Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Overgangstøj til børn

- forår & efterår

Det kan være lidt svært at finde ud af, hvilket tøj du skal give dit barn på i forårs- og efterårsperioden. Det vekslende vejr kan hurtigt give de små poder forkølelse og snottede næser.

For at undgå dette, er det bedst muligt skal du klæde dit barn i flere lag og i materialer, som er åndbare og temperaturjusterende.

Hold dit barn varm og tør med termo

I overgangsperioderne, hvor flyverdragten er for varm og sommerjakken for kold, da er termo perfekt. Termotøjet er en god investering til de små poder. Bevægeligheden er let, og materialet holder dit barn varmt og tørt. Det meste termotøj har forstærkninger på både albuer, knæ og numse, som giver dit barn ekstra beskyttelse, når der leges udenfor og siddes i sandkassen.

Termotøj til vuggestuen og børnehaven

Dagplejere og pædagoger er glade for termo og dets mange fordele. Det er nemt at tage på og af, og børnene kan ofte selv hjælpe til i den travle hverdag.Brug termotøjet under regntøjet i overgangsperioderne

Det omskiftelige vejr kan gør det svært at vælge overtøj, når dine børn skal i vuggestue eller børnehave. Vil det regne og blæse, eller vil solen dukke frem fra skyerne og lune. For at være på den sikre side, er det en god ide at give dit barn et sæt regntøj og et sæt termotøj med. Termoet holder din krudtugle varm og regntøjet beskytter, hvis regnen pludselig kommer.

Gå efter vandafvisende, vindtætte og åndbare jakkerNår du skal finde en overgangsjakke til dit barn, er det vigtigt at se efter om, den er vandafvisende, vindtæt og åndbar. Det er også vigtigt med lukningen i ærmerne, med tapede sømme eller elastik, får din guldklump ikke kulde og regn ind på huden. En fordel er ligeledes at jakken er foret, så dit barn ikke kommer til at fryse, og ikke har brug for alt for meget tøj under.

Basis termo-sæt - 204
Varen udgår
CeLaVi
Basis termo-sæt - 204
124,98 DKK
Før: 249,95 DKK
Online
Udsolgt i butik
Spar 50%

Lag på lag med uld og termo​​​​​​​

Uanset om det er forår eller efterår, er det godt at bruge både termo og uld, når du klæder dit barn på til leg ude. Uldens fantastiske evner regulerer kropstemperaturen og sørger for, at dit barn ikke bliver kold og fugtig. Ulden opsuger fugt og mindsker derved risikoen for forkølelse. Ulden er ligeledes selvrensende og behøver ikke at blive vasket så tit, som andet tøj.

Ved at kombinere ulden med termo i overgangsperioderne, kan I holde vind, fugt og kulde ude. Den åndbare uld og det vindtætte termo er perfekt både til vild leg og rolig hygge i sandkassen.


Uld er perfekt til aktive børn og det danske vejr

Tumle, trille, lege, hoppe, kravle og danse... Børn er ofte i bevægelse, og de har derfor brug for tøj med bevægelsesfrihed, og som er godt både inde og ude. Uldundertøj er klart en investering værd, da det er fugtabsorberende, og holder dit barn tørt og lunt i alle situationer. Uld er lanolinholdigt og har en bakterienedbrydende effekt, og så hjælper det med at opretholde babykroppens naturlige modstandskraft.

Uldens mange kvaliteter

Uld har mange skønne kvaliteter, der virkelig er til gavn for de små tumlinger i forårs- og efterårsmånederne.


  • Uld holder babyer, der er i savlefasen, tør på brystkassen.

  • Ulden hjælper med at søvnen, der er så vigtig for det lille barns udvikling, ikke forstyrres, ved for store temperatursvingninger.

  • Uld absorberer sveden fra det aktive barn og efterfølgende holder det varmt!

  • Uld giver en vis UV beskyttelse om sommeren.

  • Og så holder den dit barn varmt i spædbarnsperioden, hvor det opholder sig rigtig meget på gulvet, hvor det trækker allermest.Sådan holder du din baby varm

For de helt små, som endnu ikke kan gå, er det fantastisk med en køredragt/fleecedragt, som er dejlig varm, let at have med at gøre og holder din guldklump varm - både når I er på tur eller, der tages lur udenfor. Hav altid et par varme sutsko og en ulden hue med, da det er vigtigt at holde ører og fødder varme.

Andre artikler

GODE RÅD TIL VALG AF TERMO- & REGNTØJ

Vælg forstærkninger på knæ og albuer, ribkanter, god åndbarhed og reflekser – her er alle de råd, du har brug for, så du kan klæde dit barn på i en kold, våd årstid i det rigtige regntøj og termotøj.

TIPS TIL TANDBØRSTNING

Gruer du også for at fiske barnets tandbørste frem af kruset, fordi det skaber stor konflikt hver eneste gang? Så læs med her.

VANDSØJLETRYK I REGNTØJ

Har du tjekket vandsøjletryk i dit barns regntøj? Vandsøjletryk, også kaldet vandtæthed, er vigtig når du vælger overtøj til dit barn. Vi anbefaler en vandtæthed på mindst 5.000, så dit barn kan holdes tør en hel dag ude.