Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.
Oxybul legetøj

Oxybul

Sjov leg og naturlig læring

Børn lærer og udvikler sig bedst gennem leg, når deres nysgerrighed kommer i spil. Franske Oxybul har mere end 30 års erfaring i at designe og udvikle legetøj som inspirerer børn til at opdage verden og udvikle deres motorik, sanselighed og forståelse for omverden.


Oxybul hos BabySam

Hos BabySam går vi op i at vores udvalg af legetøj er af høj kvalitet og som inspirerer børn til at være udforskende og lærelystne. Derfor er vi rigtig glade for at vi nu som de eneste i Danmark kan tilbyde legetøj fra Oxybul, både i vores fysiske butikker og her på webshoppen.

Miljø & bæredygtighed


Lige siden begyndelsen, har Oxybul vægtet holdbarhed og bæredygtighed i produktionen. Legetøjet er derfor både i høj kvalitet, men også tidsløst så det kan gå i arv til andre børn.  


Genanvendelige materialer bruges altid hvor det er muligt i Oxybuls produktion, og virksomheden anstrenger sig for at minimere  indpakningen, eksempelvis ved at reducere selve pakkens størrelse og at undgå plastik hvor det kan lade sig gøre.

Oxybul legetøj

Co-creation med testfamilier og eksperter


Fra de første skitser til det endelige produkt, er der forskellige testfamilier og eksperter med i forløbet - med input og medbestemmelse. Helt fra den første skitse samarbejder Oxybul med forskellige testfamilier og eksperter på området, som er med til at give input og medbestemmelse af det endelige produkt. Dette er i høj grad én af årsagerne til Oxybuls store popularitet, for hvem forstår børns behov og evner bedre end forældre?


Når der udtænkes nyt legetøj, arbejder Oxybul også ud fra tanken om en flersidet intelligens, som udfordrer børns forestillingsevne og kreativitet, mobilitet og forståelse. Når disse områder udvikles, åbner barnet gradvist op for den store verden og opbygger sin selvtillid, samtidig med at barnet leger.

Legetøj, der udvikler talenter

Oxybul inddeler deres legetøj i farvergrupper (blå, gul, rød og grøn), der indikerer de forskellige "talenter" som udvikles og derved hvilke produkter det enkelte barn kan have glæde af. I vores fysiske butikker finder du derfor Oxybuls legetøj inddelt i disse forskellige farver. Nedenfor kan du læse mere om grundtanken bag de forskellige farver.  STIMULERING AF SANSER FOR DE SMÅ BØRN

Når de helt små børn gradvist begynder at udforske verdenen, er farver, kontraster, lyde og teksturer essentielle. Legetøj som man kan føle og røre, krammebamser med lyde og bløde byggeklodser som er lette at gribe for små hænder, er med til at stimulere børns sanser og dermed en begyndende forståelse for omverdenen. Med denne "erfaring" lærer barnet at være modig og søge nye udfordringer, samtidig med at det udvikler sine fingerfærdigheder og smidighed.


SAMLER FAMILIEN TIL LEG

Det skal være sjovt at lære. På den måde vækkes børns "smag" for at lære nye ting. Oxybul har flere produkter som indbyder til leg sammen med andre. Dette kan være puslespil, stable byggeklodser eller at lære klokken. Ved at "spille" sammen lærer barnet at følge simple regler såsom blot det at vente på at det bliver deres tur.


SÆT KREATIVITETEN IGANG

Kreativitet kan udforskes på mange måder. Oxybul lægger bl.a. op til hverdagsleg gennem konstruktionslegetøj, hvor barnet træner præcision, tålmodighed, forfiner deres logiske tankegang og kreativitet ved at bygge med eller uden instruktioner.


Oxybul har også legetøj som afspejler virkeligheden, så børn kan opfinde historier og sætte deres fantasi fri. Dette kan være som ejer at en isbod eller at lave mad i et legekøkken. Ved at efterligne hverdagens aktiviteter kan børn gøre verdenen omkring dem til deres egen.


MOTIVÉR TIL AKTIV LEG

Når energien virkelig skal brændes af, så har Oxybul et par gode forslag til legetøj som opfordrer børn til at være aktive. Dette kan eksempelvis gøres gennem udendørs aktiviteter såsom at stå på rulleskøjter eller løbehjul eller at tage et spil basket sammen.
Læs også om...