Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Ventetidens 13 bedste artikler  


Mange spørgsmål opstår samtidig med de to streger på pinden titter frem. Vi har derfor samlet de 13 bedste artikler, som hjælper dig med at blive klogere på:


Graviditeten

Udstyret - Bliv klar til baby

Amningen

Fødslen

Graviditeten


Har du styr på Naegels termin, symfyse-fund eller ved du, hvornår din baby er på størrelse med et jordbær?  Nej, det regnede vi heller ikke med!

Men hvis du nu er nysgerrig på, hvad de særlige ord på din vandrejournal betyder eller har lyst til at følge din graviditet uge for uge, så kan du læse mere i vores to artikler herunder.

40 forunderlige uger

Kom med fra uge 1 og hele vejen frem til fødsel. Vi gennemgår alle tre trimestre  og hvordan din baby i maven udvikler sig uge for uge.

Forstå din vandrejournal

Bum, så har du det sort på hvidt - din graviditet.
Vi hjælper med at give dig et overblik over de tjek du skal igennem og hvad de forskellige termer på vandrejournalen egentligt betyder.

Udstyret - Bliv klar til baby


Vores bedste råd til dig, inden du køber babyudstyret, er at du afprøver det først! Det skal nemlig passe til dig og din partner, fordi det skal føles rart at stå ved puslebordet, det skal føles godt at gå med barnevognen og det skal være nemt at tage babyen ud og ind af autostolen.  


Men hvordan ved du overhovedet, hvad du skal gå efter? Det kan du læse meget mere om i vores guides og i babytjeklisten herunder.

Tip! Book en rådgivningstime hos din lokale BabySam når det passer dig og få svar på alle dine spørgsmål. Det er ganske gratis og uforpligtende.

Babytjekliste

- Klar til baby

Sådan finder du

den rigtige barnevogn

Book en rådgiver

... og få hjælp til at finde den rigtige

barnevogn, autostol og alt derimellem,

som passer til jeres behov.

Guide til autostol

Guide til seng

Inspiration til puslepladsen

Prismatch

Du er altid sikret de

bedste priser hos os.

Når dit barn sidder sikkert i sin autostol, kan du sætte dig roligt bag rattet, uanset om du skal ud i verden eller bare ned i vuggestuen.

Den første seng er ofte placeret i soveværelset. Faktisk ved man, at mors og fars åndedræt stimulerer babys vejrtrækning, og selvfølgelig vil nærhed også skabe den tryghed, som baby har brug for.

Når der skal pusles og nusses, så er en god station for pusling vigtigt, da I kommer til at bruge mange timer her. Læs med her hvordan I får et godt pusleområde.

Amningen


Kan man forberede sig til amningen før fødslen? Ja, det kan du tro!

På samme måde som du forbereder dig på den forestående fødsel, kan du med fordel forberede dig på, hvordan du kan give ammeetableringen de bedst mulige betingelser fra en start.

Læs mere i vores artikler herunder.

​​​​​​​

Forbered dig til ammetiden

Hjælp til ammestillinger

365 dages returret

Det er svært at vide,

hvad man egentlig får brug for.

Derfor tilbyder vi 365 dages returret.

Undgå komplikationer i

ammeperioden

Planlægger du at amme? Som kommende førstegangs-mor fylder tankerne om amning oftest meget - hvornår løber mælken til, hvordan skal jeg sidde, hvilke produkter kan hjælpe mig for en god amning? Vi hjælper dig lidt på vej.

Sasha og Louise fra Barselsrummet fortæller om forskellige ammestillinger, samt fordelene ved at anvende mere end én stilling.

Få deres bedste råd her, når de sætter fokus på amningen, hvor det vigtigste er, at finde de stillinger der fungerer bedst for både dig og din baby, så amningen bliver så komfortabel som muligt.

Har du selv oplevet komplikationer når det kommer til amning, eller vil du gerne vide, hvad du kan gøre for at forebygge det? Så læs med her, hvor Louise og Sasha fra Barselsrummet, giver råd og vejledning til netop det.

Fødslen


For enden af de 40 uger venter fødslen. Lige om lidt mødes I for allerførste gang. På lige præcis dit barns fødselsdag! Men er du klar?

Herunder kan du læse 3  andre mødre fortælle om deres fødsel, du får inspiration til hospitalstasken og så inviterer vi til fødselsforberedelse med jordemødrene fra Cellaviva.

Fødselsforberedelse med Cellaviva

Pak hospitalstasken

Hos Cellaviva har jordemødrene mange års erfaring inden for deres fag, og gennem vores fælles engagement i tryghed, kvalitet og sikkerhed inviterer Cellaviva & BabySam dig med til online fødselsforberedelse. Gennem videoerne nedenfor, forsøger vi at gennemgå emner omkring forberedelse til en fødsel, herunder graviditet, indledning af fødsler, smerteaflastning, fødestillinger, amning og meget mere.

Er tankerne meget om kommende fødsel? Det kan måske give lidt ro i sindet, at planlægge din hospitalstaske og hvad du ønsker at medbringe. Vi giver dig et par tips til hvad du kan overveje.

Alle har deres egen historie, når det kommer til graviditet og fødsel. Her kan du læse tre personlige historier, fra nybagte forældre.