Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Pusle & pleje

Tandbørstning på børn


TIPS TIL TANDBØRSTNING

Gruer du også for at fiske barnets tandbørste frem af kruset, fordi det skaber stor konflikt hver eneste gang? Så læs med her.


INSPIRATION TIL PUSLEPLADS

Puslepladsen er et sted du kommer til at bruge rigtig meget tid med dit barn. Derfor er det vigtigt at du indretter det, så det fungerer for både dig og din baby. Stylist Majbritt Olsen fortæller her, hvordan du bedst muligt kan indrette puslepladsen til den lille ny. Puslebordet er et af de vigtigste elementer på et børneværelse, og det er derfor vigtigt at have funktionalitet og kreativitet for øje.

Baby i bad


DET SKAL DU BRUGE TIL BABYS BAD

Det er en stor dag, når baby skal have sit første bad. Men hvordan gør man lige?Her giver vi tips til, hvordan badet bliver en dejlig oplevelse for både dig og...

Plejetips til puslebordet


PLEJETIPS TIL PUSLEBORDET

Bleskift er en af de ting, du som forælder kommer til at foretage dig maaange gange i løbet af dit barns første to-tre år!

Begyndersko

VERDENS FØRENDE INTET MINDRE KAN GØRE DET

Du kender sikkert klapvogne, graviditetspuder og vugger fra italienske Chicco. Men kender du også deres lækre plejeprodukter? Nu kan de fås hos BabySam. Chicco er eksperten i udstyr og plejeprodukter til småbørn. De har 60 års erfaring og er blandt verdens førende inden for udstyr til børn.

Tjekliste til baby

TJEKLISTE - KLAR TIL BABY

Du har brug for rigtig meget udstyr til en lille nyfødt. Vi giver overblik over alle de produkter, som er nødvendige og praktiske at have parat til babys ankomst.

DEN LILLE GUIDE TIL HYGIEJNE

Når et lille nyt familiemedlem melder sin ankomst, går jagten på tøj, legetøj, barnevogn og en masse andet udstyr ind. Her får du et par gode råd og eksempler på, hvad du skal have til din sommerbaby.

Tips til at putte dit barn

VELKOMMEN TIL VERDEN

Hvor meget tøj bruger en baby på cirka 3,5 kg og 54 cm? Og hvad skal du ellers huske at have klar? Tjek her på huskelisten, om du er babyklar.


GLAD I BAD

9 råd til at gøre din babys første bad til en dejlig oplevelse. Sundhedsplejerske Anette Straadt guider dig på vej.

Pottetræning

KOM GODT I GANG MED POTTETRÆNING

Hvornår er dit barn klar til at smide bleen? Og hvordan lærer du barnet at sidde på potten eller bruge toiletstol? Få sundhedsplejerskens bedste råd til at komme i gang med projekt smid-bleen.

KEMIKALIER, NEJ TAK

De fleste små børn nyder at komme i bad, men sørg for at styre langt uden om parfume og parabener, når du vælger plejeprodukter til dit lille pus.

solcreme til børn

TIPS TIL SOLCREME & SOLFAKTOR

Ah, endelig forår og masser af sol på programmet. Det er skønt at være ude i det gode vejr, men husk at beskytte din lille trold mod solens stråler og husk solcreme.

ER DIT BARN KLAR TIL POTTETRÆNING

Er det ved at være tid for dit barn til at starte pottetræningen? Når dit barn er halvandet til to år, begynder det at kunne kontrollere blæren. Når dit barn begynder at have interesse for, hvad der er i bleen, så kan I så småt begynde at træne at bruge potten og smide bleen. Det er vigtigt at have i tankerne, at alle børn er forskellige, og det kan variere, hvor lang tid det tager at smide bleen. Det kan tage tid, og der kan ske mange tilbagefald.

Solcreme til børn

GODE RÅD SOLCREME TIL BABYER & BØRN

Det er vigtigt at beskytte huden, når man opholder sig i solen. Sol kan være både godt og sundt, men for meget sol på ubeskyttet hud kan give solskoldninger, samt øger risikoen for at få hudkræft betydeligt. Vi skal derfor lære at opholde os i solen med sund fornuft og passe på vores børns hud.

FORÆLDRENES BEDSTE RÅD OM POTTETRÆNING

Alle børn er forskellige, og det samme gælder, når tiden er inde til, at smide bleen og bruge potten eller toilettet.  Det kan godt være lidt frustrerende med de mange tilbagefald, tis på gulvet og spekulationer omkring, hvornår I egentlig skal starte med træningen. For at hjælpe jer lidt på vej, har vi spurgt en gruppe forældre til råds om, hvilke erfaringer og oplevelser de har været gennem. Læs med her, hvor du får gode tips og trics fra nogle, der allerede har været trumlen igennem.

pusle og pleje af baby

GODE RÅD TIL PUSLE & PLEJE

Når du plejer og pusler med din baby, skal det være hyggeligt og trygt. Puslepladsen skal fungere godt, rent praktisk, så du kan have en hånd på den lille, mens du finder tøj, bleer og plejeprodukter frem. Pusle og pleje er en vigtig tid for dig og din baby. Her har i mulighed for masser af nærvær og hygge. Så hvorfor ikke sørge for de bedste omstændigheder og rammer, så du kan fokusere al din opmærksomhed på din lille guldklump.