Fødselsforberedelse med jordemødrene fra Cellaviva

- Vejrtrækning


I aften kommer jordemoder Kristine som har skrevet bogen: "Skab ro under fødslen - Få styr på dit åndedræt" og lærer dig, hvordan du kan bruge dit åndedræt som vehåndtering. Åndedrættet er så nemt og vigtigt et redskab under fødslen. Det kan gøre en kæmpe forskel for din oplevelse af veerne, og det er heldigvis ikke særlig svært, når du først har lært det.


Det skal nemlig ikke være svært at føde. Du skal egentlig bare prøve at give efter så godt du kan, og det kan en inddragelse af åndedrættet hjælpe dig med. Vi kommer også omkring åndedrættet i graviditeten og barselsperioden. Forvent både lidt teori og fysiske øvelser. Du får også lidt hjemmearbejde så din krop på forhånd kan lære, hvordan du kan arbejde med veerne inden de begynder. Jeg glæde mig til at se dig. Se med tirsdag d. 29. november kl. 20:00 BabySam Instagram

Kristine - Jordemoder


Jeg har arbejdet med graviditet og fødsel i mange år og måske er det mig der kommer ud til din fødsel, hvis du skal have opsamlet stamceller med Cellaviva. Derudover har jeg sammen med Gads forlag, udgivet en bog om vejrtrækning under fødslen.

Sidste gang:

Amning

Amning

Selvom amning for mange virker naturligt, kræver det, ligesom en fødsel, også forberedelse for at du kan føle dig klar. Jordemoder Sanne gør dig her klogere på de fire hovedbudskaber om amning.

Næste gang:

Efterfødselskroppen

Efterfødselskroppen

Kom godt fra start efter fødslen med Jordemoder Sanne, som vil guide dig igennem nemme stabiliserende øvelser, samt tale om forventninger og accept af kroppens formåen.