutningsevne, når de skal vælge, om det er en gul eller en grøn klods, der skal sættes på. Med LEGO Duplo er der altså perfekt mulighed for at kombinere leg og læring.


Har du ældre børn, der stadig elsker LEGO? Hos BabySam finder du både LEGO Duplo-byggesæt, LEGO Storage, LEGO Wear og meget mere fra LEGO. 

 

Find stort udvalg af legetøj hos BabySam

Hos BabySAm finder du et stort udvalg af legetøj, som børn i alle aldre kan få glæde af og vække deres deres umættelige nysgerrighed. Du kan derfor både finde et udvalg af bamser og dukker, rangler og tumlelegetøj til de små børn. VI har også spil og puslespil, bolde  og meget andet. Kig på vores store udvalg, og bestil det hele hjem i dag. 

 

Hvis du har brug for at vide mere om vores legetøj, eller hvis du har spørgsmål til noget specifikt om din ordre, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores personale sidder klar til at hjælpe dig.