Klæd dit barn på til kulden

Små børn har brug for dobbelt så meget beskyttelse som en voksen. Det er en god ide at bruge lag på lag metoden, så du hurtigt kan regulere temperaturen i forhold til omstændighederne.


Uld

Uld har fantastiske evner, som regulerer kropstemperaturen og sørger på den måde for, at dit barn hverken bliver kold eller fugtig. Ulden opsuger fugt og er derved med til at mindske risiko for forkølelser. Uld er også selvrensende og skal derfor ikke vaskes så ofte som andet tøj. Kombiner med et termosæt i overgangsperioderne, som holder vind, fugt og kulde ude. Den åndbare uld og det vindtætte termo er perfekt både til aktive piger og drenge og til den stille leg i sandkassen.


Termortøj

Når vinterperioden virkelig slår ind, så er termotøjet ofte for koldt. Uld er stadig perfekt til de rigtig kolde dage, men brug i stedet en flyverdragt ud over. Følg med her på siden og i vores nyhedsbreve, hvor vi snart giver dig inspiration til, hvordan du klæder dit barn på i vinterperioden. Gå efter overtøj, der har et højt søjletryk på minimum 5000 mm.
Jumpsuit - MARINEBLÅ
BeKids
Jumpsuit - MARINEBLÅ
Før 299,95
149,97 DKK
Udsolgt i webshop
Baby Flyverdragt Med Pingviner - Mesa Rose
Småfolk
Baby Flyverdragt Med Pingviner - Mesa Rose
Før 699,00
349,50 DKK
Udsolgt i webshop
Cardigan - 15025
Joha
Cardigan - 15025
249,00 DKK
På lager


Overtøj til børnehavebørn

Når dit barn går i børnehave, er rørligheden i overtøjet vigtig – det er også vigtigt at vælge tykkelse på dragten, som passer til dit barns aktivitetsniveau og generelle varmeregulering.


Sådan holder din baby varmen

Tjek, at flyverdragten kan tåle kulde ned til mindst 15 minusgrader - meget gerne mere. Gå også efter overtøj, som er både vand- og vindtæt og gerne med tapede sømme, så kulden ikke sniger sig ind ved hænder og fødder. For de helt små, som endnu ikke kan gå, er det fantastisk med en køredragt/fleecedragt, som er dejlig varm, let at have med at gøre og holder din guldklump dejlig varm - både når I er på tur eller der tages lur udenfor. Hav altid et par varme sutsko og en ulden hue med, da det er vigtigt at holde ører og fødder varme.


Relaterede artikler

5 FØDEVARER DU IKKE SKAL SERVERE FOR BABY

Det er vigtigt at være opmærksom på, at den kost, forældrene spiser, sjældent egner sig som føde for de små med et fordøjelsessystem, som endnu ikke er færdigudviklet.

TEGNENE PÅ EN FØDSELSDEPRESSION

Forældres reaktioner efter en fødsel kan være meget forskellige. Op mod seks procent af alle forældre bliver ramt af en fødselsdepression ifølge tal fra Sundhed.dk.

10 TIPS TIL AMNING

De fleste mødre ved, at amningen ikke kommer af sig selv, men for de nybagte af slagsen, kan det komme som et chok, at det ikke altid er en selvfølgelighed.

ULD GIVER GOD NATTESØVN

En forudsætning for en god søvn er, at barnet ikke fryser eller får det for varmt. Her kan uld hjælpe, da det kan regulere barnets kropstemperatur.