Relevans
Søg i resultater
Shop by
Nulstil
 • (5)
 • (8)
Mærke
Nulstil
 • (8)
Kategori
Nulstil
Materiale
Nulstil
 • (1)
 • (1)
 • (2)
 • (3)
Pris
Nulstil
69.95
119.95
Viser 8 ud af 8 produkter
Vis alle
Relevans
 • My first Gaffel og ske cerise
  Bambino
  My first Gaffel og ske cerise
  79.95 DKK
  Online
  27 butikker
 • My first FORK & SPOON ass
  Bambino
  My first FORK & SPOON ass
  79.95 DKK
  Online
  29 butikker
 • Made skeer 10 stk.
  Bambino
  Made skeer 10 stk.
  119.95 DKK
  Online
  29 butikker
 • Squeeze eat-n-go!
  Bambino
  Squeeze eat-n-go!
  69.95 DKK
  Online
  28 butikker
 • Eat like a pro! turquoise
  Bambino
  Eat like a pro! turquoise
  109.95 DKK
  Online
  24 butikker
 • Snack and sip kop
  Kun i butik
  Bambino
  Snack and sip kop
  84.95 DKK
  26 butikker
 • Little Scooper! Gaffel og ske
  Kun i butik
  Bambino
  Little Scooper! Gaffel og ske
  89.95 DKK
  31 butikker
 • Taste it
  Bambino
  Taste it
  94.95 DKK
  Online
  29 butikker
Side 1 ud af 1 | 8 ud af 8 produkter
1

BAMBINO

Lad dit barn udvikle sig i sikre omgivelser

Som forælder oplever du sikkert mange følelser, når din baby begynder at vise tegn på at være lidt mere selvstændig. For selvom du naturligvis er en vigtig del af dit barns liv i mange år endnu, så kan det både føles stort og en smule vemodigt, når den lille har brug for lidt mindre hjælp.

 

Men der er god grund til at føle dig stolt, når dit barn eksempelvis er ved at lære at drikke uden hjælp fra dig. Det betyder nemlig, at dit barn udvikler sig i den rigtige retning samtidig med, at du har skabt et sikkert miljø for den lille at øve nye egenskaber i. Og med produkter fra BAMBINO kan du samtidig regne med, at du giver din guldklump kopper, skåle, skeer og lignende, der er fremstillet i gode og sikre materialer.

 

Vælg produkter af høj kvalitet

Service til små børn er noget, der for mange forældre skal leve op til høje krav. Ligesom alt andet, dit barn har i munden, skal det nemlig være fremstillet af sikre kvalitetsmaterialer. Udover at silikone og plastik ikke bare er silikone og plastik, så skal det også være blødt, så det ikke gør ondt i din babys gummer eller tænder, hvis barnet tygger på servicet. 

 

Hos BabySam har vi sørget for, at du kan finde faste men bløde produkter til spisetid. De er både oplagte til at give dit barn mad, mens han eller hun stadig er ung nok til ikke at kunne styre en gaffel eller ske. Samtidig er de også små i størrelsen og med komfortable og brede håndtag. Det gør det nemt for dit barn at gribe og holde fast om håndtaget, når det er ved at være tid til at lade den lille prøve at spise mere selvstændigt.

 

Blandt vores udvalg af produkter fra BAMBINO finder du blandt andet:

- Knive

- Gafler

- Skeer

- Kopper

- Skåle

 

Dermed er det oplagt at finde udstyr til hele måltidet her, så du først og fremmest ved, at det hele matcher. For det andet ved du også, at alle produkterne er i samme høje kvalitet, så din baby kun får det bedste af det bedste.

 

Skab masser af gode minder med BAMBINO

Selvom din lille baby måske ikke kan huske det senere i livet, så er hverdagens små øjeblikket noget, de fleste forældre værdsætter. Det gælder især de hyggelige stunder, du bruger på at give din baby mad. Både at amme er for mange en helt særlig oplevelse, men at give dit barn forskellige former for grød, brød eller mos kan være lige så mindeværdigt. 

 

Med produkter fra BAMBINO kan du nyde disse øjeblikke til fulde uden frygt for, at du omringer dit barn med skadelige stoffer. Samtidig kan du også få glæde af de forskellige farver, der både skaber en mere farverig hverdag for dig, men også kan være med til at fascinere dit barn.

 

Forkæl din lille guldklump med lækre produkter

Hos BabySam har vi samlet et godt udvalg af produkter, der kan komme både dig som forælder samt dit barn til gode. Fra slidstærkt og blødt tøj til små gafler, der passer til dit barns små hænder. 

 

Når du står og mangler lidt ekstra til den lille, er det dermed oplagt at benytte dig af vores sortiment. Det er nemlig smart at klare alle dine indkøb ét sted. Først og fremmest slipper du for at gå forgæves fra butik til butik. For det andet kan du regne med, at vi nøje har udvalgt alle vores produkter. 

 

Find eksempelvis bidelegetøj til når din baby begynder at få tænder og praktiske og pålidelige babyalarmer, så du altid har styr på, at din lille engel sover trygt og har det godt. 

 

Det helt rette udstyr til de små kan være alfa og omega for alle forældre, især hvis det er dit første barn. Det er blandt andet med til at give dig en større tryghedsfølelse, når du ved, at du kan høre dit barn vågne fra sin lur. Ligeledes behøver du ikke bekymre dig om skadelige stoffer, du helst vil holde langt væk fra din baby.