Relevans
Shop by
Nulstil
 • (10)
 • (9)
 • (7)
Certificering
Nulstil
 • (10)
 • (1)
Pris
Nulstil
699,00
9.390,00
Viser 10 ud af 10 produkter
Vis alle
Relevans
 • Baby & Jr. seng - classic white FSC®
  Sebra
  Baby & Jr. seng - classic white FSC®
  5.299,00 DKK
  Online
  32 butikker
  Prismatch
 • Baby & Jr. seng - wooden edition FSC®
  Sebra
  Baby & Jr. seng - wooden edition FSC®
  5.325,15 DKK
  Online
  8 butikker
  Prismatch
 • Baby & Jr. seng - birchbark rose FSC®
  Sebra
  Baby & Jr. seng - birchbark rose FSC®
  5.321,00 DKK
  Online
  3 butikker
  Prismatch
 • Baby & Jr. seng - classic grey FSC®
  Sebra
  Baby & Jr. seng - classic grey FSC®
  4.999,00 DKK
  Online
  29 butikker
  Prismatch
 • Baby & Jr. seng - forest lake blue FSC®
  Kun i webshop
  Sebra
  Baby & Jr. seng - forest lake blue FSC®
  5.400,00 DKK
  Online
  Prismatch
 • Baby & Jr. seng - jetty beige FSC®
  Sebra
  Baby & Jr. seng - jetty beige FSC®
  5.321,00 DKK
  Online
  31 butikker
  Prismatch
 • Baby & Jr. seng - mist green FSC®
  Sebra
  Baby & Jr. seng - mist green FSC®
  5.321,00 DKK
  Online
  2 butikker
  Prismatch
 • Sebra universal sengehest - hvid FSC™Mix
  Sebra
  Sebra universal sengehest - hvid FSC™Mix
  699,00 DKK
  Online
  1 butik
 • Junior & Grow seng 2021 FSC® - classic white
  Kun i webshop
  Sebra
  Junior & Grow seng 2021 FSC® - classic white
  7.695,00 DKK
  Online
 • Sebra seng inkl. madras
  Sebra
  Sebra seng inkl. madras
  9.390,00 DKK
  Online
  32 butikker
Side 1 ud af 1 | 10 ud af 10 produkter
1

Godt at vide om senge og vugger

Hvor længe kan baby ligge i en vugge?

En baby kan ofte være i en vugge indtil 4-5 måneders alderen, afhængigt af dets størrelse og motoriske udvikling. Herefter vil barnet være for stort og kan risikere at kravle eller falde ud over vuggens lave sider. Det er dog vigtigt altid at kigge på det enkelte barn og dets vækst og udvikling, da nogle babyer begynder at rulle eller kravle tidligere end andre.

Hvad er den bedste babyseng?

Når du vælger babyseng, er der flere faktorer, du skal overveje. Tænk blandt andet over størrelsen og om sengen skal kunne udvides til junior størrelse på sigt. En standard babyseng er normalt omkring 120 cm x 60 cm. Sikkerhed er også meget vigtigt. Vælg en seng, der minimerer risikoen for kvælning, klemning eller andre skader. Vores Sebra tremmeseng er meget populær, og har også vundet flere tests.

Hvornår tages tremmerne af sengen?

Tremmerne på en tremmeseng tages typisk af, når barnet selv er i stand til at kravle ind og ud af sengen. Både fordi der er risiko for, at barnet kan falde ud af sengen, men også fordi det er en god øvelse for barnet, at han eller hun selv kan komme op i sengen og ud af den igen.

Kan bunden hæves i Sebra seng?

Sebra sengen kan hæves i bunden. Udover dette, kan den ene af siderne tages af sengen. Det er også en af grundene til, at mange forældre vælger at bruge Sebra tremmesengen som bedside crib.

Vælg din Sebra seng hos BabySam

Sebra Sengen er et ikonisk dansk design, der har gennemgået generationers test siden Viggo Einfeldt tegnede JUNO sengen for over 80 år siden. Denne enestående seng, som har ophavsrettighederne til JUNO sengen, er ikke uden grund blevet en favorit blandt forældre og børn, blandt andet på grund af sengens evne til at vokse sammen med dit barn. Sebra har både designet ‘Sebra Sengen, Baby & Jr’ og ‘Sebra Sengen, Junior & Grow’. Alle sengene lever naturligvis op til alle de nutidige krav og standarder. 

 

Sebra Sengen vokser med dit barn 

Sebra Sengen er kendt som ”sengen, der vokser med barnet”, hvilket er et ret rammende slogan. Sengen er nemlig en udtræksseng, der altså både kan bruges som babyseng og senere blive en juniorseng. Nogle af Sebra Sengens smarte funktioner er, at den har en justerbar sengebund. Den har tremmesider, der kan afmonteres, når barnet selv kan kravle ud af sengen. Og så er tremmerne skåret til i bunden, hvilket betyder der opstår en hældning, der gør, at barnet ikke kan få fodfæste og klatre/falde ud over sengens kant.

 

Sebra Sengen kan bruges til fire stadier: 

 

- Stadie 1 med den hævede sengebund: Dette stadie bruges, når dit barn er spæd eller meget lille. 

- Stadie 2 med sænket bund: Og måske den mest kendte, hvor sengen fungerer som en klassisk tremmeseng. 

- Stadie 3, hvor sengens tremmer er fjernet: Når dit barn er blevet stor nok til at kravle ud og ind af sengen, er det tid til at fjerne siderne. 

- Stadie 4, hvor sengens trækkes ud: Her bliver sengen en klassisk juniorseng. Alt afhængigt af dit barns længde og sovemønster sker dette ved 3-4 års alderen.

 

Brug din Sebra seng som bedside-crib

Når dit barn er lille, så kan du med fordel hæve sengen. Den hævede sengebund gør det nemlig meget nemmere for dig at løfte din baby op fra sengen. Samtidig kan du også lettere støtte dit spædbarns baghoved og nakke, fordi afstanden ned til sengen ikke er så lang. Og hvis du så samtidig afmonterer den ene af tremmesiderne, så kan du faktisk bruge sengen som en bedside-crib. 

 

En bedside-crib kan være en fordel for mange forældre. Blandt andet fordi det giver mulighed for at have barnet tæt på dig om natten uden at ligge i samme seng. Det kan skabe en følelse af tryghed og nærhed. Du kan også nemt nå og trøste dit barn, hvis det har brug for det, og du kan også holde øje med barnet uden at skulle rejse dig. En bedside-crib er også ideel til amning eller flaske om natten. Du kan nemt få adgang til dit barn uden at skulle tage barnet helt op.

 

Derfor er det vigtigt at købe en god seng til sit barn

En god seng sikrer optimal søvnkvalitet for dit barn. Når de har en behagelig og passende madras og sengestørrelse, får de en bedre og dybere søvn. Dette er vigtigt for deres generelle trivsel, udvikling og energiniveau i løbet af dagen. En god seng giver desuden den nødvendige kropsholdning og støtte til dit barn. Deres ryg, nakke og led skal være korrekt støttet for at undgå ubehag og smerter. 

 

Ved at investere i en god seng til dit barn sikrer du, at den er holdbar og kan vare i mange år. Børn vokser hurtigt, og en seng af høj kvalitet kan tilpasses deres behov og vokse med dem. Dette betyder, at du ikke behøver at udskifte sengen hyppigt, hvilket sparer både tid og penge på lang sigt. Her er Sebra et utrolig godt valg, og virkelig en seng, som dit barn kan få gavn af i mange år.

 

Udforsk vores brede udvalg af møbler og andet til børneværelset 

Gå op opdagelse i hele vores udvalg af møbler og tilbehør til børneværelset. Hos BabySam er vi stolte af at tilbyde en omfattende samling af produkter, der er nøje udvalgt til dig og dit barn. Vores sortiment omfatter alt fra smukke og funktionelle senge til smarte opbevaringsløsninger og stilfuldt tilbehør. 


Hvis du har spørgsmål til Sebra Sengen eller andre af vores produkter, så skal du endelig kontakte os. Du kan læse vores guides - vi har blandt andet skrevet en guide om senge, som du kan læse lige her.