Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

Fødselsforberedelse med jordemødrene fra Cellaviva

- Partnerens rolle


Hvordan ville din fødsel være uden din planlagte fødselshjælper..? Nej vel. Det er ikke en mulighed. Din hjælper er så vigtig undervejs i fødslen og i aften får den fuld skrue på partnerens rolle til fødslen sammen med jordemoder Kristine.


I lærer om gode måder partneren kan støtte på både fysisk og mentalt, og vi taler om, hvad du som partner ville kunne forvente i det hemmelige univers som en fødestue er. En fødsel sker kun få gange i livet, derfor kan man hurtigt føle sig på usikker grund især, hvis det er første gang. Men sådan behøver det ikke at være. I aften hjælper jeg jer igennem alle de gode ting partneren kan gøre, for at støtte den fødende undervejs i processen.


Jeg glæder mig til at være sammen med jer online og dele alle de gode ting, der kan gøre en kæmpe forskel for, hvordan i oplever fødslen.Så sæt jer godt tilrette sammen. Jeg lover det ikke bliver kedeligt. Se med tirsdag d. 15. november kl. 20:00 BabySam Instagram

Kristine - Jordemoder​​​​​​​


Jeg har arbejdet med graviditet og fødsel i mange år og måske er det mig der kommer ud til din fødsel, hvis du skal have opsamlet stamceller med Cellaviva. Derudover har jeg sammen med Gads forlag, udgivet en bog om vejrtrækning under fødslen.

Sidste gang:

Almindelige indgreb

Almindelige indgreb

En del af forberedelserne til fødslen, kan være at få mere viden om de forskellige indgreb, du kan møde under din fødsel, og det gør jordemoder Sanne dig klogere på her.

Næste gang:

Amning

Amning

Selvom amning for mange virker naturligt, kræver det, ligesom en fødsel, også forberedelse for at du kan føle dig klar. Jordemoder Sanne gør dig her klogere på de fire hovedbudskaber om amning.