Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

Rejseseng

En rejseseng er perfekt, når dit barn skal overnatte hos bedste eller et fremmed sted. En rejseseng kan nemlig klappes sammen og er let at transportere. Og du giver dit barn de samme trygge rammer som i tremmesengen derhjemme.

Mere komfort

Det anbefales at der lægges en madras i rejsesengen og i BabySam har vi to varianter, som passer til alle 3 rejsesenge. Den 3-delte helsemadras er allergivenlig, Oeko-Tex®-certificeret og lavet af helseskum, der former sig efter barnets krop. Bonus: Helsemadrassen passer også til en tremmeseng.

Husk også at medbringe et lagen og vådliggerlagen, hvis nu I skulle være uheldige at få et lille vådt uheld i sengen... Et lagen i str. 60 x 120 cm passer til madrassen i rejsesengen.  Tip! Andre har ofte disse ting med, når barnet skal overnatte ude:


  • "Stol" som kan sættes på en almindelig stol, så I er klar til spisetid
  • En potte - praktisk på turen og når i når frem. Hvis dit barn altså er ved at være blefri
  • Godnatbøger
  • Og glem ikke yndlingssovedyret


DREAM1 rejseseng
BeKids
DREAM1 rejseseng
499.95 DKK
Online
31 butikker
Swift rejseseng - Beyond Grey
Kun i webshop
Maxi-Cosi
Swift rejseseng - Beyond Grey
1,467.00 DKK
Online
Prismatch

Andre artikler

FØDEVARER DU IKKE SKAL SERVERE FOR BABY

Det er vigtigt at være opmærksom på, at den kost, forældrene spiser, sjældent egner sig som føde for de små med et fordøjelsessystem, som endnu ikke er færdigudviklet.

TEGNENE PÅ EN FØDSELSDEPRESSION

Forældres reaktioner efter en fødsel kan være meget forskellige. Op mod seks procent af alle forældre bliver ramt af en fødselsdepression ifølge tal fra Sundhed.dk.

10 TIPS TIL AMNING

De fleste mødre ved, at amningen ikke kommer af sig selv, men for de nybagte af slagsen, kan det komme som et chok, at det ikke altid er en selvfølgelighed.