Spar 20-30% på flere brands! Shop medlemstilbud her.
Relevans
Shop by
Nulstil
 • (51)
 • (8)
 • (26)
Mærke
Nulstil
 • (52)
Alder
Nulstil
 • (11)
 • (9)
 • (20)
 • (19)
 • (39)
 • (39)
 • (20)
 • (20)
 • (20)
 • (2)
Farve
Nulstil
 • (2)
Pris
Nulstil
94,00
649,00
Viser 36 ud af 52 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 2 | 36 ud af 52 produkter
1
2

De bedste cykelhjelme og låse kommer fra ABUS

ABUS har siden 1924 produceret sikkerhedsløsninger og givet deres brugere den gode følelse af sikkerhed. De kalder sig selv for sikkerhedseksperter og bestræber sig efter at vide alt om sikkerhed i trafikken. Især som cyklist er det vigtigt, at sikkerheden er i top, da man er den mest udsatte i trafikken. En god cykelhjelm er god beskyttelse til dine børn, når de færdes i trafikken. På den måde undgår man kraniebrud, hjernerystelser og andre varige men.

 

Man kan aldrig lære sine børn for tidligt om trafiksikkerhed. Derfor informer dine børn om vigtigheden ved brugen af cykelhjelm og hvorfor man skal låse sin cykel for at beskytte den mod tyveri. De vil være dig taknemlig for det.

 

Cykelhjelme har et ry for at være kikset og grimme at se på, hvilket vi ikke rigtigt kan forstå. Folk har tydeligvis ikke set ABUS farverige udvalg af hjelme, som kan få enhver grå dag til at være mere festlig at se på. ABUS cykelhjelme er nogen de bedste på det danske marked og selvom prisen er lav, så kvalitet tårnhøj. De er utrolig behagelig at have på, de pynte ganske fint på toppen med deres farvede print og de udøver maksimal beskyttelse af dit barns hoved.

 

ABUS har udviklet en model, som er blevet en utrolig populær begynderhjelm og kan allerede bruges, når barnet er nogle få måneder gammelt. Hjelmen kan fås i alverden farver såsom lilla, blå, lyserød og meget mere. Den har optimeret ventilation, der giver bedre afkøling, bløde og behagelige stropper og opfylder alle sikkerhedskravene for en god beskyttende cykelhjelm.

 

Selvfølgelig er de også stærke i cykelhjelme til de større børn. Deres hårde yderskal er smeltet sammen med den bløde og absorberende inderskal og giver på den måde en optimal beskyttelse. De er justerbar, så de vil med garanti kunne passe på juniors hoved, har god luftgennemgang og nogen har endda en LED-lygte i nakken, så dit barn kan ses i mørket.

 

Når man bliver cykelejer, er det vigtigt at have god lås, så den ikke bliver stjålet. Med en kædelås fra ABUS kan selv de mindste låse sin cykel. De er utrolig smart, let at anvende og fleksibel. Selve kæden er overtrukket med stof og låsen. Med en kædelås fra ABUS vil dit barns cykel næppe blive stjålet.

 

Sikkerhed med ABUS

ABUS går meget op i deres sikkerhedsudstyr og især kvaliteten på dem. De gennemfører jævnlige undersøgelse blandt deres brugere, så de ved, hvad der rykker, mangler eller er problematisk, når det kommer til sikkerhed. De skriver guider, tjeklister og faktaark, så du nemt kan finde ud af, hvordan du kan skabe følelsen af sikkerhed i dit hjem og lærer den videre til dine børn.

 

Hos BabySam ved vi, hvor vigtigt dit barns sikkerhed er. Det er nemlig dit ansvar, og her er der ikke plads til kompromiser. Vi anbefaler selvfølgelig, at du udstyrer din guldklump med en god cykelhjelm fra ABUS, og det er uanset, om dit barn selv skal cykle, sidde bagpå din cykel, i ladvognen, kører på løbehjul eller hvad end, der skal ske. Der er ingen grund til at tage chancer, og slet ikke med hovedet, som er den mest dyrebare kropsdel vi har. Find derfor en smart ABUS cykelhjelm til børn her på siden. Vi har dem til både piger og drenge i et væld af flotte farver og med søde mønstre. Vær desuden opmærksom på, at de fås i flere størrelser, så sørg derfor for at måle dit barns hoved, inden du bestiller.

 

En cykelhjelm fra ABUS er ikke kun lækker i designet, men den sidder også godt og behageligt på dit barns hoved. Her får du en god ventilation til hovedbunden og en drejeskive i nakken, der lader dig indstille cykelhjelmen helt perfekt til barnets hoved. Yderligere er alle invendige materialer bløde og komfortable, så barnet ikke føler sig generet at diverse spænder og stropper. Alle hjelme bliver naturligvis testede og godkendt, før de bliver sendt ud i butikkerne således, at de opfylder alle sikkerhedskrav på området.  Er du i tvivl om noget angående de produkter, du finder her, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling. Her sidder vi klar til at hjælpe dig igennem dit køb.