Spar 20%! Se barnevogne, klapvogne & autostole her.

Live fødselsforberedelse

Med jordemødrene fra Cellaviva

Er du gravid og kunne du godt tænke dig at deltage i en række gratis fødselsforberedelsessessioner, hvor vi kommer igennem alle relevante emner og svarer på dine spørgsmål undervejs?


Sammen med det danske Cellaviva Jordemoder Team afholder vi 10 gratis sessioner på Instagram Live om alt indenfor fødselsforberedelse; herunder bevægelse i graviditet, igangsættelse af fødsel, smertelindring, amning, indgreb og meget meget mere.​​​​​​​​​​​​​​

Bevægelse i graviditet

Bevægelse i graviditet

Jordemoder Sanne guider dig til hvordan du kan bevæge dig under graviditeten og viser samtidig hvilke øvelser du kan lave, både i graviditeten og under fødslen.


Tidspunk: Tirsdag d. 4. oktober kl. 20:00

Igangsættelse af fødslen

Igangsættelse af fødslen

Jordemoder Sanne informerer dig om hvad du skal vide og overveje i forbindelse med igangsættelse af fødslen, og gennmgår de forskellige former for igangsættelse.


​​​​​​​Tidspunkt: Tirsdag d. 11. oktober kl. 20:00

Tiden derhjemme når fødslen begynder

Tiden derhjemme når fødslen begynder

Det er så vigtigt at komme godt fra start, og når du er forberedt på, hvordan du kan arbejde derhjemme når fødslen begynder, vil det gøre det nemmere for dig og din fødselshjælper. Alt dette fortæller jordemoder Kristine om her.


Tidspunkt: Tirsdag d. 18. oktober kl. 20:00

Fødslens faser

Fødslens faser

Bliv klogere på de fem faser i fødslen og få tips og tricks af jordemoder Sanne til smertelindring, fødestillinger og meget mere.


Tidspunkt: Tirsdag d. 25. oktober kl. 20:00

Naturlig smertelindring

Naturlig smertelindring - akupressur & rebozo

Få tips og råd til hvordan du kan forberede dig til fødslen og ve-arbejdet, når jordemoder Sanne gennemgår akupressur- & rebozoteknikker.


Tidspunkt: Tirsdag d. 1. november kl. 20:00

Almindelige indgreb

Almindelige indgreb

En del af forberedelserne til fødslen, kan være at få mere viden om de forskellige indgreb, du kan møde under din fødsel, og det gør jordemoder Sanne dig klogere på her.


Tidspunkt: Tirsdag d. 8. november kl. 20:00

Partnerens rolle

Partnerens rolle

Sammen med jordemoder Kristine lærer I om gode måder partneren kan støtte på både fysisk og mentalt, og vi taler om, hvad du som partner ville kunne forvente i det hemmelige univers som en fødestue er.


Tidspunkt: Tirsdag d. 15. november kl. 20:00

Amning

Amning

Selvom amning for mange virker naturligt, kræver det, ligesom en fødsel, også forberedelse for at du kan føle dig klar. Jordemoder Sanne gør dig her klogere på de fire hovedbudskaber om amning.


Tidspunkt: Tirsdag d. 22. november kl. 20:00

Vejrtrækning

Vejrtrækning

Åndedrættet er så nemt og vigtigt et redskab under fødslen. Det kan gøre en kæmpe forskel for din oplevelse af veerne, og det er heldigvis ikke særlig svært, når du først har lært det. Det gør jordemoder Kristine dig klogere på her.


Tidspunkt: Tirsdag d. 29. november kl. 20:00

Efterfødselskroppen

Efterfødselskroppen

Kom godt fra start efter fødslen med Jordemoder Sanne, som vil guide dig igennem nemme stabiliserende øvelser, samt tale om forventninger og accept af kroppens formåen.


Tidspunkt: Tirsdag d. 6. december kl. 20:00