Kundeservice er lukket pga. uddannelse. Vi er tilbage fredag kl. 9.00 - Du kan altid sende os en mail på kundeservice@babysam.dk

Fødselsforberedelse med jordemødrene fra Cellaviva

- Tiden derhjemme når fødslen begynder


Lyt med i aften hvor jordemoder Kristine guider dig igennem tiden derhjemme, når fødslen begynder. Det er så vigtigt at komme godt fra start, og når du er forberedt på, hvordan du kan arbejde derhjemme når fødslen begynder at gå i gang, vil det gøre det så meget nemmere for dig og din fødselshjælper. Vi kommer omkring naturlig smertelindring derhjemme, tegn på fødsel, hvornår i bør kontakte jeres jordemoder, hvad i kan forvente og hvad der er en god ide at have parat.


​​​​​​​Vi skal også omkring fødehormonet oxytocin og hvordan i får det sat i spil til gavn for fødselsforløbet.Jeg glæder mig til at være på og dele den viden med jer der ser med. Du vil også kunne stille spørgsmål undervejs i chatten. Se med tirsdag d. 18. oktober kl. 20:00 BabySam Instagram

Kristine - Jordemoder


​​​​​​​Jeg har arbejdet med graviditet og fødsel i mange år og måske er det mig der kommer ud til din fødsel, hvis du skal have opsamlet stamceller med Cellaviva. Derudover har jeg sammen med Gads forlag, udgivet en bog om vejrtrækning under fødslen.

Sidste gang:

Igangsættelse af fødslen

Bevægelse i graviditet

Jordemoder Sanne informerer dig om hvad du skal vide og overveje i forbindelse med igangsættelse af fødslen, og gennmgår de forskellige former for igangsættelse.

Næste gang:

Fødslens faser

Fødslens faser

Bliv klogere på de fem faser i fødslen og få tips og tricks af jordemoder Sanne til smertelindring, fødestillinger og meget mere.