Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Tips til de smås feriekuffert

Det kan synes uoverskueligt at pakke til baby eller børn når I skal på ferie, men hvis det snart er det ferietid, og kufferterne bare venter på at blive pakket, så tjek vores liste og se, om du har husket det hele.

Inden I skal afsted

Pas og forsikring til børn

Børn skal have deres eget pas – selv helt små babyer, så husk at bestille passet senest 14 dage før, hvis I skal holde ferie i udlandet. Børn skal selvfølgelig også have deres eget blå EU-sygesikringskort, hvis i rejser i EU, og tjek at alle er dækket af familiens rejseforsikring.


Underholdning

Er I mange timer om at nå frem, så husk lidt legetøj som barnet kan underholde sig med undervejs. Det kunne eks. være malerbøger til de større børn, eller en sød bamse, bidering eller farvestrålende aktivitetslegetøj til baby. Derudover kan I også overveje om I skulle medbringe lidt strandlegetøj.


Rejseapotek

I får sikkert ikke brug for det, men det er altid rart at have et lille børneapotek i baghånden med eksempelvis


  • Termometer
  • Panodil Junior
  • Plaster
  • Lotion til solskoldning
  • Zinksalve
  • Flåttang

Bliv klar til sol, sommer & strand


Badetøj til børn

Badetøj er noget af det allervigtigste til en skøn ferie. Vælg eventuel en sej svømmedragt med faktor, så dit barn kan boltre sig i bølgerne uden at du skal bekymre sig om solskoldninger. BabySam har et stort udvalg af badetøj til børn, som du kan se lige her.


Badebleer

Alt efter om dit barn skal rende med numsen bar på stranden eller være i pool, så har vi også praktiske badebleer som er gode at have med.


Sej i solen

Små øjne er ekstremt lysfølsomme, så husk solbriller – og giv den lille et sejt sommerlook samtidig.


Solcreme, solcreme, solcreme

Holder I ferie herhjemme, er det rigeligt med faktor 15. Er solen stærkere på jeres destination, skal I gå op i faktor til faktor 30. Uanset hvad, så tag rigelig solcreme med – det kræver én barnehåndfuld, hver gang din lille trold skal smøres ind. Du finder solcreme lige her.


Skygge på toppen

Pas godt på det lille hoved med en smart solhat. Gå efter én, der beskytter både nakke og ansigt.


Masser af vand

Uanset om I starter ferien i en varm bil eller i et fly med lav luftfugtighed, har den lille brug for ekstra væske. Gør det lidt sjovere med en sej drikkedunk til frisk vand.


Klar til tur med rygsæk

Medbring en klassisk rygsæk i miniudgave, så er der plads til det mest nødvendige, når I skal ud på tur

Derma sun sollotion mellem SPF15 200 ml.
Varen udgår
Derma
Derma sun sollotion mellem SPF15 200 ml.
29,99 DKK
Før: 99,95 DKK
Online
3 butikker
Spar 70%
Derma sun sollotion høj SPF30 200 ml.
Derma
Derma sun sollotion høj SPF30 200 ml.
32,99 DKK
Før: 109,95 DKK
Online
2 butikker
Spar 70%
Kids Solspray SPF30
Derma
Kids Solspray SPF30
34,49 DKK
Før: 114,95 DKK
Online
Udsolgt i butik
Spar 70%

Alt det praktiske

Mad & service

Pulvergrød

Mos

Smoothies (eks. fra Semper)

Modermælkserstatning

Sutteflaske

Børnebestik

Drikkedunk eller kopTermokande - så du har varm vand med på tur til at eks. kunne lave grød

Lille eldkeddel - hvis du f.eks. skal lave grød

Hagesmæk

Lille køletaske

Plejeprodukter til turen

Børn sviner – og måske endnu mere, når de holder ferie. Pak små breve med vaskepulver, så du nemt kan redde et par plettede bukser eller vaske yndlings T-shirten

Bleer

Håndsprit

Vådservietter

Shampoo og hårbørste

Stofbleer

Pusletaske

Tandbørste og børnetandpasta

Lyst & løst tøj

Pak masser af bløde shorts, bodystockings, lette sommerkjoler og løse T-shirts, som er rare at have på for dit barn.  Og en lun hættetrøje og lange bukser til om aftenen.Hvor meget tøj der skal pakkes er naturligvis alt afhængigt af hvor længe I er væk. Husk også et par gode sandaler som I kan gå langt med, samt et par lukkede hvis vejret ikke er til sandaler. Hos BabySam har vi også praktiske badesko og badesokker som dit barn kan have på stranden eller ved poolen.

Rejsevenlige klapvogne

Når I er på farten, så kan det være praktisk med en let og sammenklappelig klapvogn til når benene bliver trætte hos dit barn eller hvis det er tid til at tage en lille lur. Hos BabySam har vi flere gode klapvogne som er egnede til ferien. Se bl.a. vores udvalg af YOYO klapvogne fra BabyZen, GoodBaby, My Baby Travel og Joie.

City Tour 2 - everett green
Baby Jogger
City Tour 2 - everett green
1.785,00 DKK
Online
Udsolgt i butik
Prismatch

Andre gode ting at have med...

​​​​​​​Alarm, alarm

Sover dit barn stadig lur, så husk babyalarmerne – så er der også mulighed for lidt voksentid på én hyggelig café eller restaurant, mens den lille putter i klapvognen ved siden af.


Privat pool

Hvis I skal holde ferie ved havet – og har plads i bilen – så tag babybadekarret eller et oppusteligt badebassin med. Så har dit barn sin helt egen swimmingpool.


Bæresele

Skal I ud på terræn hvor klapvognen ikke kan bruges, så kan I evt. overveje om en bæresele vil være god at have med. Din lille baby vil elske at være tæt på dig og måske tage en lur imens I er ude og opleve en masse. Dit større børn kan komme op og hvile benene og samtid opleve det hele.


Tip! Husk, at det er ferie. Du behøver ikke at medbringe hele huset, og de fleste ting kan du også sagtens få i udlandet