Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Sådan gør du

Mål dit barns fødder


... & find den rette sko

Det kan være vanskeligt at finde den helt korrekte størrelse, når du skal købe sko til dit barn og særligtnår du køber online.


Heldigvis er der hjælp at hente -  vi guider dig her, så du selv kan blive klogere på hvilken størrelse som du skal gå efter.

Mål dit barns fod

Det bedste udgangspunkt når du skal finde den rette størrelse, er at kende dit barns længde i cm. For at måle det, kan du gøre følgende:


1. Placer et stykke papir på gulvet


2. Sæt dit barns ene fod på papiret og sæt streger eller tegn rundt om foden  ✏️


3. Mål med målbånd eller linial fra hæl til det yderste punkt (fra hæl til tå) 📏


✔️ Nu har du målet på dit barns fod. Da der kan være en smule forskel på børns fødder i længden, anbefaler vi at du måler begge fødder. Er der forskel i længden, da vælg sko ud fra det længste mål.

De indvendige mål

Når du har målet på dit barns fod, kan du nu nemt sammenligne dit barns fod med de indvendige mål på den sko du har kig på. Du finder de indvendige mål under de enkelte sko her på webshoppen under produktinformationen. Vær opmærksom på at længden og bredden på skostyles kan variere for de enkelte mærker.

Voksetillæg ved børnesko

Som en god tommelfingerregel skal du huske at tillægge ca. 10 - 15 mm (1- 1,5 cm) voksetillæg i længden, til de sko du vælger. Det sikrer, at skoen ikke strammer og at der er plads til at dit barns fødder kan vokse lidt.

TIP!

Børns fødder vokser sommetider lidt i ryk, så det kan være en god idé at måle fødderne, hver gang I skal finde et nyt par sko.

Vælg den rette pasform

Alle fødder er forskellige - også børnefødder. Nogle har smalle fødder, andre har bredde fødder og nogle midt imellem. Når du tegner din barns fod, kan du få en fornemmelse om dit barn har en anelse smalle, aflange fødder eller om de ser bredde ud. Alle vores leverandører angiver pasformen for deres sko, som du kan finde under produktbeskrivelsen for de enkelte sko.

Pasform på sko

Hvad hvis skoen alligevel ikke passer?

Hvis du køber et par sko til dit barn her på vores webshop, men finder ud af ved modtagelsen at de alligevel ikke passer helt, så fortvivl ikke. Hos BabySam har du 365 dages returret og du kan altid ombytte eller returnere dine sko i din lokale BabySam butik. Har du brug for vejledning kan du altid henvende dig til vores kundeservice eller hos vores butikspersonale, som kan være behjælpelige med at finde den helt rette type sko og den rette skostørrelse.

Se vores udvalg af sko her