Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Gode råd

til valg af overtøj

Det kan være en jungle at vælge overtøj til dit barn. Pasform, bevægelighed og hvor varm skal den være? Hos BabySam finder du et godt udvalg af overtøj og flyverdragter til børn, både online og i vores fysiske butikker og du kan naturligvis altid få råd og vejledning til dit køb i din lokale BabySam butik.  

​​​​​​​Overtøj til vuggestuebørn vs. børnehavebørn

Flyverdragter er gode til de mindste, så de kan tumle uden at blive kolde om maven. Jakke og overtræksbukser er super gode til skolebørn, da de er lette at tage på og af og bevæge sig i.


Til vuggestuebørn er det godt med en heldragt, som er let at tage af og på. Det kan det være en god idé at gå efter flyverdragter, hvor lynlåsen starter helt nede ved en eller begge fødder. Med en ekstra lang lynlås bliver det lettere at komme i dragten.


Nogle dragter til babyer har ærmer og ben, som kan bruges som vanter og sokker. Det er en god måde til at sørge for, at din baby altid er varm, og der ikke kommer unødig luft ind på huden. Det gør det også super let at regulere din babys temperatur, da du nemt kan åbne, hvis det bliver for varmt.


Til børnehavebarnet er rørligheden rigtig vigtig – vælg her tykkelse på dragten, som passer til barnets aktivitetsniveau og generelle varmeregulering. BabySam har masser af skønne heldragter og , så du kan finde det, der passer lige til dig og dit barns behov.

KØB FLYVERDRAGT TIL DIT BARN


Hvis du er på udkig efter en flyverdragt til dit barn, har vi her et par gode råd som du kan se efter:


1. Er flyverdragten foret?

2. Er den er vandtæt med vandsøjlemærke over 5.000 mm?
​​​​​​​

3. Se efter reflekser, åndbarhed og om den kan vaskes i maskinen.  


Hos BabySam fører vi flyverdragter helt op til 10 år.

Har du også læst?

VANDSØJLETRYK I REGNTØJ

Har du tjekket vandsøjletrykket i dit barns regntøj? Vandsøjletryk, også kaldet vandtætheden, er vigtig når du vælger overtøj til dit barn.

TIPS TIL TANDBØRSTNING

Gruer du også for at fiske barnets tandbørste frem af kruset, fordi det skaber stor konflikt hver eneste gang? Så læs med her.

10 TIPS TIL AMNING

De fleste mødre ved, at amningen ikke kommer af sig selv, men for de nybagte af slagsen, kan det komme som et chok, at det ikke altid er en selvfølgelighed.

ULD GIVER GOD NATTESØVN

En forudsætning for en god søvn er, at barnet ikke fryser eller får det for varmt. Her kan uld hjælpe, da det kan regulere barnets kropstemperatur.