Vi flytter lager. Du kan derfor forvente 1 dags længere leveringstid.
Relevans
Søg i resultater
Shop by
Nulstil
  • (1)
  • (11)
  • (2)
  • (6)
Mærke
Nulstil
  • (13)
Alder
Nulstil
  • (4)
  • (1)
Farve
Nulstil
  • (4)
  • (2)
Køn
Nulstil
  • (5)
Pris
Nulstil
249.00
1,299.95
Viser 13 ud af 13 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 13 ud af 13 produkter
1

Køb Ingenuity hos BabySam

Leder du efter multifunktionelle barnesæder, en skråstol der kan rokke eller hoppe? Eller måske et lækkert aktivitetsstativ med en dejlig blød dynemadras som base? Hos BabySam forhandler vi det anerkendte mærke, Ingenuity, skabt af producenten Kids2. Produkterne fra Ingenuity er især kendt for at være praktiske, multifunktionelle og en hjælpende hånd for nybagte forældre såvel som dem, der har selvstændige småbørn i huset. 

 

En stor fordel ved Ingenuity-produkterne er, at de er nemme at rengøre. babysædet kan hurtigt rengøres med en fugtig klud og betrækket på de forskellige skråstole kan trækkes af og komme i vaskemaskinen. Det gør det nemt for dig i en travl hverdag, hvor der i forvejen skal klares alverdens opgaver. 

 

Ingenuity Baby Base 2-in-1

Babybasen fra Ingenuity gør det nemmere at samle hele familien omkring spisebordet og nyde diverse måltider. Med Baby Base 2-in-1 kan din baby nemlig sidde med til bords og deltage i hyggen. Basen fastgøres nemt til din spisebordsstol ved hjælp af de justerbare stropper, der følger med til basen. Der følger desuden en aftagelige bakke med til stolen, som ganske let kan gemmes væk under selve basen, når den ikke skal bruges. 

 

Ingenuity Baby Base 2-in-1 kan bruges fra dit barn har lært at sidde, og når dit barn er blevet ældre kan du konvertere produktet til et lille barnesæde. Det gør du ved at fjerne skum-sæde-indsatsen. 

 

Babybasen er – som så mange af deres andre produktet – et multifunktionelt produkt. Du kan nemlig også sagtens bruge stolen på gulvet. Den fylder ikke meget, og derfor også ganske let at transportere. Babybasen er derfor også ideel, hvis du skal skal på tur og har brug for en stol til din baby. 

 

Leder du efter højstole? Se vores store udvalg her hos BabySam, eller besøg din nærmeste BabySam-butik. 

 

Igenuity skråstol

Ingenuity har lavet en række gode skråstole, som kan bruges på forskellige måder. Vores skråstole fra Ingenuity vokser i takt med, at dit barn gør det. Det betyder, at stolene både kan bruges af nyfødte og småbørn op til 18 kilo. De smarte skråstole er designet til at kunne gynge frem og tilbage samt laves om til en stationær stol med beroligende vibrationer. Nedenfor kan du læse om nogle af skråstolenes smarte egenskaber: 

 

- 3 smarte tilstande: hoppende, rokkende eller et stationært sæde med bagfod

- Aftageligt spædbarnspolster 

- 2 tilbagelænede positioner

- 5-punkts sele for dit barns sikkerhed 

- Neutralt, alsidigt design 

- Betræk og sædepude, der er egnet til maskinvask 

 

Køb din skråstol hos BabySam, og glæd dig til alle fordelene ved de skønne og smarte stole fra Ingenuity. Din baby eller barn vil med garanti elske den. 

 

Kontakt vores kundeservice 

Det kan være en jungle at finde ud af, hvilken skråstol eller hvilket barnesæde, du skal vælge til dit barn. Derfor er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål og overvejelser. Vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med at finde de rette produkter. Du finder vores kontaktinformation her. 


Vidste du, at vi prismatcher alle vores varer undtagen tøj og sko? Det gælder selvfølgelig også for Ingenuity-produkterne. Det er nemlig vigtigt for os, at du aldrig betaler for meget for dine varer, når du handler hos BabySam. Vi udfører derfor flere gange om dagen et pristjek hos vores konkurrenter. Det er din sikkerhed for, at du altid kan få Ingenuity-produkter til den bedste pris hos BabySam.