Relevans
Søg i resultater
Shop by
Nulstil
 • (2)
 • (8)
 • (8)
Mærke
Nulstil
 • (8)
Kategori
Nulstil
Materiale
Nulstil
 • (8)
Pris
Nulstil
69.95
199.95
Viser 8 ud af 8 produkter
Vis alle
Relevans
 • Foodfeeder - Azure - str. M
  Kidsme
  Foodfeeder - Azure - str. M
  119.95 DKK
  Online
  28 butikker
  Nyhed
 • Foodfeeder - Azure - str. L
  Kidsme
  Foodfeeder - Azure - str. L
  119.95 DKK
  Online
  28 butikker
  Nyhed
 • Foodfeeder Startpak 2 pk - green
  Kidsme
  Foodfeeder Startpak 2 pk - green
  199.95 DKK
  Online
  25 butikker
 • Foodfeeder Startpak 2 pk - plum
  Kidsme
  Foodfeeder Startpak 2 pk - plum
  199.95 DKK
  Online
  25 butikker
 • Silicone spoon - lavendel 2-pack
  Kidsme
  Silicone spoon - lavendel 2-pack
  69.95 DKK
  Online
  16 butikker
 • Foodfeeder L - green
  Kidsme
  Foodfeeder L - green
  99.95 DKK
  Online
  24 butikker
 • Foodfeeder L - plum
  Kidsme
  Foodfeeder L - plum
  99.95 DKK
  Online
  28 butikker
 • Silicone spoon - aquamarine 2-pack
  Kidsme
  Silicone spoon - aquamarine 2-pack
  69.95 DKK
  Online
  23 butikker
Side 1 ud af 1 | 8 ud af 8 produkter
1

Kidsme hos BabySam

Hos BabySam kan du derfor finde et væld af skønne produkter, lige fra den populære Food Feeder til ske og gaffel-sæt, skåle med sugekop, kopper med sugerør samt et stort udvalg af bideringe. Herfra kan du altid regne med produkter, der er helt fri for BPA. De smarte bideringe kan med fordel lægges i køleskabet eller fryseren, da en kold bidering giver endnu mere lindring for dit barns ømme gummer. Til måltiderne kan du med fordel investere i en smart sugekop der sikrer, at tallerkener og skåle ikke ryger på gulvet i tide og utide.

 

Kidsme

Bag Kidsme er en sød historie om et forældrepar, der forpligtede sig til at være aktive og stærke i troen på at give deres søn, Edwin så sund en start på livet, som overhovedet muligt. Edwins far ville give sin søn en smag af verden, da han selv højt værdsat forskellige kulturer og køkkener. Han forestillede sig, hvor vidunderligt det ville være, hvis Edwin også kunne opleve en varieret smagspalet af netop smag og teksturer igennem de forskellige måltider. Men i forsøget på at hjælpe sin søn med den vigtige overgang fra flydende til fast mad, oplevede han nogle frustrationer. Ved at udnytte sin baggrund som opfinder med mere end 30 års erfaring inden for babyproduktindustrien, fandt Edwins far en løsning og udviklede prototypen, der senere ville blive Kidsme Food Feeder. Herefter blev det måltiderne en fornøjelig, fælles oplevelse, da Edwins forældre så, hvor let han udforskede nye smag og teksturer.

 

Find de bedste brands lige her

Hos BabySam er det vigtigt for os at kunne tilbyde nogle spændende kvalitetsbrands, der gør livet med børn meget sjovere og meget lettere. Kidsme designer nogle unikke og innovative produkter, der ikke kun er funktionelle, men som i høj grad også er flotte i designet og friske i farverne. Glem dog ikke, at vores webshop er spækket med populære brands, og at vi tilbyder alverdens ting til spisetiden til børn. Find alt det du skal bruge i dag, eller kig forbi en af vores fysiske butikker, hvis du gerne vil se nærmere på de forskellige produkter, inden du bestiller. Vi har butikker fordelt i hele landet, og vi har derfor helt sikkert en i nærheden af dig. Vælger du alligevel at shoppe her på siden, så kan du glæde dig over lynhurtig levering i løbet af kun 1-3 hverdage. Læn dig godt tilbage i sofaen i dag og udvælg alle dine favoritter. Vi sidder klar til at modtage din bestilling.