Sikre gavehits til de små

Den gode gave handler om timing. Vi guider dig her med tre gode gaveideer til de 1, 2 og 3-årige, som med garanti vil vække jubelskrig hos de små.
Så hvad end lejligheden er, til at give en gave og hvis der er små børn på din gaveliste, kan du få masser af inspiration til, hvad der hitter lige nu her.

0-1 år

Haps, haps

Det gør ondt og klør i gummerne, når de første tænder bryder frem, så forær det lille pus en sød og sjov bidering, der kan lindre de ømme gummer.


Åhr, så blød!

En nuttet sovebamse eller putteklud, der er blød og hyggelig at putte sig med i sengen er både en god trøster og en ny sjov bamse i én.


Mindebog

Det går hurtigt de første år, hvor den lille baby udvikler sig med lynets hast. Hold fast i de søde og sjove minder med en scrapbog, hvor du kan skrive små historier og sætte billeder ind.


Sophie Soft Bidering
Sophie la Girafe
Sophie Soft Bidering
139,95 DKK
Online
30 butikker
Nusseklud Kanin - JellyCat - Beige
JellyCat
Nusseklud Kanin - JellyCat - Beige
209,95 DKK
Online
1 butik
Boldbassin inkl. 200 bolde 90x40 Lys grå
BeKids
Boldbassin inkl. 200 bolde 90x40 Lys grå
799,00 DKK
Online
30 butikker
Gå-Vogn Croco, Grøn
Kun i webshop
Done By Deer
Gå-Vogn Croco, Grøn
499,00 DKK
Online
Prismatch

1-2 år

Boldbassin

Små plastbolde i flotte farver er sjove at lege. Glæd den lille med et boldbassin, der giver mulighed for masser af tumleleg, styrker motorikken og lader de små hænder øve sig på at kaste, gribe og trille.


Hey, jeg kan gå!

Der begynder at komme fart på de små fødder. Giv dem en sjov gåvogn at øve sig i at holde balancen med.


Byg, byg, byg

De store duplo-klodser er en klassiker, der vækker glæde hos de 1-årige, der så småt kan begynde at sætte klodserne sammen og genkende alle de sjove dyr.

2-3 år

Fuld fart på

En løbecykel er lige sagen til børn omkring de to år. Den styrker både balance, motorik og selvtillid – og så er det bare sjovt at cykle. Få gode tips til at vælge den rigtige løbecykel her.


Kok amok!

Den to-åriges fantasi buldrer derudad. Med et legekøkken kan barnet lave sin egen aftensmad eller servere kaffe og kage for sine dukker og bamser.


Jeg er faren, og du er moren!

Barnets leg bliver mere og mere inspireret af hverdagen og de voksnes verden, så en sød dukke, der skal puttes, passes og skiftes vil gå rent ind.

Løbecykel - støvet grøn
BeKids
Løbecykel - støvet grøn
349,00 DKK
Online
27 butikker
Skarp pris
Trækøkken
Kun i webshop
Little Dutch
Trækøkken
1.399,00 DKK
Online
Graviditets- og Ammepude - stone
bbhugme
Graviditets- og Ammepude - stone
999,00 DKK
Online
30 butikker
Prismatch
Kraes Pleje & massage olie
KRAES
Kraes Pleje & massage olie
179,95 DKK
Online
24 butikker

Og en lille ting til de kommende mødre


Ah … godnat!

Det hele er lidt mere tungt, når du er gravid. Gør sengen til en blød og lækker oase med en blød og behagelig graviditetspude – så får hun måske sovet lidt bedre.


Creme til maven

Det spændte maveskind er under pres. Forær hende en lækker creme til at smøre på maven.


Pusle, pusle

Lige om lidt er den lille her, og så er det godt at være forberedt. En god pusletaske er ikke til at undvære.

Relaterede artikler

inspiration til pusleplads

INSPIRATION TIL PUSLEPLADSEN

Når der skal pusles og nusses, så er en god station for pusling vigtigt, da I kommer til at bruge mange timer her. Læs med her hvordan I får et godt pusleområde.

legetøj til børn

HVORFOR ER LEGETØJ SÅ VIGTIGT FOR BØRN?

De første par måneder af babys liv er legetøj ikke så vigtigt, men derimod nærhed med mor og far. Men lige fra når baby er klar til gradvist at udforske lidt af verden på egen hånd, så er legetøj vigtigt for dit barns udvikling, hele barndommen igennem.

5 fødevarer du ikke skal servere for baby

Alle forældre vil det bedste for deres små poder, og hvor den første tid som regel går med at få styr på søvn og amning, så går der ikke længe, førend du skal til at overveje, hvad du skal give din baby at spise, når føden ikke længere kun kommer fra bryst eller flaske.

legetøj til børn

Læs vores guide til legetøj

Små børn bider i, og sutter på legetøjet.  Gennem nøje udvælgelse af de bedste producenter og produkter har vi sikret os, at du trygt kan handle legetøj hos os. Men hvilket legetøj passer bedst til de forskellige alderstrin? Vi har samlet nogle idéer som er alderssvarende til de små og som de vil elske.