Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

En graviditetspude er uundværlig, når du er gravid

Under en lang graviditet får de fleste på et eller andet tidspunkt brug for aflastende midler til kroppen. Især i de sidste måneder kan det være hårdt at bære rundt på en stor og tung mave. Heldigvis findes der flere forskellige gøremål, man kan forsøge sig med for at gøre graviditeten lidt mere komfortabel og udholdelig. 

 

Hos BabySam finder du et væld af produkter, der kan hjælpe dig med at gøre din graviditet mere bekvem. En graviditetspude er blandt andet et af de produkter. Den hjælper dig med at støtte kroppen de helt rette steder på de rigtige tidspunkter.

 

Helt konkret er en graviditetspude skabt i bløde og lækre materialer, der føles behagelige imod kroppen. Med et justerbart design er det muligt at forme puden efter lige præcis dine behov. Så får du den nødvendige støtte igennem natten, og puden er samtidig fordelagtig at bruge foran fjernsynet til en god film fredag aften. 

 

Derfor skal du købe en pude, hvis du er gravid

Du har helt sikkert oplevet, hvordan graviditeten belaster kroppen. Fx kan en graviditet give bækkensmerter, muskelsmerter, ondt i ryggen og det, der er værre. Derfor er det også vigtigt at give kroppen den hvile, den har brug for. En graviditetspude er udviklet til at hjælpe med at gøre din graviditet så behagelig som muligt.

 

En graviditetspude har desuden flere funktioner. Foruden at sikre dig optimal hvile og give god komfort kan graviditetspuden også bruges som ammepude, når fødslen er overstået. Derfor synes vi selvfølgelig, at du som gravid bør gøre dig selv den tjeneste at købe en god graviditetspude her på siden.

 

Hvilken graviditetspude bør du vælge?

Det kan være svært at vide, hvad man egentlig har brug for, når man er gravid. Derfor har vi gjort det lidt lettere for dig ved at udarbejde nedenstående guide til, hvilke egenskaber de forskellige graviditetspuder har.

 

Graviditetspuden fra Chicco er udviklet i samarbejde med fysioterapeauter. Puden er udviklet til at give dig optimal støtte gennem hele din graviditet. Dens tredelte design byder desuden på mange funktioner. Heriblandt:

 

* Støtte til hoved og hals

* Støtte til mave og ryg

* Støtte til hofter, ben og ankler

 

Du kan altså bruge puden i lige den kombination, du ønsker, og på den måde dække præcis de behov du har. 

 

Graviditetspuden fra bbhugme er justerbar i både længde og tykkelse, så den passer til enhver kropstype. Den bruges især for bedre søvn og hvile under graviditeten, men kan også bruges til at støtte og aflaste både ankler, knæ, bækken, ryg og mave. Desuden findes den i forskellige farver, så der er noget til enhver smag. 

 

Find alt til børn og gravide hos BabySam

Med en graviditetspude bliver det mere behageligt at falde i søvn om aftenen. Du vil også opleve at vågne op og føle dig bedre tilpas. Glem desuden ikke at vi ud over puderne også tilbyder mange andre skønne produkter, der vil hjælpe dig godt igennem graviditeten. Blandt andet forskellige former for ventetøj eller støttebælter. En amme-bh kan du også drage nytte af, selvom du endnu ikke ammer. Når barmen vokser, har den nemlig også brug for ekstra meget støtte. 

 

Hos BabySam forsøger vi altid at tilbyde et flot udvalg af ting til både børn og vordende mødre, som gør livet lidt nemmere. Vi er derfor stolte af at kunne tilbyde graviditetspuder og lignende, som kan hjælpe dig nemmere gennem din graviditet. Du skal desuden aldrig bekymre dig om kvaliteten, da vi kun udvælger de bedste brands på markedet. 

 

Køb din graviditetspude i dag

Køb i dag og modtag dine varer i løbet af få dage. Skulle du komme til at købe en pude, der ikke helt dækker dit behov som gravid, tilbyder vi desuden både bytte- og returret. Det kan du læse meget mere om her

 

Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan også besøge en af vores mange butikker, hvis du har brug for personlig vejledning. Find en butik nær dig og kom ind og besøg os - vores dygtige sælgere står altid klar til at hjælpe og rådgive.