Relevans
Shop by
Nulstil
  • (16)
  • (24)
  • (1)
Certificering
Nulstil
  • (9)
Pris
Nulstil
749,95
9.226,00
Viser 25 ud af 25 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 25 ud af 25 produkter
1

Godt at vide om senge og vugger

Hvor længe kan baby ligge i en vugge?

En baby kan ofte være i en vugge indtil 4-5 måneders alderen, afhængigt af dets størrelse og motoriske udvikling. Herefter vil barnet være for stort og kan risikere at kravle eller falde ud over vuggens lave sider. Det er dog vigtigt altid at kigge på det enkelte barn og dets vækst og udvikling, da nogle babyer begynder at rulle eller kravle tidligere end andre.

Hvad er den bedste babyseng?

Når du vælger babyseng, er der flere faktorer, du skal overveje. Tænk blandt andet over størrelsen og om sengen skal kunne udvides til junior størrelse på sigt. En standard babyseng er normalt omkring 120 cm x 60 cm. Sikkerhed er også meget vigtigt. Vælg en seng, der minimerer risikoen for kvælning, klemning eller andre skader. Vores Sebra tremmeseng er meget populær, og har også vundet flere tests.

Hvornår tages tremmerne af sengen?

Tremmerne på en tremmeseng tages typisk af, når barnet selv er i stand til at kravle ind og ud af sengen. Både fordi der er risiko for, at barnet kan falde ud af sengen, men også fordi det er en god øvelse for barnet, at han eller hun selv kan komme op i sengen og ud af den igen.

Kan bunden hæves i Sebra seng?

Sebra sengen kan hæves i bunden. Udover dette, kan den ene af siderne tages af sengen. Det er også en af grundene til, at mange forældre vælger at bruge Sebra tremmesengen som bedside crib.

Find din Stokke®-seng hos BabySam

Kender du de populære senge fra Stokke®? Det ovale design er ikke uden grund utroligt populært, og findes efterhånden på rigtig mange børneværelser. Hos BabySam har vi naturligvis samlet et bredt udvalg af Stokke®-senge, der er kendt for deres uovertrufne kvalitet og innovative design. Vores udvalg inkluderer både senge og tilbehør:

 

- Forskellige Stokke®-senge, der passer til alle aldre og behov. Uanset om du leder efter en vugge til din nyfødte eller en seng, der kan vokse med dit barn og bruges som juniorseng, når dit barn er blevet stor. 

- Madrasser, der er designet til at give dit barn den bedste komfort og støtte. Vores madrasser er lavet af holdbar PU-skum, der er både fast og elastisk. Vi har madrasser, der passer alle typer af senge fra Stokke®

- Sæt med tilbehør. Her medfølger madras, lagen, beskyttelseslagen, sengehimmel og sengerand..  

- Stokke®-madrasforlængere, der giver dig mulighed for at tilpasse din Stokke®-seng , så den kan vokse med dit barn.

 

Sengene findes i forskellige farver. På den måde er det også nemt for dig at finde en farve, der passer godt i resten af indretningen. 

 

Stokke® Sleepi™ Mini: Den perfekte første seng til din baby 

Stokke® Sleepi™ Mini passer børn i alderen 0-6 måneder. Den bløde, ovale form er designet til at give din baby en følelse af tryghed, som i mors mave. Ingen skarpe hjørner eller kanter - kun bløde, buede linjer, der omslutter og beskytter. En stor fordel ved Stokke® Sleepi™ mini er dens justerbare design. Med et tilkøbt forlængersæt kan sengen nemlig nemt forvandles til en Stokke® Sleepi™ seng, der kan bruges indtil dit barn er cirka 5 år. Det betyder, at du ikke bare køber en seng, men en løsning, dit barn kan få glæde af i mange år.

Den højdejusterbare bund gør det desuden nemt for dig at løfte dit barn ind og ud af sengen, og med de låsebare drejehjul kan du nemt flytte sengen fra værelse til værelse, så din baby altid er tæt på dig. Og lad os ikke glemme den maksimale luftcirkulation, der sikrer, at din baby altid har en behagelig søvn. Du kan også købe en åndbar madras, tekstiler og en sengehimmel for at fuldende oplevelsen.

 

Stokke® Sleepi™: Sengen, der vokser med dit barn

Stokke® Sleepi™ følger dit barn fra 0-5 år - og endda helt op til 10 års alderen med et tilkøbt Sleepi™ Junior Forlængersæt.
 

Stokke® Sleepi™ har mange af de samme specifikationer som Stokke® Sleepi™ Mini-sengen har. For eksempel 4 madrasniveauer, låsbare hjul og muligheden for at tilkøbe åndbar madras og tekstiler. 

 

Når dit barn begynder at sidde op, kan du sænke bunden for at give dit barn mere plads til at bevæge sig. Og når dit barn når den nysgerrige klatre-alder, kan du endda fjerne siden af sengen. Det giver dit barn frihed til at kravle ind og ud af sengen, som det passer ham eller hende. På den måde kan sengen også fungere som en slags sofa. 

 

Shop online hos BabySam, og få hurtig levering

Er du klar til at investere i god søvn og høj kvalitet? Find den rigtige Stokke®-seng, og bestil online hos BabySam. Vi tilbyder hurtig levering. På den måde kan du hurtigt få din nye Stokke®-seng hjem og begynde at nyde de mange fordele, den tilbyder.

Benytter du Klik & Hent, kan du nemt og hurtigt hente varen i din valgte butik indenfor 1 time. Det er bare en af de mange måder, vi gerne vil gøre dit liv lidt nemmere på. Fordi vi ved, at når det kommer til dit barn, så fortjener I kun det bedste.