Spar 20-30% på flere brands! Shop medlemstilbud her.
Relevans
Shop by
Nulstil
  • (75)
  • (9)
Mærke
Nulstil
  • (80)
Alder
Nulstil
  • (6)
Materiale
Nulstil
  • (13)
  • (33)
Pris
Nulstil
74,95
239,95
Viser 36 ud af 80 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 3 | 36 ud af 80 produkter
1
2
3

Oplev de stilfulde produkter fra Mushie

Med en passion for sunde og funktionelle materialer er hvert produkt fra Mushie skabt med en unik kombination af holdbare og stilrene produkter i et moderne og minimalistisk design. I vores sortiment finder du et stort udvalg af Mushie-produkter. Vi har blandt andet: 

 

- Hagesmække i forskellige farver og designs 

- Skåle og tallerkner med og uden sugekop i bunden 

- Kopper med tudekop-låg, der kan tages af

- Suttebokse, der nemt kan fæstnes til barnevognen, autostolen og lignende 

- Bideringe, der er behagelige og lindrende for baby at gumle på

 

Fælles for alle produkterne fra Mushie er, at de er lavet i fødevarekvalificeret silikone, som er fri for bisphenoler og phthalater. Derudover findes de i hav af fine farver, som alle er nedtonede og dusede. 

 

Mushie er dansk design, når det er allerbedst. De er blandt andet kendt for at levere produkter i høj kvalitet.  Desuden har de et stort fokus på at skabe produkter, der både er praktiske for de travle forældre, men også lavet i et indbydende og lækkert design, der pynter i ethvert hjem. Fra hagesmække og bideringe til service i forskellige flotte farver, så er Mushie designet til at passe ind i den moderne families livsstil. Så hvis du søger efter stilrene produkter, der kombinerer funktionalitet med et moderne minimalistisk design, og som er lavet med miljøvenlige materialer, så er Mushie det rette valg for dig. 

 

Med sugekopfunktion kan det ikke gå helt galt

Forestil dig det. Det er morgen, og du har netop lavet en frisk portion havregrød til din lille guldklump. Du sætter skålen foran hende, og hun ser nysgerrigt på den dejlige grød. Hun griber sin ske og begynder at navigere i den dampende skål. Hurtigt bliver hun så ivrigt, at skålen nu også skal løftes på, skubbes til og måske endda kastes med, hvis hun da bare kunne få lov. 

 

Det er en situation, mange forældre sandsynligvis kan nikke genkendende til. Men med Mushie-skåle og -tallerkner med sugekop i bunden, kan du gøre øjeblikke som disse lidt mindre rodede. Sugekoppen holder skålen fast på bordet, så selv når den lille udforsker sin mad med hænder og ske, så forbliver skålen sikkert på plads. Det betyder mindre mad på gulvet, mindre rengøring for dig og mere tid til at nyde de dyrebare øjeblikke.

 

Find bløde produkter i silikone og andet til dit barn hos BabySam

Skal du have fat i noget af alt det gode silikone og service fra Mushie? Køb det her hos BabySam. Og hvis du leder efter andet til dine børn, så finder du heldigvis et bredt og stort udvalg af forskellige uundværlige produkter til forældre og børn til overkommelige priser. Vi har blandt andet udstyr som barnevogne, klapvogne og autostole. Og så har vi selvfølgelig et hav af skønt tøj og sko, uundværligt tilbehør til pusletasken og også legetøj til børn i alle aldre.  

 

Hvis du har brug for at vide mere om vores fine sager fra Mushie, eller hvis du har spørgsmål til noget specifikt om din ordre, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig.