Lagerflyt - du skal forvente længere leveringstid. Vi ekspederer ordrer igen fra onsdag d. 28/7.


Sikre gavehits til de små

Den gode gave handler om timing. Vi guider dig her med tre gode gaveideer til de 1, 2 og 3-årige, som med garanti vil vække jubelskrig under juletræet. Den søde juletid venter lige om hjørnet, og det er tid julesjov, hygge med familie og venner og ikke mindst julegaver. Er der små børn på din gaveliste, kan du få masser af inspiration til, hvad der hitter lige nu her.

0-1 år

Haps, haps

Det gør ondt og klør i gummerne, når de første tænder bryder frem, så forær det lille pus en sød og sjov bidering, der kan lindre de ømme gummer.


Åhr, så blød!

En nuttet sovebamse eller putteklud, der er blød og hyggelig at putte sig med i sengen er både en god trøster og en ny sjov bamse i én.


Mindebog

Det går hurtigt de første år, hvor den lille baby udvikler sig med lynets hast. Hold fast i de søde og sjove minder med en scrapbog, hvor du kan skrive små historier og sætte billeder ind.


Bidering Kanin I Silikone Grå
Magni
Bidering Kanin I Silikone Grå
99.95 DKK
Online
Kontakt butik

1-2 år

Boldbassin

Små plastbolde i flotte farver er sjove at lege. Glæd den lille med et boldbassin, der giver mulighed for masser af tumleleg, styrker motorikken og lader de små hænder øve sig på at kaste, gribe og trille.


Hey, jeg kan gå!

Der begynder at komme fart på de små fødder. Giv dem en sjov gåvogn at øve sig i at holde balancen med.


Byg, byg, byg

De store duplo-klodser er en klassiker, der vækker glæde hos de 1-årige, der så småt kan begynde at sætte klodserne sammen og genkende alle de sjove dyr.

2-3 år

Fuld fart på

En løbecykel er lige sagen til børn omkring de to år. Den styrker både balance, motorik og selvtillid – og så er det bare sjovt at cykle. Få gode tips til at vælge den rigtige løbecykel her.


Kok amok!

Den to-åriges fantasi buldrer derudad. Med et legekøkken kan barnet lave sin egen aftensmad eller servere kaffe og kage for sine dukker og bamser.


Jeg er faren, og du er moren!

Barnets leg bliver mere og mere inspireret af hverdagen og de voksnes verden, så en sød dukke, der skal puttes, passes og skiftes vil gå rent ind.

Og en lille ting til de kommende mødre


Ah … godnat!

Det hele er lidt mere tungt, når du er gravid. Gør sengen til en blød og lækker oase med det blødeste sengetøj – så får hun måske sovet lidt bedre.


Creme til maven

Det spændte maveskind er under pres. Forær hende en lækker creme til at smøre på maven.


Pusle, pusle

Lige om lidt er den lille her, og så er det godt at være forberedt. En god pusletaske er ikke til at undvære.

Relaterede artikler

Bilen er ladet med...

Den søde juletid kan hurtigt gå op i hat og briller med overstimulerede børn, gaveorgier og trætte forældre. Her giver tre mødre og fædre deres bedste juleråd til at lade julefreden sænke sig.

5 klassikere til under juletræet

​​​​​​​Der er flere gaver som uden tvivl vil skabe lykke under juletræet. Vi guider dig til de klassiske af slagsen her.

De bedste råd til en god jul

Den søde juletid kan hurtigt gå op i hat og briller med overstimulerede børn, gaveorgier og trætte forældre. Her giver tre mødre og fædre deres bedste juleråd til at lade julefreden sænke sig.

5 fødevarer du ikke skal servere for baby

Alle forældre vil det bedste for deres små poder, og hvor den første tid som regel går med at få styr på søvn og amning, så går der ikke længe, førend du skal til at overveje, hvad du skal give din baby at spise, når føden ikke længere kun kommer fra bryst eller flaske.