Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.
Relevans
18 produkter
Shop by
Nulstil
 • (3)
Lagerstatus
Nulstil
 • (18)
 • (18)
Certificering
Nulstil
 • (5)
 • (1)
Pris
Nulstil
150,00
5.747,00
Viser 18 ud af 18 produkter
Vis alle
Relevans
 • Slyngevugge Dynesæt
  Moonboon
  Slyngevugge Dynesæt
  249,95 DKK
  Online
  32 butikker
  Prismatch
 • Motor Original
  Moonboon
  Motor Original
  1.499,95 DKK
  Online
  32 butikker
  Prismatch
 • Loftophæng
  Moonboon
  Loftophæng
  150,00 DKK
  Online
  30 butikker
  Prismatch
 • Karmbeslag
  Moonboon
  Karmbeslag
  249,00 DKK
  Online
  30 butikker
 • Slyngevugge - stone
  Moonboon
  Slyngevugge - stone
  1.599,00 DKK
  Online
  16 butikker
 • Tvillingeslyngevugge, natur
  Moonboon
  Tvillingeslyngevugge, natur
  2.599,00 DKK
  Online
  7 butikker
 • Slyngevugge, motor, stativ og afstiverbund
  Moonboon
  Slyngevugge, motor, stativ og afstiverbund
  5.747,00 DKK
  Online
  32 butikker
 • Vugge - Natur
  Moonboon
  Vugge - Natur
  2.149,00 DKK
  Online
  13 butikker
 • Stativ - Hvid
  Moonboon
  Stativ - Hvid
  2.099,00 DKK
  Online
  32 butikker
 • Slyngevugge - natur
  Moonboon
  Slyngevugge - natur
  1.599,00 DKK
  Online
  32 butikker
 • Myggenet til Vugge og Tvillingeslyngevugge
  Moonboon
  Myggenet til Vugge og Tvillingeslyngevugge
  199,00 DKK
  Online
  4 butikker
 • Slyngevugge - seagrass
  Moonboon
  Slyngevugge - seagrass
  1.599,00 DKK
  Online
  27 butikker
 • Stativ - Grå
  Moonboon
  Stativ - Grå
  2.099,00 DKK
  Online
  32 butikker
 • White Noise Speaker
  Moonboon
  White Noise Speaker
  299,00 DKK
  Online
  30 butikker
 • Motor Connect, Hvid creme
  Moonboon
  Motor Connect, Hvid creme
  2.000,00 DKK
  Online
  32 butikker
 • Fjeder+ til vugge og tvillingeslyngevugge
  Moonboon
  Fjeder+ til vugge og tvillingeslyngevugge
  399,00 DKK
  Online
  1 butik
 • Fjeder til vugge og tvillingeslyngevugge
  Kun i butik
  Moonboon
  Fjeder til vugge og tvillingeslyngevugge
  399,00 DKK
  15 butikker
 • Fjeder til slyngevugge
  Kun i butik
  Moonboon
  Fjeder til slyngevugge
  399,00 DKK
  31 butikker
Side 1 ud af 1 | 18 ud af 18 produkter
1

Godt at vide om senge og vugger

Hvor længe kan baby ligge i en vugge?

En baby kan ofte være i en vugge indtil 4-5 måneders alderen, afhængigt af dets størrelse og motoriske udvikling. Herefter vil barnet være for stort og kan risikere at kravle eller falde ud over vuggens lave sider. Det er dog vigtigt altid at kigge på det enkelte barn og dets vækst og udvikling, da nogle babyer begynder at rulle eller kravle tidligere end andre.

Hvad er den bedste babyseng?

Når du vælger babyseng, er der flere faktorer, du skal overveje. Tænk blandt andet over størrelsen og om sengen skal kunne udvides til junior størrelse på sigt. En standard babyseng er normalt omkring 120 cm x 60 cm. Sikkerhed er også meget vigtigt. Vælg en seng, der minimerer risikoen for kvælning, klemning eller andre skader. Vores Sebra tremmeseng er meget populær, og har også vundet flere tests.

Hvornår tages tremmerne af sengen?

Tremmerne på en tremmeseng tages typisk af, når barnet selv er i stand til at kravle ind og ud af sengen. Både fordi der er risiko for, at barnet kan falde ud af sengen, men også fordi det er en god øvelse for barnet, at han eller hun selv kan komme op i sengen og ud af den igen.

Kan bunden hæves i Sebra seng?

Sebra sengen kan hæves i bunden. Udover dette, kan den ene af siderne tages af sengen. Det er også en af grundene til, at mange forældre vælger at bruge Sebra tremmesengen som bedside crib.

Så er det sengetid!

Her hos BabySam har vi nøje udvalgt et sortiment med fokus på kvalitet, sikkerhed og funktionalitet – fra baby til junior. Når du skal indrette børneværelset, skal du have din babys udvikling med i tankerne. Det mest almindelige er, at barnet som nyfødt sover i forældrenes soveværelse i de første par måneder. Herefter kan barnet snildt sove alene på sit eget værelse både i vuggen eller i en tremmeseng. Der er forskellige tidspunkter at flytte barnet på, her handler det om at mærke efter, om det føles rigtigt og trygt. Der kommer et punkt, hvor barnet enten selv begynder at krave ud af sengen eller ganske simpelt vokser sig for stor til den. Så ved du, at det er tid til at skifte.

 

Skal det være en juniorseng højseng eller måske en sofaseng? Her skal du overveje størrelsen på børneværelset og dermed, hvilken type seng der er plads til. Samtidig er det en god idé at have med i tankerne, at barnet ikke er færdig med at vokse, og derfor måske allerede skal have en ny inden for få år, hvis du vælger én, der er for lille. Hvis dit barn synes, det er utrygt at sove i en større seng, så kan du eventuelt tilkøbe en sengehest eller sengerand, så søvnen bliver mere rolig og tryg.

 

Hos BabySam bestræber vi os på, at de senge, du kan vælge mellem i sortimentet, alle kan bidrage til dit barns gode søvnrytme. Hvad end det er til en nyfødt eller børnehavebarn, så er sengen altafgørende for børnenes trivsel. Derfor finder du blandt andet børnesenge fra anerkendte mærker som Hoppekids, Flexa og Stokke. Fælles for mærkerne er det store fokus på kvalitet og sikkerhed, så du med ro i maven kan putte dit barn. Foruden sengen er det naturligvis også nødvendigt med en god madras, som støtter barnet rigtigt og komfortabelt gennem hele natten. Når børnene bliver ældre, er sengen mere end bare et sted, hvor nattetimer tilbringes. Sengen er en del af værelset, og kan derfor med fordel delagtiggøres i dagtimernes leg. Børn elsker at hoppe, kravle og bygge huler i deres senge. Derfor kan du overveje at vælge en, der inviterer til mere sjov og leg i løbet af dagen. Med en halvhøj seng får dit barn et møbel, der giver mere plads, end det tager. En seng som denne giver mulighed for at udnytte værelsets gulvplads til fulde, eftersom at sengen er hævet så højt, at børnene kan opholde sig under den. For et ekstra sjovt indspark, kan man tilmed udvide sengen med en rutsjebane. Generelt gælder det for mange af de børnesenge, der er i udvalget, at de kan mere end tilbyde en god nattesøvn.

 

 

Leder du efter smart opbevaringsplads til børneværelset, kan løsningen være at vælge en seng, der har gode store skuffer under madrassen. På den måde kan barnet også selv nemt komme til legetøjet, der opbevares heri. Til de mindste børn, der stadig sover i soveværelset, kan det være en fordel af vælge en vugge med hjul. Den er nem at transportere rundt i hjemmet og får dermed flere anvendelsesmuligheder. Træk den eventuelt med ind i stuen eller i køkkenalrummet, når familien er samlet – så kan baby også være med, og du har begge hænder fri.