Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

Fødselsforberedelse med jordemødrene fra Cellaviva

- Amning


Amning er en helt naturlig ting, men derfor tænker mange også at det vil ske helt af sig selv, hvilket dog ikke altid er tilfældet. Amning kræver, ligesom en fødsel, forberedelse for at du kan føle dig klar til den første tid med dit nyfødte barn.


Jordemoder Sanne vil guide dig igennem de 4 hovedbudskaber om amning, som er: hjælp hinanden, hud mod hud, god stilling og hyppig amning. Se med tirsdag d. 22. november kl. 20:00 BabySam Instagram

Sanne - jordemoder

Jeg er en del af Cellavivas jordemoderteam og indehaver af privat jordemoderhus i Randers. Jeg har en stor passion for at undervise i fødsels- og ammeforberedelse.​​​​​​​

Sidste gang:

Partnerens rolle

Partnerens rolle

Sammen med jordemoder Kristine lærer I om gode måder partneren kan støtte på både fysisk og mentalt, og vi taler om, hvad du som partner ville kunne forvente i det hemmelige univers som en fødestue er.

Næste gang:

Vejrtrækning

Vejrtrækning

Åndedrættet er så nemt og vigtigt et redskab under fødslen. Det kan gøre en kæmpe forskel for din oplevelse af veerne, og det er heldigvis ikke særlig svært, når du først har lært det. Det gør jordemoder Kristine dig klogere på her.